alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Δεν μου λες, θα σε κυνηγαω απο θρεντ σε θρεντ?ακομα κι ετσι το πηδημα σου κανε καλο. Απεκτησες ιχνη απο χιουμορ.
Κατσε σε ενα σημειο!
Δεν μου λες, θα σε κυνηγαω απο θρεντ σε θρεντ?ακομα κι ετσι το πηδημα σου κανε καλο. Απεκτησες ιχνη απο χιουμορ.
Δεν μου λες, θα σε κυνηγαω απο θρεντ σε θρεντ?
Κατσε σε ενα σημειο!
Οκ, σημερα ειναι η σειρα μου...Στο παιζω δύσκολη γκόμενα, γι αυτο σε βάζω να με κυνηγάς.
παω πασο.... την βρισκεις και εσυ με μικροδιαλογο...δεν καθομαι να εξηγησω τα αυτονοητα...
ακομα κι ετσι το πηδημα σου κανε καλο. Απεκτησες ιχνη απο χιουμορ.
Πόσα ποσταρισματα θα μου αφιερωνεις την ημερα?βρηκες ανθρωπο κι εσυ ρε απλυτε
Οκ, σημερα ειναι η σειρα μου...
ειμαι καλα γιατρε μου???
Θα με φροντισεις .. ωστε να επιβιωσω??? ε?
ΧΕΧΕΧΕ
σε φροντιζει καλά η γκόμενα. Δωστης συγχαρητηρια απο μένα!
αυριο θα μαγειρέψω σουτζουκάκια
(μην το παρακάνω παιζοντας δυσκολη και σε χάσω στο τέλος)
Και αν μου ζητησει να σε γνωρισει
δεν δεχεται συγχαρητηρια απο αγνωστες λεει.
Κατι τα σουτζουκακια, κατι η εκφρασθεισα συμπαθεια προς το προσωπο μου, βλεπω τη Βελβουλα να βγαζει φλυκταινες.
να μη με γνωρίσει γιατι θα παρω το αυστηρο μου υφος και με τα κοκαλινα γυαλια που φοραω θα την κομπλαρω.
Δεν λεω οτι με θελει.Λες? Εχω την αισθηση οτι με τη Βελβυ δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενο.
Δεν λεω οτι με θελει.
Το αντιθετο.
Αηδιαζει με οποιον με συμπαθει, οσο αηδιαζει και το κρεας.
Το θέμα των λαθρομεταναστών κλπ δε καταλαβαίνεις πως είναι ένα εργαλείο που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς?
Και κάτι άλλο. Θα υπήρχε κανένας "μιχαλολιάκουρας" , αν δεν υπήρχε αυτό το ζήτημα? Ο καρατζαφέρης δεν θα υπήρχε πολιτικά.Aφού δεν έχουν καμία ατζέντα. μόνο εκεί πατάνε και υπάρχουν. Αν λοιπόν τους δίνεις έτοιμη την ύλη για να υπάρχουν, άμα λειτουργείς προβοκατόρικα τοτε δε τον βοηθάς?
Και σκέψου και με τη συγκυρία της κρίσης κλπ πόση δύναμη θα αποκτούσε η αριστερά αν δεν υπήρχε αυτό το ζήτημα.
Και εφόσον όμως είναι ένα ζήτημα υπαρκτότατο, δλδ δεν είναι φανταστικά σενάριο ή προβοκάτσιες, αλλά έχει πραγματικό κόστος για το λαό, έστω και αν έχει μεθοδευτει ή γίνει ανεκτό, δε μπορείς να πεις απλά " οκ δε τρέχει τίποτα".
Σκέψου να έβγαινε η αριστερά και να έλεγε " συμφωνούμε να επέλθει μια κάποια τάξη στο ζήτημα, να μπει έλεγχος στη ροή εργατικού δυναμικού και να γίνουν και κάποιες εκροές".
Σκέψου πόσο θα εκτοξευθεί... και θα γιγαντωθεί... Εγώ σου λέω και τίποτα να μη κάνει άλλο, μόνο και μόνο να πάρει μια τέτοια θέση.
Θα έχει κάνει μια υποχώρηση , μια έκπτωση σε κάποιο ζήτημα αλλά θα έχει τεράστια κέρδη και θα έχει χτίσει ισχυρές βάσεις μέσα στο λαό. Σκέψου ότι ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε άλλη ακρο-δεξιά θέση εξουδετερώνεται αυτομάτως.
Αλλά τώρα και μερίδες της αριστεράς βολεύονται με αυτή την κατάσταση γιατί η ηγεσία δεν αποσκοπεί σε κάτι διαφορετικό... μια συμπαιγνία είναι .
Και σε άλλα θέματα ισχύουν αυτά αν κάνεις κάποιες αναγωγές.
Λες? Εχω την αισθηση οτι με τη Βελβυ δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενο.
1000% χαχαχαχα
εχεις τραγικο γουστο
Ρωτα την.αντε βρε! δεν ειναι ετσι το βελβόνι!
Ρωτα την.
Πες της αν της θυμιζουν κατι οι χαρακτηρισμοι "γλιτσας" και "ανισορροπος μαλακας".