Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Η δολοφονεία Φύσα που έχει ομολογηθεί είναι δυστυχώς αναμενόμενη αν εσύ ο ίδιος ορίζεις τάγματα εφόδου.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν έχουνε ξυπνήσει ακόμη ....  :grin:

αλήθεια τι γίνονται οι κκ natcho, supermouse και λοιπές τρομοκρτικές δυνάμεις ???

ειδικά ο πόντικας δεν θα 'χανε με τίποτα τέτοιο συμβάν δίχως να σχολιάσει

μήπως ήταν αυτός ο φύσσας :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αρα επεσα μεσα οταν εγραφα προ ημερών (εν απουσια σου) οτι θα κατεβαινες για χαρη μου στην Αθηνα μονο εαν επροκειτο να χορεψεις πανω απο το πτωμα μου...

Ε οχι ουτε καν θα σκεφτομουν ετσι για σενα αληθεια δεν εχω τετοια συναισθηματα και ας ειμαι συχνα σκληρη στον λογο μου

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εγω ειπα μπατσο τον κακο αστυνομικο.
Κι εγώ λαθροόρκ λέω τον κακό λαθρομετανάστη. Αυτόν που έσπασε το κεφάλι της Μυρτώς στα βράχια ας πούμε. Είμαι λοιπόν όσο "ρατσιστής" είσαι κι εσύ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κι εγώ λαθροόρκ λέω τον κακό λαθρομετανάστη. Αυτόν που έσπασε το κεφάλι της Μυρτώς στα βράχια ας πούμε. Είμαι λοιπόν όσο "ρατσιστής" είσαι κι εσύ.

Δηλαδη τον αλλο τον λαθρομεταναστη τον καλο δεν το λες και τον αποδεχεσαι να κανει μαθημα στην ταξη μαζι με το παιδι σου;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δηλαδη τον αλλο τον λαθρομεταναστη τον καλο δεν το λες και τον αποδεχεσαι να κανει μαθημα στην ταξη μαζι με το παιδι σου;
Τον καλό λαθρομετανάστη τον λέω απλά λαθρομετανάστη αλλά δεν αποδέχομαι να κάνει μάθημα με το παιδί μου διότι είναι παράνομος και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία του κράτους μπαίνοντας απρόσκλητος στην επικράτεια πηδώντας φράχτες. Φαντάζομαι το δημοκρατικό σου παρελθόν συμφωνεί ότι δεν πρέπει να παραβιάζονται οι νόμοι από όποιον κι αν προέρχεται η παραβίαση. Ή καταδικάζουμε την παρανομία μόνο όταν προέρχεται από χρυσαυγίτες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τον καλό λαθρομετανάστη τον λέω απλά λαθρομετανάστη αλλά δεν αποδέχομαι να κάνει μάθημα με το παιδί μου διότι είναι παράνομος και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία του κράτους μπαίνοντας απρόσκλητος στην επικράτεια πηδώντας φράχτες. Φαντάζομαι το δημοκρατικό σου παρελθόν συμφωνεί ότι δεν πρέπει να παραβιάζονται οι νόμοι από όποιον κι αν προέρχεται η παραβίαση. Ή καταδικάζουμε την παρανομία μόνο όταν προέρχεται από χρυσαυγίτες;
Γιατι μονο "παρελθον"? :think:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω centrino, είναι πολύ απλό, αν κατά την γνώμη σου θα πρέπει να έχουμε κάποια αντιμετώπιση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή?

Αναφέρω σαν εγκληματική οργάνωση, την Χρυσή Αυγή, και δεν θέλεω να παρεξηγηθώ από φίλους Χρυσαυγήτες, αλλά τα τάγματα εφόδου έχουν γίνει αποδεχτά από τον αρχηγό της κο Μιχαλολιάκο.

Εφαρμογη του νομου ως εχει, χωρις υπερβολες απο πλευρας των αρχων και χωρις πολιτικαντικα τερτιπια και επικοινωνιακα πογκρομ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Χλευάζεις. Αλλά θα συνεχισω και παραβλέπω την ειρωνία για λίγο..  :grin: Λοιπον εγω ρωτησα με τον ινδο που έχει χαρτια και εργαζεται νομιμα στο αμπελι μου και βγάλαμε το κρασακι μας, :boobies: μπορεις να πιεις ενα ουζο στο καφενειο; θα πας το παιδι σου στο ιδιο σχολειο με το παιδι του;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Χλευάζεις. Αλλά θα συνεχισω και παραβλέπω την ειρωνία για λίγο..  :grin: Λοιπον εγω ρωτησα με τον ινδο που έχει χαρτια και εργαζεται νομιμα στο αμπελι μου και βγάλαμε το κρασακι μας, :boobies: μπορεις να πιεις ενα ουζο στο καφενειο; θα πας το παιδι σου στο ιδιο σχολειο με το παιδι του;
Αν είναι νόμιμος μετανάστης με χαρτιά και όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες δε θα είχα κανένα πρόβλημα.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Η δολοφονεία Φύσα που έχει ομολογηθεί είναι δυστυχώς αναμενόμενη αν εσύ ο ίδιος ορίζεις τάγματα εφόδου.

Αυτό ακριβώς διερευνάται τώρα στη φάση της εξέτασης των μαρτύρων και των ανακρίσεων Αλκίνοε. Με άξονα τη δράση των χρυσαυγιτών, εξετάζεται και η δομή της οργάνωσης. Ο συνδυασμός των δύο πιθανά θα οδηγήσει στην κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Στο σημείο αυτό, να τονίσουμε 2 πράγματα:
Ακόμα και για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι το κόμμα τίθεται εκτός νόμου και βγαίνει εκτός βουλής. Απλώς, όταν εμπλέκονται βουλευτές σε περιστατικά βίας, τότε κατηγορούνται για κακούργημα και γίνεται άρση της βουλευτικής ασυλίας.

2. Γιατί τόσοι μάρτυρες κατηγορίας, χθεσινοί χρυσαυγίτες ρε παιδιά;
Υπάρχει λένε "βαθύ λαρύγγι" από μέσα, που καίει την οργάνωση, ενώ κάποιοι χρυσαυγίτες δέχονται να μιλήσουν, αν ενταχτούν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Ανεπανάληπτα σκηνικά.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χλευάζεις. Αλλά θα συνεχισω και παραβλέπω την ειρωνία για λίγο..  :grin: Λοιπον εγω ρωτησα με τον ινδο που έχει χαρτια και εργαζεται νομιμα στο αμπελι μου και βγάλαμε το κρασακι μας, :boobies: μπορεις να πιεις ενα ουζο στο καφενειο; θα πας το παιδι σου στο ιδιο σχολειο με το παιδι του;

και όχι μόνο ένα ούζο θα τον κεράσω και δεύτερο...

και τα παιδιά μου κάνουν και παρέα με τα δικά του και έρχονται στο σπίτι να παίξουν με το x-box...

αρκει να έχουν χαρτιά και να βρίσκονται πλέον νόμιμα στην χώρα...

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή ο αστυνομικός δεν δικαιούται να έχει πολιτικές πεποιθήσεις, να τις εκφράζει και να συμμετέχει ενεργά σε κόμματα??

τον χαζό παριστάνεις ? αφού ξέρω ότι δεν είσαι ...  ;)

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Νάε δεδομένα στην υπόθεση Φύσσα. Η γνωστή ακροαριστερή ιστοσελίδα iskra.gr του Λαφαζάνη δημοσιεύει άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ στο οποίο ο Δελαστίκ υποστηρίζει πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Μπορεί και είναι χρυσαυγίτης ο Ρουπακιάς αλλά σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη η ηγεσία της Χ.Α.!!! Και όλααυτά τα λέει το iskra!!!
www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13463%3A2013-09-22-09-59-24&catid=72%3Adr-ekdilosis&Itemid=279]http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13463%3A2013-09-22-09-59-24&catid=72%3Adr-ekdilosis&Itemid=279
[/url]Επίσης στην Ελευθεροτυπία ο γνωστός ακροαριστερός δημοσιογράφος Τάκης Φωτόπουλος έγραψε ότι η ηγεσία της Χ.Α. έχει καθαρά τα χέρια της από το αίμα του Φύσσα, καθώς δεν έδωσε καμία οδηγία ή διαταγή στον Ρουπακιά να δολοφονήσει το Φύσσα!!!!
www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/αριστεροί-υπέρ-χρυσής-αυγής]http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/αριστεροί-υπέρ-χρυσής-αυγής
[/url]Ήδη και τα δύο άρθρα έχουν κατατεθεί στη δικογραφία και οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν στον ανακριτή, τόσο ο Φωτόπουλος όσο και ο Δελαστίκ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom