λες αυτα τα σιχαματα που μετα απο 30 μερες απεργειασ πανηγυριζαν ξυρισμενοι και μεσα στην ενεργεια?
ΑΚΡΙΒΩΣ
λες αυτα τα σιχαματα που μετα απο 30 μερες απεργειασ πανηγυριζαν ξυρισμενοι και μεσα στην ενεργεια?
τι να πρωτοκανει αυτος ο δυσμοιρος πολιτης αυτου του μπουρδελου πια>?ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΞΩ
ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ/ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ/ ΠΛΉΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥς ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΛΠ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
να μιλάς μπορείς ελεύθερα.
το ότι μενεις δίπλα δεν έχει καμμιά σχέση.
το ότι υπάρχει πρόβλημα είναι δεδομένο είτε μένεις δίπλα είτε στη Λαμία.
Mηνυματα με μόνιμα κεφαλαία γραμματα διαγραφονται
Μαρεσεις. Αποστομωτικο επιχειρημα. Ολη η "ιδεολογια"δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ
Μαρεσεις. Αποστομωτικο επιχειρημα. Ολη η "ιδεολογια"ενος κομματοςμιας συμμοριας σαν τη ΧΑ σε 10 λεξεις!!!
Εγω ΔΕΝ υποστηριζω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με κανει μελος σε μια φασιστικη κοινωνια.
Πες μου τωρα ΠΩΣ θα εμποδισεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ολους αυτους τους τυπους που βγαινουν στα νησια ξεβρακωτοι.
Ξαναλεω,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
καποιοι πηραν πισω το αιμα του 44χρονου ΕΛΛΗΝΑ!!!!
το ξερω οτι μπορω να μιλαω ελευθερα. το νοημα του σχολίου ήταν για τις απόψεις που εκφράστηκαν στο εν λόγω παλιό θρεντ
το οτι μενω διπλα εχει σχεση με την εννοια ότι εχω εξ ιδίας αντιλήψεως άποψη για το τι γίνεται. αυτο δε σημαινει ότι ειμαι προκατειλημμενος. προχθες τριτη απογευμα που ειχαν μαζευτει οι χρυσαυγίτες ημουν εκει. σας πληροφορω ότι υπηρχε ψυχραιμια και περιφρουρηση. περασε ενας μελαμψος με το παιδαι του αγκαλια και τον συνοδευσαν μη γινει καμια μαλακια απο κανενα θερμόαιμο. δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ
τελος, οταν ενα προβλημα αργει να λυθεί, το πράγμα παει αλλού
Παρε κανενα φιλο σου παρεα γιατι μην γυρισεις σπιτι χωρις παντελονι.Μεταξυ σοβαρου και αστειου, αυριο εχω να παω σε μια υπηρεσια του ΙΚΑ στην πλατεια Θεατρου. Προβληματιζομαι ακομα και απο ποιο δρομο να παω ωστε να αποφυγω τυχον δυσαρεστες συναντησεις, ας προκειται και για πρωινη ωρα. Εκει καταντησαμε...
Mπες απο τα παρασκηνια..Μεταξυ σοβαρου και αστειου, αυριο εχω να παω σε μια υπηρεσια του ΙΚΑ στην πλατεια Θεατρου. Προβληματιζομαι ακομα και απο ποιο δρομο να παω ωστε να αποφυγω τυχον δυσαρεστες συναντησεις, ας προκειται και για πρωινη ωρα. Εκει καταντησαμε...
προχθες τριτη απογευμα που ειχαν μαζευτει οι χρυσαυγίτες ημουν εκει. σας πληροφορω ότι υπηρχε ψυχραιμια και περιφρουρηση. περασε ενας μελαμψος με το παιδαι του αγκαλια και τον συνοδευσαν μη γινει καμια μαλακια απο κανενα θερμόαιμο. δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ
Παρε κανενα φιλο σου παρεα γιατι μην γυρισεις σπιτι χωρις παντελονι.