Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η λυση ειναι μια και λεγεται ποσοστωση αναλογα τις αναγκες για διαμονη των αλλοδαπων, οσων πραγματικα χρειαζονται και ισα δικαιωματα εργασιας και προνομια στους ξενους
Εννοειται βαση καποιων κριτηριων σε συνδιασμο παντα με διαρκη ελεγχο, φτιαχνοντας ενα σωμα ελεγχου.
Αυστηρες ποινες στην ανασφαλιστη μαυρη εργασια και κινητρα στους πολιτες να καταγγελουν τετοια φαινομενα οπου τα βλεπουν
Οσοι ξενοι δεν εργαζονται να φευγουν αμεσα....

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ?

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και το πηραν σκοτωνοντας καποιον ΑΘΩΟ ?

Μωρε μπραβο λογικη του παραλογου......

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!

κι ο 44χρονος ΑΘΩΟΣ ηταν!!!!!!!
Στον πολεμο πεθαινουν ΚΑΙ Αθωοι! Κι εχουμε πολεμο απο ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κι ο 44χρονος ΑΘΩΟΣ ηταν!!!!!!!
Στον πολεμο πεθαινουν ΚΑΙ Αθωοι! Κι εχουμε πολεμο απο ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!
Φιλε τσουβαλιαζεις και γενικευεις επικινδυνα...

Απορω πως δεν εφαγες ακομη μπαν για τις μαλακιες που λες ?
(τωρα εριξα μια ματια σε ποσταρισματα σου)

ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.....

Αλλοι ειναι οι πραγματικοι ενοχοι για την ολη κατασταση που βιωνουμε σημερα και οχι ο καθε τυχαρπαστος ελληνας η αλλοδαπος

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε τσουβαλιαζεις και γενικευεις επικινδυνα...

Απορω πως δεν εφαγες ακομη μπαν για τις μαλακιες που λες ?
(τωρα εριξα μια ματια σε ποσταρισματα σου)

ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ
αντε γλυψε πουτσο κανενος αραπη!

Ειναι εισβολεις! Αρα ΘΑΝΑΤΟΣ!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• xapia.jpg
    xapia.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε σεις ...

Οι Πακιστανοι ειναι οι μοναδικοι που σηκωνονται για να καθισει η μητερα μου στο λεωφορειο
και οι μοναδικοι που με βοηθησαν οποτε ετυχε να πεσω κατω απο γλυστριμα σε βρεγμενο δρομο η πεζοδρομιο
Κανενας Ελληναρας δεν τα κανει αυτα.

Χριστος και Παναγια.

Κατι πρεπει να γινει αμεσα ....

Παλιοπουστηδες του κερατα ''αυτα'' εχετε καταφερει ....
Φερατε τον κοσμο στα ορια της τρελας γαμω το σπιτι σας γαμω.....
Πανω σας πρεπει να ξεσπασει ολο αυτο και οχι σε αθωους....

Αυτοι οι ανεγκεφαλοι χρυσαυγουλοι κτλ τι σκατα ειναι.....
Γιατι δεν πανε να χτυπησουν αυτους που απασχολουν τους ξενους μαυρα, εκμεταλλευομενοι την αναγκη τους ?
(αυτοι ειναι οι πραγματικοι ενοχοι για πολλα απο οσα γινονται απο τους ξενους)

Ας xτυπησουν και μερικους εργολαβους, εφοπλιστες, μεγαλοκτηματιες και αλλα συναφη τομαρια που τους εκμεταλλευτηκαν και εκμεταλλευονται ακομη..... ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ !!!!!!!
Αυτοι εχουν πεταξει τους ελληνες εκτος εργασιας, για να μεγγιστοποιησουν τα μαυρα κερδη τους, με φτηνο και ανασφαλιστο εργατικο δυναμικο ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!!!!!!!

Γιατι δεν πανε να χτυπησουν αυτους που εχουν κανει την χωρα ξεφραγκο αμπελι με τους γελοιους νομους τους, που ειναι γεματοι παραθυρακια και εχουν την ασυλια, για τις οποιες λαμογιες κανουν μεταξυ τους δινοντας και αφαιρωντας δικαιωματα, κατα το πως τους ''βολευει'' ?
(Αυτοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι ολων αυτων των περιστατικων και οσων ακολουθησουν ακομη)

Τωρα καταντησαμε να εχουμε απο την μια ανεγκεφαλους και ηλιθιους ρατσιστες που υποκεινουμενοι απο την ανασφαλεια στηριζουν τους χρυσαυγουλους και απο την αλλη ξενοι κλεφτες και δολοφονοι.... Λαμπρα !!!!!!

Και θα την πληρωσουν και ΑΘΩΟΙ ανθρωποι που ηρθαν καλως η κακως να φτιαξουν ΤΙΜΙΑ ενα καλυτερο αυριο, διεδικωντας το δικαιωμα για μια καλυτερη ζωη, μακρια απο απολυταρχικα καθεστωτα στις χωρες τους........

Επισκέπτης
Ἀκροδεξιά - ἀκροαριστερά 1 - 1 μὲ ὑπεροχὴν τῆς πρώτης εἰς τὴν κατοχὴν τῆς σφαίρας. Ἀπαράδεκτον διὰ τοὺς πρωταθλητάς. Βεβαίως διαχρονικῶς δὲν τίθεται θέμα ποῖος θὰ ἐπικρατήσῃ. Ἡ πρόοδος διαθέτει τόσους τίτλους ὥστε νὰ μὴν δύναται νὰ ἀπειληθῇ ὑπὸ νεοσσῶν καὶ ἐρασιτεχνῶν.

Συνημμένα

• 440491_b.jpg
    440491_b.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Οσοι ξενοι δεν εργαζονται να φευγουν αμεσα....

Το 95% τότε πρέπει να φύγει.
Σε ένα σπίτι είναι 3 Πακιστανοί από 28-32 ετών και οι 3 δε δουλεύουν.Δεν ξέρω πώς ζουν,ίσως τους ταΐζει η Εκκλησία ή ο Δήμος αλλά σε λίγο θα επιδίδονται σίγουρα σε κλοπές,αν δεν το κάνουν ήδη.Από τους 3,μόνο ο ένας είχε άδεια παραμονής,και κανείς τους δεν είχε διαβατήριο.

Οι λαθρομετανάστες είναι μια βραδυφλεγής βόμβα στην Ελληνική κοινωνία.Δεν επικροτώ τη δολοφονία του Πακιστανού,αλλά ας αποφασίσουν να φύγουν για τις χώρες τους διότι θα δούμε πολλά τέτοια.
Αλήθεια,για το ορφανό από πατέρα παιδάκι που δε θα γιορτάσει ποτέ γενέθλια,οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών,έχουν να πουν κάτι;

Επισκέπτης
παντως μαλακια που επιτιθοντε σε πακιστανους κτλπ.
Ειναι πραγματικα καλα παιδια οι πακηδες...

Σε ολους τους αλλους ριξτε αλλα οχι στους πακηδες...
Βασικα ουτε οι μαυροι ειναι κακα παιδια...

Εκει τους επερνε εκει καναν τη "μαγκια" τους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μαλάκες βουλευτάδες  <Ανεμους σπείρατε θύελλες θα θερίσετε>  :S

Μολότοφ εναντίον Πακιστανών

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77462&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77462&catid=4[/url]

Μαχαίρωσαν αλλοδαπό στα Πατήσια – Φόβοι για ρατσιστικό “χτύπημα”

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77457&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77457&catid=4[/url]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
O Καμινης πρωι SKY 9.30 ασχολειται με το ΤΕΜΕΝΟΣ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μαλάκες βουλευτάδες  <Ανεμους σπείρατε θύελλες θα θερίσετε>  :S

Μολότοφ εναντίον Πακιστανών

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77462&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77462&catid=4[/url]

Μαχαίρωσαν αλλοδαπό στα Πατήσια – Φόβοι για ρατσιστικό “χτύπημα”

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77457&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77457&catid=4[/url]
γιατι δεν πανε μενανδρου και σωκρατους βραδυ οι παλικαραδες?εκει ειναι η χλεμπα..αλλα ακουνε μενανδρου και τους φτανει το σκατο στο στομα..
τα πακιστανακια και τα μαγζακια τους δεν φταινε σε τιποτα..
ζωα..

Επισκέπτης
Η βια φερνει βια και η κατασταση στο κεντρο της Αθηνας εχει ξεφυγει και πρεπει αμεσα να γινει κατι. Δεν υπαρχει κανενας κατοικος η εργαζομενος στο κεντρο της Αθηνας που να μη φοβαται ακωμα και για τη ζωη του, εγω προσπαθω και λαμβανω τα μετρα μου αλλα δεν αρκει, μετα τις 20:00 δεν υπαρχει ανθρωπος να πεις καλησπερα γιατι οποιος φευγει απο τη δουλια του δεν περπαταει στο κεντρο αφου κατα 80% θα τον κλεψουν και το ξερει, σε καθε γωνια βλεπεις απο 4 μεχρι 10 μαυρους που σε στραβοκοιτανε. Μην σας κανει λοιπον εντιπωση που καποιοι θα κανουν αντιποινα :jerking: :jerking: :jerking: με σκοπο να στρεψουν τα φωτα πανω τους

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
σαν να παραγρίεψαν πολύ τα πραγματα  :S

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΘΡΕΝΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ

1    Γενικά / Γενική συζήτηση / Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;   στις: 18/12/09, 18:06
Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές.  Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΘΡΕΝΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ

1    Γενικά / Γενική συζήτηση / Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;   στις: 18/12/09, 18:06
Δεν ξερω τι άποψη έχετε, αλλά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι έχουν αγριέψει ΠΑΡΑ πολύ. Κυκλοφορούν, ειδικά στο κέντρο, πολλοί αλλοδαποί χωρίς δουλειά και με αγριεμένο ύφος. Η αρχή ήταν με τα όσα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο (2008) που κάηκε η Αθήνα. Έκτοτε τα πραγματα βλέπω ότι πανε από το κακό στο χειρότερο. Παρατηρώ επίσης κάθετη αύξηση αλλοδαπών από αραβικές, ασιατικές και αφρικανικές χώρες (Μουσουλμάνοι). Πολλές παλιές γειτονιές γκετοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Προχθές στη Φυλής και Φωκαίας είχαν σφάξει κάποιον στο πεζοδρόμιο και όλο το πρωί κείτονταν στο δρόμο σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Πέρασε στα ψιλά (μόνο η ζούγκλα είχε σύντομη αναφορά).Η περιοχή που περικλείεται Πατησίων, Αχαρνών Εξάρχεια και πέριξ έχουν γίνει χειρότερα από το Χάρλεμ και κατά τη γνώμη μου τα χειρότερα έρχονται. Όλες αυτές οι περιοχές είναι γεμάτες πωλητήρια ακινήτων και αγγελτήρια θανάτων ηλικιωμένων, τα παιδιά των οποίων έχουν μετοικίσει σε καλύτερες περιοχές.  Σε συνδυασμό δε με την διαφαινόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να εκραγεί.
Κάνω λάθος? Τι γνωμη/εμπειρίες έχετε?
η γνωμη μου ειναι οτι θα μπουκαρουν μερα μεσημερι σε σπιτια..θα εισαι μεσα θα σπανε την πορτα και θα μπαινουν..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ

ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ" ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ (ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ)
λες αυτα τα σιχαματα που μετα απο 30 μερες απεργειασ πανηγυριζαν ξυρισμενοι και μεσα στην ενεργεια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ

ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ" ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ (ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ)
να μιλάς μπορείς ελεύθερα.
το ότι μενεις δίπλα δεν έχει καμμιά σχέση.
το ότι υπάρχει πρόβλημα είναι δεδομένο είτε μένεις δίπλα είτε στη Λαμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom