lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Καλώς τα δεχτήκαμε.....
Καλώς τα δεχτήκαμε.....
εχεις και φιλους επιχειρηματιες τυπε?ενας φιλος μου επιχειρηματιας πολυ μεσα στα πραγματα
μου ειπε πως στην χωρα πλεον υπαρχει μεγαλο προβλημα υποσιτισμου
τους επομενους μηνες θα χυθει πολυ αιμα ειπε
εχεις και φιλους επιχειρηματιες τυπε?
αντε να πιστεψει μετα ο φανατικ οτι δεν εισαι εβραιος
σας ελειψα ?
και ελεγα εγω ειναι δυνατον να ηταν τιποτα βρωμιαρηδες αραβομαυροπακηδες...ευτυχως παντα υπαροχυν οι πρωτες σωστες πληροφοριες και τουλαχιστον δυο μαρτυρες ετσι για αρχη να ζεσταινομαστε που τελικα ξεσκεπασαν ολη την αληθεια.ο ατυοχςσ 44χρονος ητνα νεφελιμ και δοθηκε εντολη απο ακροδεξια στοιχεια να τον καθαρισουν γιατι υπονομευε το μελλον της ελλαδας και την υπογεια συνδεση της ομαδας Ε με το ξανθο γενος του πουτιν.ευχομαι οι μαρτυρες να σταθουν στο υψος των περιστασεων και αν ειναι τιποτα ξεπλενηδες συριζαιοι κλασικα με μουσια μεσα σην μπιχλα και γυαλια απο την δεκαετια του 70 να δειξουν πυγμη γιατι το κρατος και η παντα με υποπτο ρολο αστυνομια θα θελει να δωσει την ιδεα οτι δραστες ηταν κατι κακομοιροι λετσοι λαθρομεταναστες,αντε αδερφια στον εβδομο ουρναο ολοι μαζι εμ τον χειλακη να γιορτασουμε την πραγματικη σκευωρια των ακροδεξιων.Υπαρχει περιπτωση βεβαια το ολο θεμα να ειναι καποιο ξεκαθαρισμα λογαριασμων ή ακομα και προβοκατσια που λεει ο λογος.
Συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες παντως "υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κάνουν λόγο για Έλληνες δράστες, πιθανότατα ακροδεξιούς"
Εχουμε και τους τιμωρους τωρα φιλε. Σωθηκαμε.Στο συμβάν με τον πακιστανό αναφερόμουν.
καλα αυτο μ φαινεται too much να το εχουν κανει τα δικα μας τζιμανια..Εχουμε και τους τιμωρους τωρα φιλε. Σωθηκαμε.
καλα αυτο μ φαινεται too much να το εχουν κανει τα δικα μας τζιμανια..
παντως οτι η κατασταση εχει μαμηθει,εχει μαμηθει!
αραβικης καταγωγης λεει το ρεπορταζ του ζουγκλαρε... οι πακιστανοι ειναι πολυ ησυχοι ανθρωποι
αραβικης καταγωγης λεει το ρεπορταζ του ζουγκλα
Χριστος και Παναγια.
Τα πραγματα εχουν αρχισει να ξεφευγουν επικινδυνα.