Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η βιαιότητα των μελών και στελεχών της Χ.Α. νομίζω ότι είναι έκδηλη σε κάθε κοινωνικής τους εκδήλωση. Ή μήπως κάνουμε και εδώ λάθος centrino?

Βεβαίως και είναι. Ουδεις - νοήμων - αντιλέγει.

Όμως δεν είναι οι χρυσαυγίτες εκείνοι που ανέπτυξαν συστηματικά την κουλτούρα πολιτικής βίας και μισσαλοδοξίας στην μεταπολιτευτική Ελλάδα - αυτό υπήρξε αμιγώς σχεδόν έργο της "προοδευτικής" αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τους τοίχους της αθήνας και τις αφίσες στα Εξάρχεια για να καταλάβεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδη εσυ θεωρείς αστυνομικο τον "αστυνομικό" που πληρωνω εγω ως ελληνας φορολογουμενος για να αφηνει την εξαρτηση του σε γραφεια της χρυσης αυγης (τα οποια επισης πληρωνω εγω)να διατηρει οπλοστασια τα οποια χρησιμοποιει εναντιον οποιου του υποδεικνύει η χα και να απασχολείται γενικως απο αυτην, ενω παράλληλα συμμετέχει σε εγκληματικές δραστηριότητες. Το ΜΠΑΤΣΟΣ μιστερ ειναι λαιτ χαρακτηρισμός. Και σιγουρα εφοσον ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ειναι αήθης και οχι ρατσιστικός. Μην δημιουργείς εντυπωσεις. Αν θες να με θιξεις καντο αλλα βρες επιχειρήματα. θα φανεις αξιοπιστος. Ενω τωρα απλα φαινεσαι σαν ενα μικρο παιδι που πεισμωσε  :)

δηλαδή αν τα άφηνε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ δεν θα υπήρχε πρόβλημα ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδη εσυ θεωρείς αστυνομικο τον "αστυνομικό" που πληρωνω εγω ως ελληνας φορολογουμενος για να αφηνει την εξαρτηση του σε γραφεια της χρυσης αυγης (τα οποια επισης πληρωνω εγω)να διατηρει οπλοστασια τα οποια χρησιμοποιει εναντιον οποιου του υποδεικνύει η χα και να απασχολείται γενικως απο αυτην, ενω παράλληλα συμμετέχει σε εγκληματικές δραστηριότητες. Το ΜΠΑΤΣΟΣ μιστερ ειναι λαιτ χαρακτηρισμός. Και σιγουρα εφοσον ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ειναι αήθης και οχι ρατσιστικός. Μην δημιουργείς εντυπωσεις. Αν θες να με θιξεις καντο αλλα βρες επιχειρήματα. θα φανεις αξιοπιστος. Ενω τωρα απλα φαινεσαι σαν ενα μικρο παιδι που πεισμωσε  :)
"Εξάρτυση" μωρό.
Τωρα ποιος αντιδρα σαν παιδι που πεισμωσε, ειναι ηλιου φαεινοτερον...
Μια χαρα σε γλενταει ο συναδελφος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
"Εξάρτυση" μωρό.
Τωρα ποιος αντιδρα σαν παιδι που πεισμωσε, ειναι ηλιου φαεινοτερον...
Μια χαρα σε γλενταει ο συναδελφος...

μωρο; αχαχαχαχχαχαχχ Τετοια οικειότητα αποκτήσαμε; Μπορεί και να γλενταμε και οι δυο και να γουσταρουμε. Αν δεν σε ενοχλουμε βεβαια.. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μωρο; αχαχαχαχχαχαχχ Τετοια οικειότητα αποκτήσαμε; Μπορεί και να γλενταμε και οι δυο και να γουσταρουμε. Αν δεν σε ενοχλουμε βεβαια.. :grin:
Εσενα μαζι με τον Piderof να δω, κι ας πεθανω...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δηλαδη εσυ θεωρείς αστυνομικο τον "αστυνομικό" που πληρωνω εγω ως ελληνας φορολογουμενος για να αφηνει την εξαρτηση του σε γραφεια της χρυσης αυγης (τα οποια επισης πληρωνω εγω)να διατηρει οπλοστασια τα οποια χρησιμοποιει εναντιον οποιου του υποδεικνύει η χα και να απασχολείται γενικως απο αυτην, ενω παράλληλα συμμετέχει σε εγκληματικές δραστηριότητες. Το ΜΠΑΤΣΟΣ μιστερ ειναι λαιτ χαρακτηρισμός. Και σιγουρα εφοσον ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ειναι αήθης και οχι ρατσιστικός. Μην δημιουργείς εντυπωσεις. Αν θες να με θιξεις καντο αλλα βρες επιχειρήματα. θα φανεις αξιοπιστος. Ενω τωρα απλα φαινεσαι σαν ενα μικρο παιδι που πεισμωσε  :)
Εγώ ούτε πείσμωσα ούτε τίποτα. Διάβασα ένα ωραίο σχόλιο και το επεσήμανα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όπως η βία του χρυσαυγίτη είναι καταδικαστέα αλλά η βία του κουκουλοφόρου πολιτικός αγώνας για την ανατροπή, έτσι και ο χαρακτηρισμός λαθροόρκ ή κωλόγυφτοι είναι ρατσιστικός αλλά ο χαρακτηρισμός φασίστες, μπάτσοι κλπ. αντιρατσιστικός.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εννοειται και θα υπηρχε, τι ερωτηση κουτη ειναι αυτη.

δηλαδή ο αστυνομικός δεν δικαιούται να έχει πολιτικές πεποιθήσεις, να τις εκφράζει και να συμμετέχει ενεργά σε κόμματα??

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Βεβαίως και είναι. Ουδεις - νοήμων - αντιλέγει.

Όμως δεν είναι οι χρυσαυγίτες εκείνοι που ανέπτυξαν συστηματικά την κουλτούρα πολιτικής βίας και μισσαλοδοξίας στην μεταπολιτευτική Ελλάδα - αυτό υπήρξε αμιγώς σχεδόν έργο της "προοδευτικής" αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τους τοίχους της αθήνας και τις αφίσες στα Εξάρχεια για να καταλάβεις.

Δεν ξεχωρίζω την βία, Αγαπητέ, σε κακή και "κοινωνική" ή "ανεχτή".

Για μένα η βία είναι μια ακριβώς ίδια από όπου και αν προέρχεται και πρέπει να αντιμέτωπίζεται με βάση τον ποινικό κώδικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ ούτε πείσμωσα ούτε τίποτα. Διάβασα ένα ωραίο σχόλιο και το επεσήμανα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όπως η βία του χρυσαυγίτη είναι καταδικαστέα αλλά η βία του κουκουλοφόρου πολιτικός αγώνας για την ανατροπή, έτσι και ο χαρακτηρισμός λαθροόρκ ή κωλόγυφτοι είναι ρατσιστικός αλλά ο χαρακτηρισμός φασίστες, μπάτσοι κλπ. αντιρατσιστικός.
Ολόσωστο.
Τι δεν καταλαβαινεις?  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ξεχωρίζω την βία, Αγαπητέ, σε κακή και "κοινωνική" ή "ανεχτή".

Για μένα η βία είναι μια ακριβώς ίδια από όπου και αν προέρχεται και πρέπει να αντιμέτωπίζεται με βάση τον ποινικό κώδικα.
Για να δω, θα βρεθει κανενας να σε κραξει οπως εμενα, οταν ειπα ακριβως το ιδιο πριν λιγες μερες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τότε η επιλογη σου αυτη "θα αποτελούσε ελεύθερη δημοκρατικη επιλογη υπερ των κοινωνικων αγωνιστων..."  :2funny:
Αρα επεσα μεσα οταν εγραφα προ ημερών (εν απουσια σου) οτι θα κατεβαινες για χαρη μου στην Αθηνα μονο εαν επροκειτο να χορεψεις πανω απο το πτωμα μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για να δω, θα βρεθει κανενας να σε κραξει οπως εμενα, οταν ειπα ακριβως το ιδιο πριν λιγες μερες?

δεν έχουνε ξυπνήσει ακόμη ....  :grin:

αλήθεια τι γίνονται οι κκ natcho, supermouse και λοιπές τρομοκρτικές δυνάμεις ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν έχουνε ξυπνήσει ακόμη ....  :grin:

αλήθεια τι γίνονται οι κκ natcho, supermouse και λοιπές τρομοκρτικές δυνάμεις ???
Εν καιρω κρισης κοντευουν να κλεισουν τρεις μηνες διακοπες.
Παλι καλα που ο πορνοπαπος εμεινε μονο στους δυόμισι.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω centrino, είναι πολύ απλό, αν κατά την γνώμη σου θα πρέπει να έχουμε κάποια αντιμετώπιση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή?

Αναφέρω σαν εγκληματική οργάνωση, την Χρυσή Αυγή, και δεν θέλεω να παρεξηγηθώ από φίλους Χρυσαυγήτες, αλλά τα τάγματα εφόδου έχουν γίνει αποδεχτά από τον αρχηγό της κο Μιχαλολιάκο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εγω ΔΕν συγκρινα κανενα κουκουλοφορο με χρυσαυγιτη. Εγω ειπα μπατσο τον κακο αστυνομικο. Εκτος και δεν αναφερεσαι στα δικα μου λεγομενα και δεν το κατανοησα. Γιατι ειμαι και ξανθια :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom