Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν εχω χρονο, οποτε απανταω μοναχα σε αυτο.
ειμαι φανατικα υπερ της εκτρωσης. καποια που δε θελει να μεγαλωσει ενα παιδι, προτιμω να το ριξει, παρα να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον που θα ηταν ανεπιθυμητο αλλα για λογους αλλους, τελικα το κρατησε.
κ δεν συγκρινω ανθρωπους εστω κ το τελευταιο κατακαθι, με ενα αγεννητο παιδι που στη φαση που πας για εκτρωση ειναι ενα ματσο κυτταρα χωρις συναισθηση.
για καποιο λογο ειμαι σιγουρη οτι θα το αναφερει καποιος.
:S

μπραβο απαντηση......  :S

Δεν θα μπω στον κοπο να το αναφερω καν

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εχεις δει βιντεακι απο εκτρωση?
οι αντιδρασεις του μωρου δεν δειχνουν ενα ματσο κυτταρα παντως.

Απ'όσο γνωρίζω, από ηθικής πλευράς, η πλέον ισχύουσα άποψη είναι ότι είναι αποδεκτή η έκτρωση αρκεί το έμβρυο να μην έχει φτάσει σε σημείο να μπορεί να αισθανθεί πόνο.

Ακούγεται απλό αλλά τους πήρε πολύ για να φτάσουν σε αυτό το επιχείρημα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται αρκετά βάσιμο.

Με επιφύλαξη, το ξαναλέω γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που είχα μελετήσει το θέμα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.295
Πόντοι
5.097
Απ'όσο γνωρίζω, από ηθικής πλευράς, η πλέον ισχύουσα άποψη είναι ότι είναι αποδεκτή η έκτρωση αρκεί το έμβρυο να μην έχει φτάσει σε σημείο να μπορεί να αισθανθεί πόνο.

Ακούγεται απλό αλλά τους πήρε πολύ για να φτάσουν σε αυτό το επιχείρημα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται αρκετά βάσιμο.

Με επιφύλαξη, το ξαναλέω γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που είχα μελετήσει το θέμα.
ρε αντε απο δω
τραβα να ανοιξεις κανα θεμα
εχει γινει εκτρωση σε παρθενα :thefinge:

Επισκέπτης
εμενα προσωπικα στα παπαρια μου
ουτε χρηση κανω ουτε διακινηση :sunglasses:
ποιος σου ειπε οτι η χρηση στην ελλαδα ειναι νομιμη
απλα λεμε ποιο ειναι σοβαρο αδικημα
μα και φυσικα να διακινεις το θανατο
παρα να εισαι αυτοχειρας
και μη μου πεις η φουντα δε σκοτωνει :grin:

Δε θα σου πω. θα σου πω, πως δεν θεωρω τη "χρηση" οποιουδηποτε ευφορικου εγκλημα. Το τι κανει ο καθενας με το σωμα του ειναι υποθεση δικη του και οχι της πολιτειας και του νομοθετη. Αλλα απο καπου πρεπει να τα περνουν μπατσοι, δικαστες και δικηγοροι.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αν συμφωνεις υπαρχουν και τα προφυλακτικα
και τα σπιραλ και τα αντισυλυπτικα(αν κανουν δουλεια)γιατι πρεπει να φτασουμε στο σημειο της εκτρωσης

Και στην περίπτωση που κάποιο από αυτά αποτύχει πρέπει να γίνει κάποια μάνα ενώ δε θέλει, δεν είναι έτοιμη, δεν ξέρω γω τι άλλο?

Τέσπα. Αφήσαμε το ένα κλασικό ηθικό δίλημμα και πιάσαμε το άλλο πανάθεμά μας.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ρε αντε απο δω
τραβα να ανοιξεις κανα θεμα
εχει γινει εκτρωση σε παρθενα :thefinge:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω απάντηση έτοιμη αλλά δεν την ποστάρω γιατί έτσι και παρακολουθεί κανάς τράγος το φόρουμ θα με αφορίσει  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Η εκτρωση για οποιονδηποτε λογο, ειναι απλα ενα επιχειρημα (ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ λεγεται) για τους ανευθυνους που δεν προνοησαν να λαβουν τα απαραιτητα μετρα για να αποφευχθει η ''ανεπιθυμητη'' (ετσι το βαφτισαμε) εγκυμοσυνη....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν εχω χρονο, οποτε απανταω μοναχα σε αυτο.
ειμαι φανατικα υπερ της εκτρωσης. καποια που δε θελει να μεγαλωσει ενα παιδι, προτιμω να το ριξει, παρα να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον που θα ηταν ανεπιθυμητο αλλα για λογους αλλους, τελικα το κρατησε.
κ δεν συγκρινω ανθρωπους εστω κ το τελευταιο κατακαθι, με ενα αγεννητο παιδι που στη φαση που πας για εκτρωση ειναι ενα ματσο κυτταρα χωρις συναισθηση.
για καποιο λογο ειμαι σιγουρη οτι θα το αναφερει καποιος.

φανταζομαι τοτε πως τους Κινεζους που τα κανουν σουπα και τα τρωνε, δε τους θεωρεις καννιβαλους....

και προφανως ουσα φιλοζωη δε θα ειχες ουτε συ προβλημα να φας ενα ματσο κυτταρα χωρις συναισθηση...

:jerking: :jerking:

η μαλακια εχει βαρεσει τιλτ εδω μεσα....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Και στην περίπτωση που κάποιο από αυτά αποτύχει πρέπει να γίνει κάποια μάνα ενώ δε θέλει, δεν είναι έτοιμη, δεν ξέρω γω τι άλλο?

Τέσπα. Αφήσαμε το ένα κλασικό ηθικό δίλημμα και πιάσαμε το άλλο πανάθεμά μας.
σε αυτες τις περιπτωσεις ειμαι κι εγω υπερ.
(με το σπιραλ δεν μενεις εγκυος με τιποτα βεβαια)
αλλα οχι να λεμε πως ειναι κι ενα ματσο κυτταρα..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.295
Πόντοι
5.097
Δε θα σου πω. θα σου πω, πως δεν θεωρω τη "χρηση" οποιουδηποτε ευφορικου εγκλημα. Το τι κανει ο καθενας με το σωμα του ειναι υποθεση δικη του και οχι της πολιτειας και του νομοθετη. Αλλα απο καπου πρεπει να τα περνουν μπατσοι, δικαστες και δικηγοροι.
γιατι πολυ απλα
η διακινηση μπορει να σταματηση
αν δεν υπαρχει χρηση
απιθανο αλλα λεμε τωρα :grin:
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα ας κανει ο καθενας οτι θελει
αλλα μπες λιγο στη πλευρα των οικογενειων ναρκομανων
και μιλαω για σοβαρα ναρκωτικα αυτοι πονανε περισοτερο
τελος θεματος :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
φανταζομαι τοτε πως τους Κινεζους που τα κανουν σουπα και τα τρωνε, δε τους θεωρεις καννιβαλους....

και προφανως ουσα φιλοζωη δε θα ειχες ουτε συ προβλημα να φας ενα ματσο κυτταρα χωρις συναισθηση...

:jerking: :jerking:

η μαλακια εχει βαρεσει τιλτ εδω μεσα....

Μόνο σούπα ?
Δε μου  αρέσει !
Στα  κάρβουνα δεν  παίζει ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μου βάζεις ένα βίντεο που (φαίνεται έστω να) είναι προπολεμικό με περιγαφή από κάτω για πάτερ Εφραίμ και τα ρέστα.

Ξέρουμε πόσων εβδομάδων είναι το έμβρυο του βίντεο?

Δεν έχει να  κάνει
Το  ένα  μάτσο κύτταρα  και  το φανατικά  υπέρ  της  έκτρωσης  δε μου  άρεσε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μη μου πεις η φουντα δε σκοτωνει :grin:

χρησιμοποιείται και ως φάρμακο...
αλλά τα φράγκα που τρώνε κάποιοι απ την παρανομία της χρήσης της είναι περισσότερα απο αυτά που θα έπαιρναν για να σώζουν κόσμο....

ψάξε για τον έλληνα χρήστη που μπαινοβγαίνει φυλακή είναι φορέας του έιντζς και πώς με τη φούντα κρατιέται ζωντανός ακόμα....
πολλά είπα... είσθε φαίνεται απασχολημένοι να ανακαλύψετε εάν πονάει το έμβρυο κατά την έκτρωση.
εάν πονάει μετά για όλη του τη ζωή ως εγκληματίας, σκουλίκι κατακάθι κλπ δε μας αφορά.
αφορά την κενωνία....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
σε αυτες τις περιπτωσεις ειμαι κι εγω υπερ.
(με το σπιραλ δεν μενεις εγκυος με τιποτα βεβαια)
αλλα οχι να λεμε πως ειναι κι ενα ματσο κυτταρα..

Κι εμένα δε μου άρεσε η φράση.

Από κει και πέρα αυτό είναι το ζήτημα όταν ψάχνεις απαντήσεις σε ηθικά διλήμματα.

Ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αν θεσπίσεις όμως νόμο πρέπει να αντιμετωπίζονται αναλογικά όλες το ίδιο.

Και αυτή που έμεινε "καταλάθος" έγκυος και αυτή που γαμιέται αβέρτα ακά κι έχει κάνει 3 εκτρώσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μου βάζεις ένα βίντεο που (φαίνεται έστω να) είναι προπολεμικό με περιγαφή από κάτω για πάτερ Εφραίμ και τα ρέστα.

Ξέρουμε πόσων εβδομάδων είναι το έμβρυο του βίντεο?
οχι δεν ξερω.
σημασια εχει τι δειχνει το βιντεο.

Επισκέπτης
χρησιμοποιείται και ως φάρμακο...
αλλά τα φράγκα που τρώνε κάποιοι απ την παρανομία της χρήσης της είναι περισσότερα απο αυτά που θα έπαιρναν για να σώζουν κόσμο....

ψάξε για τον έλληνα χρήστη που μπαινοβγαίνει φυλακή είναι φορέας του έιντζς και πώς με τη φούντα κρατιέται ζωντανός ακόμα....
πολλά είπα... είσθε φαίνεται απασχολημένοι να ανακαλύψετε εάν πονάει το έμβρυο κατά την έκτρωση.
εάν πονάει μετά για όλη του τη ζωή ως εγκληματίας, σκουλίκι κατακάθι κλπ δε μας αφορά.
αφορά την κενωνία....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχει να  κάνει
Το  ένα  μάτσο κύτταρα  και  το φανατικά  υπέρ  της  έκτρωσης  δε μου  άρεσε
κοίτα.....
απο μια σκοπιά έχεις δίκιο... γιατί και να βλέπεις να κόβουν το πόδι ενός διαβητικού είναι ολίγον αποκρουστικό. αλλο εάν σώζει τη ζωή του διαβητικού.
αλλά αφού μας χαλάει την αισθητική μας άστον τον πούστη να πεθάνει αρτιμελής απο γάγγραινα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom