Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το πηγες παρα πολυ ακραια (καθως τα ποσοστα να συμβει κατι τετοιο ειναι μηδαμινα)
Αλλα θα σου απαντησω και επι αυτου.....

Θα πηγαινα ΑΜΕΣΑ σε ειδικο για αποφυγη εγκυμοσυνης...
(φανταζομαι οτι κατι θα υπαρχει και για τετοιες περιπτωσεις)

Αν δεν γινοταν τιποτα και το αντιλλαμβανομουν αργα.... θα το εδινα καπου να το φροντισουν....

ΔΕΝ φταιει αυτο αν ΣΥΛΛΗΦΘΗΚΕ με λαθος τροπο....

ναι :jerking: μετά από αυτό που θα σου είχε συμβεί θα κυοφορούσες κιόλας :jerking: και μετά θα το έκανες πάσα σε ορφανοτροφείο για να μην το βλέπεις :jerking: όσο για το παράδειγμα και έναν βιαστή να βάλεις το σοκ δεν είναι πολύ μικρότερο απ' όσο μπορώ να φανταστώ τουλάχιστον.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ελα?

δηλαδη υπαρχει τροπος να ορισουμε τι σημαινει τελικα ανθρωπος?

οι μη ανθρωποι λοιπον,ποιο το προβλημα να υποκεινται στη θανατικη ποινη?

Για πες μας και ποιος είναι μη άνθρωπος κατ'εσέ να γελάσουμε λίγο πριν αρχίσει η Ελληνοφρένεια.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αν δεν γινοταν τιποτα και το αντιλλαμβανομουν αργα.... θα το εδινα καπου να το φροντισουν....

:rolleyes:

και μετά θα το έκανες πάσα σε ορφανοτροφείο για να μην το βλέπεις

ακριβως. Ο ορισμός της ανθρωπιας.

Επισκέπτης
Εγκζάκτλυ.

Αλλά ξαναλέω, πρέπει να υπάρχει νόμος σχετικά με το μέχρι ποια περίοδο κύησης μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Μη φτάσουμε να θανατώνουμε έναν άνθρωπο δυο μέρες πριν γεννηθεί. Γιατί πλέον μιλάμε για άνθρωπο.
και στον εκτο μηνα της κυησης θα μπορουσαμε να μιλαμε για ανθρωπο.εχει τυχει ομως να γινει εκουσια αποβολη(δεν ονομαζεται εκτρωση νομιζω) γιατι διαγνωστηκε καποιο προβλημα υγειας.τις περισσοτερες φορες δε προκειται για συνδρομο dawn :(

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
καλα ρε μλκς τι συζηταμε
αφου τα πεδια τα φερνει ο πελαργος :grin:
θα του πουμε να το παρει πισω :thefinge:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και στον εκτο μηνα της κυησης θα μπορουσαμε να μιλαμε για ανθρωπο.εχει τυχει ομως να γινει εκουσια αποβολη(δεν ονομαζεται εκτρωση νομιζω) γιατι διαγνωστηκε καποιο προβλημα υγειας.τις περισσοτερες φορες δε προκειται για συνδρομο dawn :(

σταματα και συ. θα παθει καταθλιψη και θα μας βομβαρδισει με αγγελικη για κανα εξαμηνο ο αλλος  :uglystupid:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για πες μας και ποιος είναι μη άνθρωπος κατ'εσέ να γελάσουμε λίγο πριν αρχίσει η Ελληνοφρένεια.
το εχω αναλυσει 2 φορες ηδη...

ας προσεχες!

αντε δες Ελληνοφρενεια λοιπον, μεχρι κει μπορεις...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άμβλωση ή έκτρωση είναι η διακοπή μιας αδιατάρακτης ενδομητρίου κυήσεως ενός ή περισσοτέρων εμβρύων, που διενεργείται σε πρώιμη ηλικία κυήσεως (< 24 εβδ.) και οδηγεί σε αφαίρεση του εμβρύου από τη μήτρα, με συνέπεια τον θάνατο του κυήματος. Η άμβλωση προκαλείται τεχνητά με χημικές, χειρουργικές ή άλλες μεθόδους. Το διεθνές όριο των 24 εβδομάδων καθορίστηκε με βάση την ελάχιστη ηλικία κυήσεως, που επιτρέπει σε ένα έμβρυο που θα γεννηθεί να είναι βιώσιμο (Σημειώνεται ότι η διάπλαση της καρδιάς ολοκληρώνεται την 23η εβδομάδα).

Πες μου τι θες να πεις.

Διαφωνείς με αυτό το όριο?

μη το στενοχωρεις. θα πηγαινε καλαθι κανονικα το μογγολι  :2funny:

Διαφωνώ με το βρισίδι που του ρίχνεις ρε έκτορ, αλλά με αυτά που ποστάρει δεν μπορώ να σου πω και τίποτα  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ναι :jerking: μετά από αυτό που θα σου είχε συμβεί θα κυοφορούσες κιόλας :jerking: και μετά θα το έκανες πάσα σε ορφανοτροφείο για να μην το βλέπεις :jerking: όσο για το παράδειγμα και έναν βιαστή να βάλεις το σοκ δεν είναι πολύ μικρότερο απ' όσο μπορώ να φανταστώ τουλάχιστον.
Το παραδειγμα που εθεσες ειναι παρα πολυ ακραιο και δεν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις.....

Μιλαμε για την ανευθυνοτητα που επιδεικνυουν παρα πολλοι τριγυρω μας .....
και ειναι περα απο καθε φαντασια

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
φοράτε  καπότες και  σπιράλ
Αντισυλλυπτικά  έχει το φαρμακείο
Ώστε  να  μη  λέμε  μαλακίες
Και  άμα  συμβεί  το ατυχές .
ΟΚ βλέπουμε ,
Αλλά  να μη  εξυψώνουμε  την ακραία δυνατότητα  που  έχουμε  να  μη  κάνουμε  τραγωδία  τη  μαλακία  μας  , και  να  τη  στηρίζουμε  σε  αμπελοφιλοσοφίες  και  μετά  να  τις  πιστεύουμε  κι όλας !
Το έμβρυο  δεν  είναι  ένα  μάτσο κύταρα
Η  άμβλωση  είναι  μια  ιατρική  πράξη  η  οποία  ενεργείται  με  μέτρο για λόγους  ιατρικούς  και κοινωνικούς
Είναι  υπό  προϋποθέσεις, μέχρι  κάποιο αυθαίρετο πλασμένο από το νομοθέτη  όριο σύμφωνα με  τα  διδάγματα  της  ιατρικής  επιστήμης  , μια  ακραίως  ανεκτή  πράξη .

Δεν  είναι  κάτι  για  να  το κάνουμε  σημαία
Ούτε  και άξονα  αντιπαράθεσης  

Δεν γίνεται  επιπόλαια
Μπορεί  να  έχει  ανεπανόρθωτες  επιπτώσεις  στη  γυναίκα , σωματικές και ψυχολογιές, όσο και  στο σύντροφό της  , ψυχολογικές .

Επισκέπτης
Ακριβως
Δεν εχω κάνει ποτέ εκτρωση (και ειμαι ήδη 30) και παίρνω πάντα προφυλάξεις. Αλλα, επιμένω ότι ΄τα "τσολια" και οι ανευθυνες ακόμα και οι ατυχησασες εχουν δικαιωμα να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το σώμα τους.
Ιδίως οι ανεύθυνες μάλιστα που δεν μπορουν να κουμαντάρουν το σώμα τους, καλό θα ήταν να μην επιφορτιστουν και με την σοβαροτατη ευθυνη να μεγαλώσουν παιδι.
+1000

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
το εχω αναλυσει 2 φορες ηδη...

ας προσεχες!

αντε δες Ελληνοφρενεια λοιπον, μεχρι κει μπορεις...

Όταν λογκάρω και υπάρχουν πολλές σελίδες που δεν έχω διαβάσει επιλέγω τι θα διαβάσω και κυρίως τι θα προσέξω αναλόγως την κουβέντα και το νικ.

Τα δικά σου ποστ δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Αν θες το ξαναλές. Αν όχι, τράβα να δεις κι εσύ ελληνοφρένεια να ξυπνήσει ο πατριώτης μέσα σου.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το παραδειγμα που εθεσες ειναι παρα πολυ ακραιο και δεν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις.....

Μιλαμε για την ανευθυνοτητα που επιδεικνυουν παρα πολλοι τριγυρω μας .....
και ειναι περα απο καθε φαντασια

:headbang:

αν το παράδειγμά μου είχε έναν βιαστή τι θα άλλαζε στην απάντησή σου :think:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Κι αυτό μπορεί να ελεγχθεί πολύ νωρίτερα πλέον.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακριβως
Δεν εχω κάνει ποτέ εκτρωση (και ειμαι ήδη 30) και παίρνω πάντα προφυλάξεις. Αλλα, επιμένω ότι ΄τα "τσολια" και οι ανευθυνες ακόμα και οι ατυχησασες εχουν δικαιωμα να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το σώμα τους.
Ιδίως οι ανεύθυνες μάλιστα που δεν μπορουν να κουμαντάρουν το σώμα τους, καλό θα ήταν να μην επιφορτιστουν και με την σοβαροτατη ευθυνη να μεγαλώσουν παιδι.
καλα....αφηνω την αρχη ασχολιαστη γιατι ειμαι στις καλες μου (αν και εχεις δωσει τρελη πασα)

Αλλο ειναι το θεμα....

υπαρχει Ελλεηνιδα ανευθυνη που δε μπορει να κουμανταρει το σωμα της?  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom