Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διαφωνώ με το βρισίδι που του ρίχνεις ρε έκτορ, αλλά με αυτά που ποστάρει δεν μπορώ να σου πω και τίποτα  :2funny:

με ξερεις για υπερβολικο ρε? και δε τον βριζω καθολου. απλα επαναλαμβανω αυτα που εχει πει ο ιδιος (σχολειο ΑΜΕΑ κλπ). βρες μου εσυ ποια ειναι βρισια απο οσα του λεω.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μη το στενοχωρεις. θα πηγαινε καλαθι κανονικα το μογγολι  :2funny:
σταματα και συ. θα παθει καταθλιψη και θα μας βομβαρδισει με αγγελικη για κανα εξαμηνο ο αλλος  :uglystupid:

Πως φαινεται η ανατροφη απο το σπιτι......

Να δωσεις συγχαρητηρια στους δικους σου !!!!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πες μου τι θες να πεις.

Διαφωνείς με αυτό το όριο?
περιπου 5 μηνες ειναι οι 23 εβδομαδες.
εγω εχω ακουσει σε εκπομπες και εχω διαβασει σε αρθρα μεχρι 3 αντε 4 μηνα.
μια με την εκτρωση-αμβλωση,τωρα με αυτο,ανησυχω για το ποιος γραφει στην βικι. :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σκοτωνουμε αβερτα τοτε και λυνουμε το προβλημα....

οχι ρε ηλιθιε το κραταμε για να γινει ενας παρθενος executive manager λαχειων με συντροφια ενα σαιτ και ενα σκυλο για το κουδουνι του σπιτιου  :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Όταν λογκάρω και υπάρχουν πολλές σελίδες που δεν έχω διαβάσει επιλέγω τι θα διαβάσω και κυρίως τι θα προσέξω αναλόγως την κουβέντα και το νικ.

Τα δικά σου ποστ δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Αν θες το ξαναλές. Αν όχι, τράβα να δεις κι εσύ ελληνοφρένεια να ξυπνήσει ο πατριώτης μέσα σου.
δε πειραζει,

ουτως η αλλως με χειροκροτητες και παλαμακιατζηδες ανεκδιηγητων νικς δεν ασχολουμαι...

εσυ ειπες οτι θες να δεις Ελληνοφρενεια, οχι εγω..... προφανως για τους λογους που αναφερεις την παρακολουθεις....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
με ξερεις για υπερβολικο ρε? και δε τον βριζω καθολου. απλα επαναλαμβανω αυτα που εχει πει ο ιδιος (σχολειο ΑΜΕΑ κλπ). βρες μου εσυ ποια ειναι βρισια απο οσα του λεω.

Δεν παρακολουθώ τα ποστ του Μήτσου.

Οπότε το αν τα έχει πει δεν το ξέρω. Σε πιστεύω όμως. (το μόνο που θυμάμαι είναι αυτό για το σκύλο και το κουδούνι. δε θα γελάσω θα κρατηθώ.)

Βρισίδι δεν εννοώ το να τον πεις μαλάκα.

Έστω και το αν επαναλαμβάνεις αυτά που έχει πει.

Εμένα δε μου πάει καρδιά να τον κράξω για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μάλλον όμως θα τον κράξω κι εγώ τώρα γιατί κατά πως βλέπω τη συνεχάει τη μαλακία του. :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
Το παραδειγμα σου παραμενει ακραιο ομως !!!!!

τι ακραίο ρε μήτσο? νομίζεις ότι δεν γίνονται βιασμοί επειδή δεν τους μαθαίνεις εσύ?
και λάβε υπ'όψιν ότι πολλές τέτοιες πράξεις δεν καταγγέλονται στις Αρχές από τα θύματα για τους ευνόητους λόγους.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΜΑΛΑΚΑ μου εμενα δεν με μειωνεις οτι και να πεις ....

Στα ματια μου ομως εσυ και οι παρατρεχαμενοι σου εισαστε απλα σιχαμενα σκουπιδια χαμηλης νοημοσυνης και αξιας και που σου απανταω σου δινω ΑΞΙΑ που δεν εχεις.

Ομως σου δινω ως ελαφρυντικο και δικαιολογια για την συμπεριφορα σου, την λαθος ανατροφη απο το σπιτι σου ....  :sunglasses:

Ευχομαι μονο να μην εργαζεσαι σε καμια υπευθυνη θεση και καψεις αθωους.....

Επισκέπτης
ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
Το παραδειγμα σου παραμενει ακραιο ομως !!!!!
ισως αυτο που θες να πεις ειναι οτι οι περιπτωσεις αμβλωσεων μετα απο βιασμο ειναι πολυ λιγοτερες απο εκεινες που απλα καποια δεν  σκεφτηκε να κανει το αυτονοητο:α παρει αντισυλληψη.ομως λυπαμαι που θα σε σοκαρω δεν ειναι ακραιο το παραδειγμα του.ο βιαστης ουτε προφυλακτικο θα φορεσει ουτε θα σκεφτει να τραβηχτει :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ρε ηλιθιε το κραταμε για να γινει ενας παρθενος executive manager λαχειων με συντροφια ενα σαιτ και ενα σκυλο για το κουδουνι του σπιτιου  :jerking:

ρε.
μην την πέφτεις άλλο.
το χω κάνει και γω και δε με τιμά.
ειδικά οταν γνωρίζω ότι είσαι ον τοπ οφ δε γκέιμ.
όταν είσαι μπάρτσα πρέπει να σέβεσαι το άθλημα και να σταματάς πριν τα όρια της αλαζονίας.
κάνε τις αναγωγές σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ουτως η αλλως με χειροκροτητες και παλαμακιατζηδες ανεκδιηγητων νικς δεν ασχολουμαι...

:2funny:

εσυ ειπες οτι θες να δεις Ελληνοφρενεια, οχι εγω..... προφανως για τους λογους που αναφερεις την παρακολουθεις....

Άμα υφαρπαχθεί όταν προχωρεί αμέριμνος, απαχθεί και χωθεί στα υπόγεια της ΥΠΟΓΑΣ θα δείς πως ξυπνά ο πατριωτισμός μέσα του!

ΤΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΣ lucky_striker;  :birdman:

Tip: Βλέπε άβαταρ μου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν παρακολουθώ τα ποστ του Μήτσου.

Οπότε το αν τα έχει πει δεν το ξέρω. Σε πιστεύω όμως. (το μόνο που θυμάμαι είναι αυτό για το σκύλο και το κουδούνι. δε θα γελάσω θα κρατηθώ.)

Βρισίδι δεν εννοώ το να τον πεις μαλάκα.

Έστω και το αν επαναλαμβάνεις αυτά που έχει πει.

Εμένα δε μου πάει καρδιά να τον κράξω για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μάλλον όμως θα τον κράξω κι εγώ τώρα γιατί κατά πως βλέπω τη συνεχάει τη μαλακία του. :grin:

ριχτου με τη ψυχη σου του πιθηκου ρε. αφου ειναι ηλιθιος με χαρτι  :uglystupid:
αυριο δε θα ξερει τιποτα θα μας κανει και αγαπες.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το συνεχάς Μήτσο και θα σε βρίσω κι εγώ που δεν το έχω ξανακάνει.
Γιατι να βρισεις οταν μπορεις να εξηγησεις απλα ?

Αν νιωσεις καλυτερα ετσι ομως βρισε με .... δεν εχω προβλημα σε αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
περιπου 4,5 μηνες ειναι οι 23 εβδομαδες.
εγω εχω ακουσει σε εκπομπες και εχω διαβασει σε αρθρα μεχρι 3 αντε 4 μηνα.
μια με την εκτρωση-αμβλωση,τωρα με αυτο,ανησυχω για το ποιος γραφει στην βικι. :o

Υπάρχουν άρθρα και "άρθρα" στη βίκι.

Ουδέποτε τη θεώρησα αξιόπιστη πηγή a priori. Απλά βολεύει για συγκεκριμένα θέματα κι αυτό δεν είναι κακό.

Από εκεί και πέρα στο θέμα, εγώ σου κουβέντιασα ένα επιχείρημα ηθικής φύσεως. Όχι ιατρικής.

Ηθικά (κατά μία σχολή έστω για να μην το γενικεύουμε) άνθρωπος (μεταξύ άλλων) θεωρείται κάποιος που νοιώθει (στην προκειμένη περίπτωση μιας και μιλάμε για έκτρωση) πόνο.

Το όριο που έχει θεσπιστεί νομικά, δεν ξέρω τι συμπεριλαμβάνει από μη ιατρικής πλευράς.

δε πειραζει,

Δε θυμάμαι να σε έχω χειροκροτήσει ποτέ.

Τράβα δες ότι αρχίδια θες. Τα δικά μου μη ζαλίζεις μόνο.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:2funny:

Άμα υφαρπαχθεί όταν προχωρεί αμέριμνος, απαχθεί και χωθεί στα υπόγεια της ΥΠΟΓΑΣ θα δείς πως ξυπνά ο πατριωτισμός μέσα του!

ΤΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΣ lucky_striker;  :birdman:

Tip: Βλέπε άβαταρ μου

Θα σου έριχνα μια ξήγα εσένα τώρα με πμ αλλά βαριέμαι.  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε.
μην την πέφτεις άλλο.
το χω κάνει και γω και δε με τιμά.
ειδικά οταν γνωρίζω ότι είσαι ον τοπ οφ δε γκέιμ.
όταν είσαι μπάρτσα πρέπει να σέβεσαι το άθλημα και να σταματάς πριν τα όρια της αλαζονίας.
κάνε τις αναγωγές σου.

ρε το κουναβι αυτο δε ποναει. αποδεδειγμενα. αν δε τον ηξερα για παχυδερμο δε θα τον γλενταγα. δε καταλαβαινει γρι σου λεω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δε θυμάμαι να σε έχω χειροκροτήσει ποτέ.

Τράβα δες ότι αρχίδια θες. Τα δικά μου μη ζαλίζεις μόνο.

εξυπναδες νηπιαγωγειου.....  :jerking:

αντε ξεκινησε η εκπομπη σου.....μην ασχολεισαι αλλο με ποταπους.....πανω απο ολα η κουλτουρα... :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε το κουναβι αυτο δε ποναει. αποδεδειγμενα. αν δε τον ηξερα για παχυδερμο δε θα τον γλενταγα. δε καταλαβαινει γρι σου λεω.

υ.γ. οχι μονο δε ποναει αλλα ειναι και κακο σκυλι. αποδεδειγμενα και αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom