Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν έχει να  κάνει
Το  ένα  μάτσο κύτταρα  και  το φανατικά  υπέρ  της  έκτρωσης  δε μου  άρεσε

ακούγεται υπερβολη, αλλα ειναι η αληθεια.
ιδιως το "φανατικά  υπέρ  της  έκτρωσης" το εχω πει ακριβως ετσι κι εγω.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν έχει να  κάνει
Το  ένα  μάτσο κύτταρα  και  το φανατικά  υπέρ  της  έκτρωσης  δε μου  άρεσε

Το ένα μάτσο κύτταρα ούτε εμένα μου άρεσε.

Το να είναι φανατικά υπέρ της έκτρωσης το εκλαμβάνω ως μια "υπερβολική" φράση μπροστά στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να κουμαντάρει το σώμα το δικό της κι ό,τι "εμπεριέχει" αυτό με κάποιον νόμο.

Δεν την έχω για κανά τσόλι που θα πόσταρε κάτι τέτοιο για να καλύψει τον κώλο της.

Τέσπα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κοίτα.....
απο μια σκοπιά έχεις δίκιο... γιατί και να βλέπεις να κόβουν το πόδι ενός διαβητικού είναι ολίγον αποκρουστικό. αλλο εάν σώζει τη ζωή του διαβητικού.
αλλά αφού μας χαλάει την αισθητική μας άστον τον πούστη να πεθάνει αρτιμελής απο γάγγραινα....
Αλλο το κοβω ενα μελος για να σωσω το σωμα δινοντας ελπιδα και δικαιωμα στην ζωη
Και αλλο σκοτωνω μια ψυχη που ηρθε απο δικη μου αμελεια για να μην αναλαβω ευθυνες....

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ δεν νομιζεις ?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
οχι δεν ξερω.
σημασια εχει τι δειχνει το βιντεο.

Το έμβρυο του βίντεο μπορεί να είναι περισσότερων εβδομάδων από αυτό που σου λέω εγώ.

Μιλάω για το τι γίνεται τώρα. Όχι για το πώς γίνονταν οι εκτρώσεις πριν 300 χρόνια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η πεποίθηση πως το να σκοτώσουμε μετά από δικαστική απόφαση έναν κατά συρροήν ειδεχθή δολοφόνο, βιαστή παιδιών κλπ αντίκειται στον "πολιτισμό" μας, ενώ την ίδια εμείς οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι βομβαρδίζουμε ενίοτε και αμάχους σε εμπόλεμες περιοχές, είναι το λιγώτερο υποκριτική!
Και όχι μόνον! Ουσιαστικά είναι απόρροια της πεποίθησής μας πως η ανθρώπινη ζωή είναι σαφέστατα ανώτερη από εκείνη όλων των υπολοίπων εμβίων όντων, τα οποία βεβαίως θανατώνουμε για να τα φάμε, για να κάνουμε επιστημονικά πειράματα, ακόμα και χάριν παιδειάς στα πλαίσια του βάρβαρου σπορ που λέγεται κυνήγι.

Η ιδέα αυτή διατυπώνεται ήδη από την εξιστόριση της "δημιουργίας" στην Παλαιά Διαθήκη όπου ο "Θεός" ειδικά στον άνθρωπο του "ενεφύσησε ζωή" και ομοιότητές της βρίσκονται σε πάμπολες θρησκείες.
(Τώρα γιατί έγιναν πόλεμοι στο όνομα αυτών των θρησκειών, άλλο θέμα)

Αντίστοιχη ιδέα έχουν οι γιατροί π.χ. για την "ανωτερότητα" του επαγγέλματός τους η οποία τους επιβάλει να μην αμοίβονται από κάποιον συνάδελφό τους (ακόμη κι αν ουδόλως τον εκτιμούν!)

Προσωπικά δεν θα με πείραζε ούτε η θανατική καταδίκη αποδεδειγμένα αμετανόητων και κατά συρροήν εγγληματιών (επί τέλους αν είσαι ισοβίτης και αποδράσεις και σκοτώσεις καμιά 10αριά πάλι ισοβίτης θα μείνεις, οπότε κάποια παραπάνω ποινή οφείλει να υπάρχει!), ούτε η ευθανασία αποδεδειγμένα μη ιασίμων ασθενών, ιδίως υπερηλίκων, ούτε η άμβλωση, ιδίως τους πρώτους 4,5 μήνες της κύησης, όπου ο εγκέφαλος του εμβρύου είναι πολύ λιγώτερο ανεπτυγμένος από αυτόν ενός πτηνού, όχι ανώτερου θηλαστικού.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αλλο το κοβω ενα μελος για να σωσω το σωμα δινοντας ελπιδα και δικαιωμα στην ζωη
Και αλλο σκοτωνω μια ψυχη που ηρθε απο δικη μου αμελεια για να μην αναλαβω ευθυνες....

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ δεν νομιζεις ?

μητσσάρα αν ήσουν γκόμενα και ένα βράδυ σου την πέφτανε πέντε τύποι και σε ξεμουνιάζανε κατά συρροή, πιστεύεις ότι θα το κρατούσες το παιδί? ναι ή όχι?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το ένα μάτσο κύτταρα ούτε εμένα μου άρεσε.

Το να είναι φανατικά υπέρ της έκτρωσης το εκλαμβάνω ως μια "υπερβολική" φράση μπροστά στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να κουμαντάρει το σώμα το δικό της κι ό,τι "εμπεριέχει" αυτό με κάποιον νόμο.
Δεν την έχω για κανά τσόλι που θα πόσταρε κάτι τέτοιο για να καλύψει τον κώλο της.

Τέσπα.

Ακριβως
Δεν εχω κάνει ποτέ εκτρωση (και ειμαι ήδη 30) και παίρνω πάντα προφυλάξεις. Αλλα, επιμένω ότι ΄τα "τσολια" και οι ανευθυνες ακόμα και οι ατυχησασες εχουν δικαιωμα να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το σώμα τους.
Ιδίως οι ανεύθυνες μάλιστα που δεν μπορουν να κουμαντάρουν το σώμα τους, καλό θα ήταν να μην επιφορτιστουν και με την σοβαροτατη ευθυνη να μεγαλώσουν παιδι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.295
Πόντοι
5.097
μητσσάρα αν ήσουν γκόμενα και ένα βράδυ σου την πέφτανε πέντε τύποι και σε ξεμουνιάζανε κατά συρροή, πιστεύεις ότι θα το κρατούσες το παιδί? ναι ή όχι?
:think: σου εχει τυχη κοσμα :thefinge:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ακριβως
Δεν εχω κάνει ποτέ εκτρωση (και ειμαι ήδη 30) και παίρνω πάντα προφυλάξεις. Αλλα, επιμένω ότι ΄τα "τσολια" και οι ανευθυνες ακόμα και οι ατυχησασες εχουν δικαιωμα να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το σώμα τους.
Ιδίως οι ανεύθυνες μάλιστα που δεν μπορουν να κουμαντάρουν το σώμα τους, καλό θα ήταν να μην επιφορτιστουν και με την σοβαροτατη ευθυνη να μεγαλώσουν παιδι.

Εγκζάκτλυ.

Αλλά ξαναλέω, πρέπει να υπάρχει νόμος σχετικά με το μέχρι ποια περίοδο κύησης μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Μη φτάσουμε να θανατώνουμε έναν άνθρωπο δυο μέρες πριν γεννηθεί. Γιατί πλέον μιλάμε για άνθρωπο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το πηγες παρα πολυ ακραια (καθως τα ποσοστα να συμβει κατι τετοιο ειναι μηδαμινα)
Αλλα θα σου απαντησω και επι αυτου.....

Θα πηγαινα ΑΜΕΣΑ σε ειδικο για αποφυγη εγκυμοσυνης...
(φανταζομαι οτι κατι θα υπαρχει και για τετοιες περιπτωσεις)

Αν δεν γινοταν τιποτα και το αντιλλαμβανομουν αργα.... θα το εδινα καπου να το φροντισουν....

ΔΕΝ φταιει αυτο αν ΣΥΛΛΗΦΘΗΚΕ με λαθος τροπο....

Επισκέπτης
θα συμφωνησω μαζι σου.γι'αυτο και καλο ειναι να μην ειμαστε κατηγορηματικοι και απολυτοι γενικοτερα.αλλα ενα "ματσο κυτταρα" ηταν μια μαλλον ατυχης εκφραση :-

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το πηγες παρα πολυ ακραια (καθως τα ποσοστα να συμβει κατι τετοιο ειναι μηδαμινα)
Αλλα θα σου απαντησω και επι αυτου.....

Θα πηγαινα ΑΜΕΣΑ σε ειδικο για αποφυγη εγκυμοσυνης...
(φανταζομαι οτι κατι θα υπαρχει και για τετοιες περιπτωσεις)

Αν δεν γινοταν τιποτα και το αντιλλαμβανομουν αργα.... θα το εδινα καπου να το φροντισουν....

ΔΕΝ φταιει αυτο αν ΣΥΛΛΗΦΘΗΚΕ με λαθος τροπο....

Άσ'το καλύτερα Μήτσο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μη φτάσουμε να θανατώνουμε έναν άνθρωπο δυο μέρες πριν γεννηθεί. Γιατί πλέον μιλάμε για άνθρωπο.

ελα?

δηλαδη υπαρχει τροπος να ορισουμε τι σημαινει τελικα ανθρωπος?

οι μη ανθρωποι λοιπον,ποιο το προβλημα να υποκεινται στη θανατικη ποινη?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγκζάκτλυ.

Αλλά ξαναλέω, πρέπει να υπάρχει νόμος σχετικά με το μέχρι ποια περίοδο κύησης μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Άμβλωση ή έκτρωση είναι η διακοπή μιας αδιατάρακτης ενδομητρίου κυήσεως ενός ή περισσοτέρων εμβρύων, που διενεργείται σε πρώιμη ηλικία κυήσεως (< 24 εβδ.) και οδηγεί σε αφαίρεση του εμβρύου από τη μήτρα, με συνέπεια τον θάνατο του κυήματος. Η άμβλωση προκαλείται τεχνητά με χημικές, χειρουργικές ή άλλες μεθόδους. Το διεθνές όριο των 24 εβδομάδων καθορίστηκε με βάση την ελάχιστη ηλικία κυήσεως, που επιτρέπει σε ένα έμβρυο που θα γεννηθεί να είναι βιώσιμο (Σημειώνεται ότι η διάπλαση της καρδιάς ολοκληρώνεται την 23η εβδομάδα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom