Νέα

Νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Έτερον εκατερον. Ο Εγκελς και ο Μαρξ ήταν τέκνα αστικών οικογενειών. Οι πρώτοι θεωρητικοί του φιλελευθερισμού ήταν αριστοκρατες.

Το ίδιο εννοούμε, αγαπητέ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δυστυχώς οι γονείς σου δεν φρόντισαν. Και αντι να χαίρεσαι κάθεσαι και συμφωνείς με τον σεντρίνο. Θέλω να σε δω αν εφαρμοστούν οι εξαιρετικά ηλίθιες ιδέες του, τι θα κάνεις, τις οποίες ιδέες, αφού "εκστομίσει", ξερνώντας την πραγματική του πίστη, αμέσως τις καλύπτει ή τις αρνείται, αποδεικνύοντας περίτρανα το ποιον, την νόηση και την σαγηνευτική αξία του γραπτού λόγου και της ερμηνείας του, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος για κάποιον που γνωρίζει πως να τον χειρίζεται. Η ουσία όμως και η αλήθεια είναι γραμμένη, όσο και να προσπαθεί με σοφιστείες να την αρνηθεί.
ΑΝ λοιπον εφαρμοστούν ο σεντρίνο θα ναι απέναντί σου και ο ασια φαν υπερ σου. Κάτσε και μονολόγα τώρα γέρο, τις γνωστές παπατζες.

Είσαι υπέρ η κατά του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ελέγχου των ζευγαριών ΠΡΙΝ την τεκνοποίηση ΚΑΙ του προγεννητικού ελέγχου του εμβρύου ώστε σε περίπτωση προσδιορισμού μεγάλων πιθανοτήτων (ή βεβαιότητας) σοβαρών γενετικών ανωμαλιών/αναπηριών στους απογόνους να παρέχεται ΜΗΔΕΝΙΚΗ "δωρεάν" ιατροφαρμακευτική/ασφαλιστική κάλυψη του παιδιού εφόσον οι γονείς επιμείνουν - εν γνώσει τους πλέον - να το φέρουν στον κόσμο?

Είναι ή όχι αντικοινωνική και απάνθρωπη συμπεριφορά το να επιλέξω να γεννήσω ένα εν γνώσει μου προβληματικό παιδί? Πρέπει ή όχι το κράτος να παρεμβαίνει ώστε να το αποτρέψει ή τουλάχιστον να έχει την πρόνοια να ΜΗΝ μετακυλίεται το κόστος μιας εγωτικής επιλογής των γονιών στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δυστυχώς οι γονείς σου δεν φρόντισαν. Και αντι να χαίρεσαι κάθεσαι και συμφωνείς με τον σεντρίνο. Θέλω να σε δω αν εφαρμοστούν οι εξαιρετικά ηλίθιες ιδέες του, τι θα κάνεις, τις οποίες ιδέες, αφού "εκστομίσει", ξερνώντας την πραγματική του πίστη, αμέσως τις καλύπτει ή τις αρνείται, αποδεικνύοντας περίτρανα το ποιον, την νόηση και την σαγηνευτική αξία του γραπτού λόγου και της ερμηνείας του, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος για κάποιον που γνωρίζει πως να τον χειρίζεται. Η ουσία όμως και η αλήθεια είναι γραμμένη, όσο και να προσπαθεί με σοφιστείες να την αρνηθεί.
ΑΝ λοιπον εφαρμοστούν ο σεντρίνο θα ναι απέναντί σου και ο ασια φαν υπερ σου. Κάτσε και μονολόγα τώρα γέρο, τις γνωστές παπατζες.

αγάμητος κορασίς... τυχαίνει να έχω ακριβώς τις ίδιες ιδέες με τον centrino..

κράτα τις ιδέες σου για την πάρτη σου και εγώ τις δικές μου για την δικιά μου.. δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις και πολύ περισσότερο να σταθείς δίπλα μου.. τα καταφέρνω και μόνος μου...

για την ώρα πάντως κατι σαν και μένα, τον σεντρίνο, τον γιανεβάνη στέκονται υπέρ των άλλων δεχόμενοι μια συνεχή οικονομική αφαίμαξη για να υποστηρίζονται κατηγορίες συμπολιτών μας οι οποίοι όχι πως δεν μπορούν αλλά δεν θέλουν να προσπαθήσουν

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική σύνδεση του φιλευθερισμου πλέον με τον νεοφιλελευθερισμό (ο οποίος επίσης σήμερα είναι πολύ διαφορετικός από την αρχική του έννοια) . Οι καταβολές του φιλελευθερισμού είναι μερικές ωραίες και εκσυγχρονισμένες κόπιες (με σημαντικές πάντως ελλείψεις) κάποιων αρχαίων ελληνικών φιλοσοφικών σχολών, που πιστεύω λειτούργησαν θετικά βραχυπρόθεσμα στους λαούς. Μακροπρόθεσμα δείχνει η ιστορία τι έγινε. Και χρονικά να το πάρεις το φιλοσοφικό και οικονομικό υπόβαθρο του φιλελευθερισμού συνέπεσε.  

... με την διαφορά ότι ο φιλελευθερισμός σφυρηλατήθηκε στα καμίνια της Γαλλικής και Αμερικάνικης Επανάστασης ... και ξεπλύθηκε με ποτάμια αίματος σε ευρώπη και αμερική, προτού φτάσει στα χέρια μας ώς καταστατικός χάρτης της ανθρώπινης συμβίωσης καθορίζοντας τις θεμελιώδεις διατάξεις σε κάθε συνταγματικό κείμενο του προηγμένου κόσμου ...

Επισκέπτης
Ο Εγκελς ναι. Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μεσοαστοί.

KILLAH P.

Γάμα τους, πάτα τους, κατούρα τους στα μούτρα,
και Γάμα τους τη φάρα τους.

Θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα;

Γαμιέται κάθε είδους φασίστας
και πάμε γι'  άλλα.

Κατούρησα στραβά κι έκανα χάλια την λεκάνη,
φονιάδες των ψαριών, παλιοπελεκάνοι.
Βγαίνω απ' την πόρτα μου και βλέπω γύρω-γύρω
όλους μου τους γείτονες που θέλω να τους δείρω.

Η μάνα σου είναι ανώμαλη και όλο με χουφτώνει,
και όπως ήταν λογικό, μου βγήκες και μία πόρνη.
Έτσι βεντούζα, ρούφα το τρομπόνι,
Μπάτσοι γουρούνια, δολοφόνοι.

Εγώ κρατάω αυτά που άφησε η σχολή σου,
Νίκο Παλαιοκώστα είμαστε μαζί σου,
και εσύ παπαρανδρέου άντε και γαμίσου.

Αγγέλα θα θελα σ' ένα ρετιρέ να σε γαμίσω ναί
πάνω στα κάγκελα.
Να σε κρατάω απ' τα μαλιά
και ξαφνικά στην κορύφωση επάνω
να σου χώσω μία κλωτσιά
και @@@@@ με τα έντερά σου.

Το πιο όμορφο και ζωντανό όνειρό μου
θέλω να γίνω παιδοκτόνος.

Τό μουνί σου θέλω να δω σε γύψο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
KILLAH P.

Γάμα τους, πάτα τους, κατούρα τους στα μούτρα,
και Γάμα τους τη φάρα τους.

Θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα;

Γαμιέται κάθε είδους φασίστας
και πάμε γι'  άλλα.

Κατούρησα στραβά κι έκανα χάλια την λεκάνη,
φονιάδες των ψαριών, παλιοπελεκάνοι.
Βγαίνω απ' την πόρτα μου και βλέπω γύρω-γύρω
όλους μου τους γείτονες που θέλω να τους δείρω.

Η μάνα σου είναι ανώμαλη και όλο με χουφτώνει,
και όπως ήταν λογικό, μου βγήκες και μία πόρνη.
Έτσι βεντούζα, ρούφα το τρομπόνι,
Μπάτσοι γουρούνια, δολοφόνοι.

Εγώ κρατάω αυτά που άφησε η σχολή σου,
Νίκο Παλαιοκώστα είμαστε μαζί σου,
και εσύ παπαρανδρέου άντε και γαμίσου.

Αγγέλα θα θελα σ' ένα ρετιρέ να σε γαμίσω ναί
πάνω στα κάγκελα.
Να σε κρατάω απ' τα μαλιά
και ξαφνικά στην κορύφωση επάνω
να σου χώσω μία κλωτσιά
και @@@@@ με τα έντερά σου.

Το πιο όμορφο και ζωντανό όνειρό μου
θέλω να γίνω παιδοκτόνος.

Τό μουνί σου θέλω να δω σε γύψο.

το ανωτέρω είναι πόνημα του μακαρίτη ???

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
... με την διαφορά ότι ο φιλελευθερισμός σφυρηλατήθηκε στα καμίνια της Γαλλικής και Αμερικάνικης Επανάστασης ... και ξεπλύθηκε με ποτάμια αίματος σε ευρώπη και αμερική, προτού φτάσει στα χέρια μας ώς καταστατικός χάρτης της ανθρώπινης συμβίωσης καθορίζοντας τις θεμελιώδεις διατάξεις σε κάθε συνταγματικό κείμενο του προηγμένου κόσμου ...
Το ίδιο έγινε και με τον κομμουνισμό, αλλά στη Ρωσία. Απλά ποτέ δεν ήρθε στα χέρια μας ώς καταστατικός χάρτης της ανθρώπινης συμβίωσης, γιατί οι φιλελεύθεροι τους τσακίσαν, παλι μέσα σε ποτάμια αίματος (δεν είμαι κομμουνιστής το τονίζω) . Κάπου στον μεσοπόλεμο άρχισε να αναπτύσσεται και ο νεοφιλελευθερισμός, πριν πάρει την σημερινή μορφή του από τον φριντμαν. Γενικά όλες οι οικονομικές αλλαγές με θυσίες γίνονται. Και ποιο το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα;

Επισκέπτης
Το ίδιο έγινε και με τον κομμουνισμό, αλλά στη Ρωσία. Απλά ποτέ δεν ήρθε στα χέρια μας ώς καταστατικός χάρτης της ανθρώπινης συμβίωσης, γιατί οι φιλελεύθεροι τους τσακίσαν, παλι μέσα σε ποτάμια αίματος (δεν είμαι κομμουνιστής το τονίζω) . Κάπου στον μεσοπόλεμο άρχισε να αναπτύσσεται και ο νεοφιλελευθερισμός, πριν πάρει την σημερινή μορφή του από τον φριντμαν. Γενικά όλες οι οικονομικές αλλαγές με θυσίες γίνονται. Και ποιο το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα;

Θυσίες ποίου;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μμμμ ποιητικότατος ο μακαρίτης...

η χώρα απώλεσε μελλοντικόν νομπελίσταν...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Μάλλον μόνοι τους τσακίστηκαν. Κατάρρευση εκ των έσω. ΔΕΝ μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ, βλέπεις. Κάποια στιγμή τα ζώα ξύπνησαν και έριξαν κάτω τον αναβάτη. Τύχη που θα έχουν και οι καβαλάρηδες του σύγχρονου παρασιτικού χρηματοοικονομικού καπιταλισμού του τζόγου - άν δεν βάλουν συντόμως μυαλό ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αγάμητος κορασίς... τυχαίνει να έχω ακριβώς τις ίδιες ιδέες με τον centrino..

κράτα τις ιδέες σου για την πάρτη σου και εγώ τις δικές μου για την δικιά μου.. δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις και πολύ περισσότερο να σταθείς δίπλα μου.. τα καταφέρνω και μόνος μου...

για την ώρα πάντως κατι σαν και μένα, τον σεντρίνο, τον γιανεβάνη στέκονται υπέρ των άλλων δεχόμενοι μια συνεχή οικονομική αφαίμαξη για να υποστηρίζονται κατηγορίες συμπολιτών μας οι οποίοι όχι πως δεν μπορούν αλλά δεν θέλουν να προσπαθήσουν

Δεν περίμενα να καταλάβεις. Ανέφερα την άποψη μου για σένα. Μην χτυπιέσαι λοιπόν, δεν θα κερδίσεις κάτι. Το ίδιο φασίστας θα σαι και πριν και μετα τα ποστ μου η σου.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον μόνοι τους τσακίστηκαν. Κατάρρευση εκ των έσω. ΔΕΝ μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ, βλέπεις. Κάποια στιγμή τα ζώα ξύπνησαν και έριξαν κάτω τον αναβάτη. Τύχη που θα έχουν και οι καβαλάρηδες του σύγχρονου παρασιτικού χρηματοοικονομικού καπιταλισμού του τζόγου - άν δεν βάλουν συντόμως μυαλό ...

Με βρίσκεις σύμφωνο 100%!!!!
Ή μάλλον κάτι λιγότερο, γιατί παρόλο που ο κομμουνισμός που εφαρμόστηκε όντως αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή (προσωπική άποψη) το έβαλαν το χεράκι τους και οι δυτικοί για την πτώση του κομμουνισμου.

Επισκέπτης
Δεν περίμενα να καταλάβεις. Ανέφερα την άποψη μου για σένα. Μην χτυπιέσαι λοιπόν, δεν θα κερδίσεις κάτι. Το ίδιο φασίστας θα σαι και πριν και μετα τα ποστ μου η σου.

Προσοχή σε παραπλανητικά νικ.
Βάζουν σεξουάλες αλλά είναι έτσι:
7-awesome_caricatures.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom