Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα σου λεει τυπε αλεξ μην τα παιρνεις τοις μετροιτοις

απλα κανε υπομονη και θυμισου τα μολις την εχεις στα 4  :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και για να μην παρεξηγηθούμε, να το ξαναπώ. Δε συμφωνώ με βαπόρια και απελάσεις. Μιλάω για αναγνώριση του προβλήματος της μετανάσταυσης που σαφώς υπάρχει, και εύρεση λύσης αυτού. Όχι της λύσης "ET go home".

Αυτή η λύση μπορεί να έρθει μόνο αν δεί το πρόβλημα γενικά η ευρώπη και κυρίως οι γνωστές μεγάλες δυνάμεις, δεν μπορεί να το λύσει η ελλάδα απο μόνη της, όσο στην ευρώπη δεν κάνουμε τίποτα η δουλειά βρωμάει οτι τους θέλουν και τους έχουν τα κράτη μας.
Εξάλλου επειδή ακούω πολλά για το πως έχει γίνει η ελλάδα με τους μετανάστες και χωρίς να είμαι πολυταξιδεμένος, είδα οτι για παράδειγμα ιταλία και γαλλία είναι τίγκα απο βόρεια αφρική, μπαγκλαντές, πακιστάν κλπ.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αυτή η λύση μπορεί να έρθει μόνο αν δεί το πρόβλημα γενικά η ευρώπη και κυρίως οι γνωστές μεγάλες δυνάμεις, δεν μπορεί να το λύσει η ελλάδα απο μόνη της, όσο στην ευρώπη δεν κάνουμε τίποτα η δουλειά βρωμάει οτι τους θέλουν και τους έχουν τα κράτη μας.
Εξάλλου επειδή ακούω πολλά για το πως έχει γίνει η ελλάδα με τους μετανάστες και χωρίς να είμαι πολυταξιδεμένος, είδα οτι για παράδειγμα ιταλία και γαλλία είναι τίγκα απο βόρεια αφρική, μπαγκλαντές, πακιστάν κλπ.

Μονίμως το "πρόβλημα" με τα προβλήματα είναι ότι αυτοί που μπορούν να τα λύσουν δε θέλουν, κι αυτοί που θέλουν δεν μπορούν.

Κυρίως γιατί τους πρώτους τους συμφέρουν. Εξαιρέσεις υπάρχουν κι εκεί (μεταξύ άλλων) ελπίζουμε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
:S
ελα μαζεψου κι εσυ! ο αλλος ειναι στοκος κ θα σε πιστεψει :2funny:

μα ρε παιδι μου, να μη δεις άνθρωπο να γουσταρω και να δειχνει κι αυτος ενδιαφέρον, αμέσως να τον βγάλεις σκάρτο :tickedoff:

τι ζήλια αυτο το κορίτσι  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kρίμα... οι πακιστανοί ναι πολύ συμπαθείς... Όχι ρε πούστη μου τα ζώα τι έκαναν ...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μονίμως το "πρόβλημα" με τα προβλήματα είναι ότι αυτοί που μπορούν να τα λύσουν δε θέλουν, κι αυτοί που θέλουν δεν μπορούν.

Κυρίως γιατί τους πρώτους τους συμφέρουν. Εξαιρέσεις υπάρχουν κι εκεί (μεταξύ άλλων) ελπίζουμε.

Και γώ αυτό είπα δεν θέλουν να το λύσουν και για μένα η λύση δεν είναι απλά πέταξε τους έξω απο εδώ. Αν δεν κάτσουν να το δούν το θέμα οι ευρωπαίοι μαζί με τα κράτη απ όπου φεύγουν οι μετανάστες κατα εκατομύρια προς την ευρώπη και να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε να τους κρατήσουν εκεί.... ωραία ανέκδοτα λέω ε  :headbang:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχει περιπτωση βεβαια το ολο θεμα να ειναι καποιο ξεκαθαρισμα λογαριασμων ή ακομα και προβοκατσια που λεει ο λογος.
Συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες παντως "υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κάνουν λόγο για Έλληνες δράστες, πιθανότατα ακροδεξιούς"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπαρχει περιπτωση βεβαια το ολο θεμα να ειναι καποιο ξεκαθαρισμα λογαριασμων ή ακομα και προβοκατσια που λεει ο λογος.
Συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες παντως "υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κάνουν λόγο για Έλληνες δράστες, πιθανότατα ακροδεξιούς"
Η ουσία ειναι οτι πεθαινει κοσμος και αυτο πρεπει να σταματησει ΑΜΕΣΩΣ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενας φιλος μου επιχειρηματιας πολυ μεσα στα πραγματα
μου ειπε πως στην χωρα πλεον υπαρχει μεγαλο προβλημα υποσιτισμου