Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
προχθες τριτη απογευμα που ειχαν μαζευτει οι χρυσαυγίτες ημουν εκει. σας πληροφορω ότι υπηρχε ψυχραιμια και περιφρουρηση. περασε ενας μελαμψος με το παιδαι του αγκαλια και τον συνοδευσαν μη γινει καμια μαλακια απο κανενα θερμόαιμο. δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

Και φυσιογνωμιστες μεταξυ του πληθους;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Απ την στιγμη μεσιε Φουφουτε που ο παραπανω κυριος υποστηριζει κατι τετοιο σε συνδυασμο με το "ας σκοτωσουμε 20 Πακιδες καθε μερα για καθαριοτητα", ειμαι πλεον ησυχος για την πρωινη μου εξορμηση! ;)
λες να ντυθει ραμπο και να κατεβει μενανδρου?να εχει και αυτο το πολυβολο που γυριζει και πεταει 1000 σφαιρες το λεπτο..πως ειχε στον κυνηγο ο αλλος..

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Και φυσιογνωμιστες μεταξυ του πληθους;

Προσπαθειτε με λυσσα να βιασετε την λογικη.Σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου και υποστηριζετε ολους τους λαθρομεταναστες.Φυσικα η εγκληματικη φυσιογνωμια ειτε ειναι αλλοδαπος,ειτε ειναι ελληνας,ειτε εξωγιηνος ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
λες να ντυθει ραμπο και να κατεβει μενανδρου?να εχει και αυτο το πολυβολο που γυριζει και πεταει 1000 σφαιρες το λεπτο..πως ειχε στον κυνηγο ο αλλος..
Aυτό λές
ή το κάτω

Συνημμένα

• modified-nerf-chaingun-machine-gun.jpg
    modified-nerf-chaingun-machine-gun.jpg
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 11
  • Minigun_2.JPG
    Minigun_2.JPG
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 10

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και φυσικα στη βαθια νυχτα χτες αυτα τα χαρακτηριστικα ηταν ΕΚΔΗΛΑ και τον φαγανε τον εγκληματια τον τυπο απ τον Μπαγκλαντες...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μαγκες εγω λογω προσοντων κανω τον μαυρο..καποιος να κανει τον σβαρτσι, καποιος τον βεντουρα, καποιος τον ινδιανο καποιος τον καρλ γουεδερς και φυγαμε για μενανδρου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαγκες εγω λογω προσοντων κανω τον μαυρο..καποιος να κανει τον σβαρτσι, καποιος τον βεντουρα, καποιος τον ινδιανο καποιος τον καρλ γουεδερς και φυγαμε για μενανδρου

βεντούρα εγώ.. και εγώ έχω τα προσόντα..  ;) ;) ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ε ναι. το αλλο θελεις κι εσυ για να θεωρησεις καποιον εγκληματια?! αντε φοραει κ τζιν λερωμενο.
Θα μου επιτρέψετε να σας πληροφορήσω ότι υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά. Τα περιγράφει αναλυτικά ο εγκληματολόγος Cesare Lombroso.  :cool2:

Επισκέπτης
αυτά τα μπασταρδάκια εννοεί ρε είρωνες που προκαλούν όχι τους ήσυχους

Συνημμένα

• Image.ashx.jpg
    Image.ashx.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 7

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom