Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε το κουναβι αυτο δε ποναει. αποδεδειγμενα. αν δε τον ηξερα για παχυδερμο δε θα τον γλενταγα. δε καταλαβαινει γρι σου λεω.

για την πάρτη σου κάντο.
αμα κληρωθεί του χρόνου η μπάρτσα με το γάβρο θα λένε πάμε να τους γαμήσουμε να τους χύσουμε τη μάπα και όλα αυτά τα όμορφα νεοελληνικά που ξέρεις...
πουν δεν τα πουν η μπάρτσα θα σταματήσει στα 5 ακόμα και εάν μπορεί να φτάσει στα 15.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εκτός  από την έκτρωση , και  τους  μπαφους
Να  απαγορευτεί  η  πορνεία , η  ομοφυλοφιλία  και η  μαλακία !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχεις  παιδιά ?
Έχεις  μεινει έγκυος ?

οχι.
οχι.

υπερβολικη ή οχι η χρηση 'ενα ματσο κυτταρα' για μενα δηλωνει αυτο ακριβως που ειναι το εμβρυο οταν γινεται εκτρωση οσο το δυνατον νωριτερα. επειδη τα εχω χιλιοπει, απλα αντιγραφω αυτο που ειχα γραψει κ στο κοσμο:

1)μεχρι τη στιγμη που γινεται η εκτρωση, ενα ματσο κυτταρα ειναι το εμβρυο, οποτε δεν του δινω ουτε δικαιωματα, ουτε 'ζωη' για να το πληγωσω με τον οποιονδηποτε τροπο.
2)στραβες παντα συμβαινουν, ακομα κι αν προσεχεις. κ κατανοω επισης κ την περιπτωση που ε μια στις τοσες δεν χρησιμοποιηθηκε προφυλακτικο γτ ωω θεοι, κι εγω το χω κανει πολλες φορες ανευ.
3)'βριζω' οταν γινεται κατ'εξακολουθηση κατι, οποτε δεν ετυχε η στραβη, κατα καποιο τροπο επιδιωχθηκε.
4)κατανοω ποσο δυσκολη ειναι η θεση καποιας που θα κανει αμβλωση, γτ κ εμεις που ειμαστε υπερ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θα παμε ελαφρα τη καρδια κ ειναι μεγαλο το ψυχικο κοστος, ενιοτε κ το σωματικο.
5)αν ειναι φιλη μου καποια προφανως θα τη στηριξω κ σταρχιδια μου οσοι το κατακρινουν. προσθετες τυψεις δεν προσθετω σε κανεναν κ δεν εχω κ το δικαιωμα να κρινω αλλωστε.
6)βασικα δε με νοιαζει ποσα εμβρυα σκοτωνονται καθε χρονο, τι λενε οι στατιστικες. ενα νουμερο ειναι για μενα που απλα δηλωνει ανευθυνοτητα. η καθεμια ειναι υπευθυνη για το σωμα της. αμα θελει να το υποβαλει σε συνεχεις διαδικασιες αμβλωσης, ε προβλημα της κ δικαιωμα της, δε με απασχολει. βασικα το προτιμω, γτ τοση ανευθυνοτητα δειχνει κ ανικανοτητα να μεγαλωσεις ενα μωρο. οποτε καλυτερα να το ριχνει συνεχως παρα να γεννησει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα σου έριχνα μια ξήγα εσένα τώρα με πμ αλλά βαριέμαι.  :birdman:

Όχι ρε, να σε τραμπουκίσω ήθελα λίγο διότι είδα ότι δεν απάντησες στο "Makes two of us" που είπα στο baros.  :birdman:

Με πήζει το μεγάλο κεφάλαιο τώρα και αποχωρώ ησύχως...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Γιατι να βρισεις οταν μπορεις να εξηγησεις απλα ?

Αν νιωσεις καλυτερα ετσι ομως βρισε με .... δεν εχω προβλημα σε αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βαριέμαι.

Συνοπτικά:

1. Ο βιαστής δε συνηθίζει να φοράει καπότες. Ούτε θα τραβηχτεί. Κοινώς οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος δεν είναι καθόλου λίγες.

2. Άμα ρε όργιο όρθιο σε έχουν βιάσει νομίζεις ότι αυτό που θα σκεφτείς πρώτα να είναι το να πάρεις το χάπι της επόμενης ημέρας λες και είσαι καμιά προμ κουίν που της τον ακούμπησε ο παίχτης ράγκμπυ του κολλεγίου και ψάχνουν νυχτιάτικα για φαρμακείο?

3. Θα έδινες κάπου το παιδί να το φροντίσουν λες και γέννησε η σκύλα σου ένα κανελί και σου έμεινε αζήτητο?

Είδες όμως, συγκρατήθηκα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
οχι.
οχι.

υπερβολικη ή οχι η χρηση 'ενα ματσο κυτταρα' για μενα δηλωνει αυτο ακριβως που ειναι το εμβρυο οταν γινεται εκτρωση οσο το δυνατον νωριτερα. επειδη τα εχω χιλιοπει, απλα αντιγραφω αυτο που ειχα γραψει κ στο κοσμο:

1)μεχρι τη στιγμη που γινεται η εκτρωση, ενα ματσο κυτταρα ειναι το εμβρυο, οποτε δεν του δινω ουτε δικαιωματα, ουτε 'ζωη' για να το πληγωσω με τον οποιονδηποτε τροπο.
2)στραβες παντα συμβαινουν, ακομα κι αν προσεχεις. κ κατανοω επισης κ την περιπτωση που ε μια στις τοσες δεν χρησιμοποιηθηκε προφυλακτικο γτ ωω θεοι, κι εγω το χω κανει πολλες φορες ανευ.
3)'βριζω' οταν γινεται κατ'εξακολουθηση κατι, οποτε δεν ετυχε η στραβη, κατα καποιο τροπο επιδιωχθηκε.
4)κατανοω ποσο δυσκολη ειναι η θεση καποιας που θα κανει αμβλωση, γτ κ εμεις που ειμαστε υπερ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θα παμε ελαφρα τη καρδια κ ειναι μεγαλο το ψυχικο κοστος, ενιοτε κ το σωματικο.
5)αν ειναι φιλη μου καποια προφανως θα τη στηριξω κ σταρχιδια μου οσοι το κατακρινουν. προσθετες τυψεις δεν προσθετω σε κανεναν κ δεν εχω κ το δικαιωμα να κρινω αλλωστε.
6)βασικα δε με νοιαζει ποσα εμβρυα σκοτωνονται καθε χρονο, τι λενε οι στατιστικες. ενα νουμερο ειναι για μενα που απλα δηλωνει ανευθυνοτητα. η καθεμια ειναι υπευθυνη για το σωμα της. αμα θελει να το υποβαλει σε συνεχεις διαδικασιες αμβλωσης, ε προβλημα της κ δικαιωμα της, δε με απασχολει. βασικα το προτιμω, γτ τοση ανευθυνοτητα δειχνει κ ανικανοτητα να μεγαλωσεις ενα μωρο. οποτε καλυτερα να το ριχνει συνεχως παρα να γεννησει.
1  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2 :o :rolleyes:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

+1000000

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
οχι.
οχι.

2-5  είσαι ΟΚ
1 και  6 είναι  πέρα  του  μέτρου μου  γι  αυτό  μη  αποδεκτά !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκτός  από την έκτρωση , και  τους  μπαφους
Να  απαγορευτεί  η  πορνεία , η  ομοφυλοφιλία  και η  μαλακία !
και τι θα κάνουμε μετά εμείς οι πούστηδες γερόπορνοι αυνάνες;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
2-5  είσαι ΟΚ
1 και  6 είναι  πέρα  του  μέτρου μου  γι  αυτό  μη  αποδεκτά !

διαφωνείς στο "τοση ανευθυνοτητα δειχνει κ ανικανοτητα να μεγαλωσεις ενα μωρο. οποτε καλυτερα να το ριχνει συνεχως παρα να γεννησει."???

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1. η θανατικη ποινη σαφως ειναι ορθοτερη ποινη απο τη φυλακιση σε ορισμενες περιπτωσεις.
2. η φυλακιση με τα σημερινα δεδομενα της φυλακης ειναι μηδεν σωφρονιση σε ολες τις περιπτωσεις. ο καλος γινεται χειροτερος και ο χειροτερος τερμα. μαλιστα υπαρχουν τυπακια που ξαναμπαινουν επιτηδες φυλακη καθοτι βγαζανε περισσοτερα λεφτα απο οτι εξω ο νοων νοητω ;)
3. η μεγαλυτερη μπουρδελοαποτυχια της κοινωνιας ειναι οι σημερινες φυλακες ανηλικων. μακραν το αποτελεσματικοτερο πανεπιστημιο στη παραγωγη κακοποιων. και λεω η μεγαλυτερη γιατι ο νεος εχει πιο ευκολες προδιαγραφες για στρωσιμο.
συμερασματα:
η θανατικη ποινη ειναι καλυτερη κατα περιπτωση για το κοινωνικο συνολο.
ο εγκλεισμος μεχρι τωρα, ειναι χειροτερος για το κοινωνικο συνολο.

πιες καφε ρε μαλεα. εγω εγραψα 1 και 2 πραματα και η αλλη απανταει λες και εγραψα πουθενα οτι το η θανατικη ποινη ειναι η λυση στο οτι δεν εχουμε σωφρονιστικες φυλακες. ανεξαρτητα πραματα εγραψα. απο σενα εχω αξιωσεις να καταλαβαινεις χωρις επεξηγησεις  :uglystupid:

μιας κ ειναι ηλιθια η αλλη, για πες τι ακριβως εγραψες?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ οτι εστω κ κατα περιπτωση η θανατικη ποινη ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΕΠΕΙΔΗ (2).

εξαλλου εχουμε δει τις οποιες ευαισθησιες σου, που μαλλον εξαντλουνται σε στιχακια απο τραγουδια του ρουβα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
[size=20pt]Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 44χρονου![/size]

Οι έρευνες της αστυνομίας έπιασαν τόπο με συνέπια οι δυο από τους τρεις φονιάδες του 44χρονου Μανώλη Καντάρη να έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για τη δολοφονία του άνδρα για μια κάμερα με την οποία απαθανάτιζε την γέννα της συζύγου του.
Τα ανθρωπόμορφα κτήνη είχαν βρει κρησφύγετο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της Αχαρνών στο οποίο έχουν βρει κατάλυμα αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων.

Τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται. Οι δράστες είναι μελαμψοί αφγανικής καταγωγής και συνελήφθηκαν μετά από δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών από το συγκεκριμένο κτίριο.

Μάλιστα και οι δύο απεικονίζονται στο video που έχει στην κατοχή της η αστυνομία από το οποίο φωτογραφία (στοπ καρέ) είχε δημοσιεύσει το Newstoday λίγες μέρες μετά τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Οι δράστες της επίθεσης

Ο ένας από τους δυο Αφγανούς που έχει συλληφθεί είναι αυτός που έδωσε την πρώτη και καθοριστική όπως φάνηκε μαχαιριά στον 44χρονο, ακινητοποιώντας τον.

Οι αρχές αυτή την ώρα διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για τη σύλληψη του τρίτου δράστη. Να σημειώσουμε πως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος από τους φονιάδες χτύπησε τον Μ. Καντάρη στην κοιλιά και στον θώρακα..

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο συλληφθέντες έχει ήδη ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Το χρονικό του φονικού

Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα την ώρα που κατευθυνόταν σε πάρκιγκ στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας, στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του. Ο 44χρονος επρόκειτο να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, και στα χέρια του κρατούσε μία βιντεοκάμερα, για να μαγνητοσκοπήσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Έστριψε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως τον ακινητοποίησαν τρεις άντρες. Με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει τη βιντεοκάμερα. Εκείνος φαίνεται ότι αντιστάθηκε, και τότε οι δράστες τον μαχαίρωσαν, άρπαξαν τη βιντεοκάμερα και τράπηκαν σε φυγή. Επειδή περνούσε ώρα χωρίς να εμφανιστεί ο 44χρονος, η σύζυγος και η μητέρα του θύματος κατέβηκαν στην είσοδο για να τον περιμένουν και τότε τον αντίκρισαν σε λίμνη αίματος. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στη περιοχή συνέλεξαν μαρτυρίες και στοιχεία, στην προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες. Η σύζυγος του άτυχου άνδρα γέννησε το μεσημέρι χωρίς επιπλοκές.

ΠΗΓΗ:

αισθάνομαι λες και το πόσταρα οφ τόπικ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
να δω πιο μουνοπανο αγορασε την καμερα για 120ε...ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΠΙΝΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
διαφωνείς στο "τοση ανευθυνοτητα δειχνει κ ανικανοτητα να μεγαλωσεις ενα μωρο. οποτε καλυτερα να το ριχνει συνεχως παρα να γεννησει."???
όχι  το  στυλάκι  με  το  τουπέ  όταν δεν  ξέρουμε  σε  τι αναφερόμαστε μου  τη  σπάει  ακριβή  μου !

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
βασικα το προτιμω, γτ τοση ανευθυνοτητα δειχνει κ ανικανοτητα να μεγαλωσεις ενα μωρο. οποτε καλυτερα να το ριχνει συνεχως παρα να γεννησει.
αν γεννουσαν μονο οι υπευθηνες
θα εξαφανιστουμε ως εθνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom