Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το θέμα των λαθρομεταναστών κλπ δε καταλαβαίνεις πως είναι ένα εργαλείο που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς?

Και κάτι άλλο. Θα υπήρχε κανένας "μιχαλολιάκουρας" , αν δεν υπήρχε αυτό το ζήτημα? Ο καρατζαφέρης δεν θα υπήρχε πολιτικά.Aφού δεν έχουν καμία ατζέντα. μόνο εκεί πατάνε και υπάρχουν. Αν λοιπόν τους δίνεις έτοιμη την ύλη για να υπάρχουν, άμα λειτουργείς προβοκατόρικα τοτε δε τον βοηθάς?

Και σκέψου και με τη συγκυρία της κρίσης κλπ πόση δύναμη θα αποκτούσε η αριστερά αν δεν υπήρχε αυτό το ζήτημα.

Και εφόσον όμως είναι ένα ζήτημα υπαρκτότατο, δλδ δεν είναι φανταστικά σενάριο ή προβοκάτσιες, αλλά έχει πραγματικό κόστος για το λαό, έστω και αν έχει μεθοδευτει ή γίνει ανεκτό, δε μπορείς να πεις απλά " οκ δε τρέχει τίποτα".

Σκέψου να έβγαινε η αριστερά και να έλεγε " συμφωνούμε να επέλθει μια κάποια τάξη στο ζήτημα, να μπει έλεγχος στη ροή εργατικού δυναμικού και να γίνουν και κάποιες εκροές".
Σκέψου πόσο θα εκτοξευθεί... και θα γιγαντωθεί... Εγώ σου λέω και τίποτα να μη κάνει άλλο, μόνο και μόνο να πάρει μια τέτοια θέση.

Θα έχει κάνει μια υποχώρηση , μια έκπτωση σε κάποιο ζήτημα αλλά θα έχει τεράστια κέρδη και θα έχει χτίσει ισχυρές βάσεις μέσα στο λαό. Σκέψου ότι ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε άλλη ακρο-δεξιά θέση εξουδετερώνεται αυτομάτως.

Αλλά τώρα και μερίδες της αριστεράς βολεύονται με αυτή την κατάσταση γιατί η ηγεσία δεν αποσκοπεί σε κάτι διαφορετικό... μια συμπαιγνία είναι .

Και σε άλλα θέματα ισχύουν αυτά αν κάνεις κάποιες αναγωγές.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οκ, σημερα ειναι η σειρα μου...

αυριο θα μαγειρέψω σουτζουκάκια

(μην το παρακάνω παιζοντας δυσκολη και σε χάσω στο τέλος)
ειμαι καλα γιατρε μου???
Θα με φροντισεις .. ωστε να επιβιωσω??? ε?  :s&m_2:
ΧΕΧΕΧΕ  :grin: :grin:

σε φροντιζει καλά η γκόμενα. Δωστης συγχαρητηρια απο μένα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αυριο θα μαγειρέψω σουτζουκάκια

(μην το παρακάνω παιζοντας δυσκολη και σε χάσω στο τέλος)

Κατι τα σουτζουκακια, κατι η εκφρασθεισα συμπαθεια προς το προσωπο μου, βλεπω τη Βελβουλα να βγαζει φλυκταινες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και αν μου ζητησει να σε γνωρισει  :think: :think: :think:
δεν δεχεται συγχαρητηρια απο αγνωστες λεει.  :think:

να μη με γνωρίσει γιατι θα παρω το αυστηρο μου υφος και με τα κοκαλινα γυαλια που φοραω θα την κομπλαρω.

Κατι τα σουτζουκακια, κατι η εκφρασθεισα συμπαθεια προς το προσωπο μου, βλεπω τη Βελβουλα να βγαζει φλυκταινες.

Λες? Εχω την αισθηση οτι με τη Βελβυ δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Λες? Εχω την αισθηση οτι με τη Βελβυ δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενο.
Δεν λεω οτι με θελει.
Το αντιθετο.
Αηδιαζει με οποιον με συμπαθει, οσο αηδιαζει και το κρεας.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το θέμα των λαθρομεταναστών κλπ δε καταλαβαίνεις πως είναι ένα εργαλείο που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς?

Και κάτι άλλο. Θα υπήρχε κανένας "μιχαλολιάκουρας" , αν δεν υπήρχε αυτό το ζήτημα? Ο καρατζαφέρης δεν θα υπήρχε πολιτικά.Aφού δεν έχουν καμία ατζέντα. μόνο εκεί πατάνε και υπάρχουν. Αν λοιπόν τους δίνεις έτοιμη την ύλη για να υπάρχουν, άμα λειτουργείς προβοκατόρικα τοτε δε τον βοηθάς?

Και σκέψου και με τη συγκυρία της κρίσης κλπ πόση δύναμη θα αποκτούσε η αριστερά αν δεν υπήρχε αυτό το ζήτημα.

Και εφόσον όμως είναι ένα ζήτημα υπαρκτότατο, δλδ δεν είναι φανταστικά σενάριο ή προβοκάτσιες, αλλά έχει πραγματικό κόστος για το λαό, έστω και αν έχει μεθοδευτει ή γίνει ανεκτό, δε μπορείς να πεις απλά " οκ δε τρέχει τίποτα".

Σκέψου να έβγαινε η αριστερά και να έλεγε " συμφωνούμε να επέλθει μια κάποια τάξη στο ζήτημα, να μπει έλεγχος στη ροή εργατικού δυναμικού και να γίνουν και κάποιες εκροές".
Σκέψου πόσο θα εκτοξευθεί... και θα γιγαντωθεί... Εγώ σου λέω και τίποτα να μη κάνει άλλο, μόνο και μόνο να πάρει μια τέτοια θέση.

Θα έχει κάνει μια υποχώρηση , μια έκπτωση σε κάποιο ζήτημα αλλά θα έχει τεράστια κέρδη και θα έχει χτίσει ισχυρές βάσεις μέσα στο λαό. Σκέψου ότι ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε άλλη ακρο-δεξιά θέση εξουδετερώνεται αυτομάτως.

Αλλά τώρα και μερίδες της αριστεράς βολεύονται με αυτή την κατάσταση γιατί η ηγεσία δεν αποσκοπεί σε κάτι διαφορετικό... μια συμπαιγνία είναι .

Και σε άλλα θέματα ισχύουν αυτά αν κάνεις κάποιες αναγωγές.

Ρε άνθρωπε του Θεού?

Η αριστερά κυβερνάει? Θες να διώξει τους λαθρομετανάστες ή να αναλάβει ευθύνες στο όλο σκηνικό με το 8%?

Στο ότι τον παίζει συμφωνώ. Αυτό όμως που σου λέω είναι οτι οι δηλώσεις που εσύ προτείνεις, αν γίνουν, το επόμενο πρωί αν όχι το ίδιο βράδυ θα μεταφραστούν αναλόγως από αυτούς που έχουν τον τρόπο να το κάνουν. Ή περιμένεις αν κάνει μια τέτοια κίνηση η αριστερά να της σταθούν τα ΜΜΕ και να την προβάλουν ως έχει?

Πάλι στην αρχή γυρνάμε. Ακόμα κι αν αλλάξει θέσεις (που κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξει σε συγκεκριμένα πράγματα) πάλι δε θα καταφέρει κάτι!

Και μη σου πω ότι μπορεί να τα κάνει και χειρότερα.

Δεν έχεις τη δύναμη να ακουστείς από τη στιγμή που δεν παίζεις με ίσους όρους. Απλό και κατανοητό.

Εκτός κι αν θεωρούμε ότι τα ΜΜΕ σιγοντάρουν τους αριστερούς κι ότι ο pretenderης έχει τατουάζ αλφάδι ή σφυροδρέπανο στο στέρνο.

Τέσπα γιατί το κουράσαμε.

Συμφωνώ ότι η αριστερά σε ένα βαθμό παίζει το πουλί της κι εθελοτυφλεί συγκεκριμένα στο θέμα της μετανάστευσης. Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι εσύ θεωρείς ότι αν τα πει αλλιώς θα καταφέρει κάτι. Παπάρια θα καταφέρει.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, να το ξαναπώ. Δε συμφωνώ με βαπόρια και απελάσεις. Μιλάω για αναγνώριση του προβλήματος της μετανάσταυσης που σαφώς υπάρχει, και εύρεση λύσης αυτού. Όχι της λύσης "ET go home".

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
,στιν διασταυροσι μαγνισειασ κ φυλησ μου σπασανε το τζαμι του αυτοκινιτου μου στο 109 δυπλα κ πιρανε  [αδεια .ταυτοτιτα .δυπλομα κ.α] να δω τι αλλο θα μασ σιμβει εκει πανω :uzi: :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom