Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το φυτιλι αναψε και οπως καταλαβατε εχει χασει και τον ελεχνο η αστυνομια.....Ο καμινης θελει τεμενος,η αστυνομια βρηκε ευκαιρια τον μικρο ογκο της πορειας και εσπασε κεφαλια αδιακριτως,κουκουλοφοροι εσφαξαν αφρικανο στα πατησια,ο διαδηλωτης ειναι στην εντατικη ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Mηνυματα με μόνιμα κεφαλαία γραμματα διαγραφονται

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΞΩ

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ/ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ/ ΠΛΉΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥς ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΛΠ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ

ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
τι να πρωτοκανει αυτος ο δυσμοιρος πολιτης αυτου του μπουρδελου πια>?
αγχος για την υγεια του μην καταληξει σε ραντσο σαν σκυλι..
αγχος εαν θα βρει δουλεια..
αγχος να πληρωσει το φροντιστηριο των παιδιων επειδη σχολειο δεν υπαρχει..
αγχος μην τον σφαξουν σιχαματα λαθρομεταναστες..
αγχος για νεα μετρα..
αγχος εαν θα εχει την δουλεια του και αυριο..
αγχος εαν βγαλει οικονομικα κι αυτον τον μηνα..

ε δεν γαμιομαστε λεω εγω με το γαμοκρατος..αηδια σου προκαλει μονο και δεν αρκει ο ηλιος ουτε η θαλασσα να σε κανουν να νιωθεις καλα..
μεταναστευση και τον πουλο γρηγορα..

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
να μιλάς μπορείς ελεύθερα.
το ότι μενεις δίπλα δεν έχει καμμιά σχέση.
το ότι υπάρχει πρόβλημα είναι δεδομένο είτε μένεις δίπλα είτε στη Λαμία.

το ξερω οτι μπορω να μιλαω ελευθερα. το νοημα του σχολίου ήταν για τις απόψεις που εκφράστηκαν στο εν λόγω παλιό θρεντ

το οτι μενω διπλα εχει σχεση με την εννοια ότι εχω εξ ιδίας αντιλήψεως άποψη για το τι γίνεται. αυτο δε σημαινει ότι ειμαι προκατειλημμενος. προχθες τριτη απογευμα που ειχαν μαζευτει οι χρυσαυγίτες ημουν εκει. σας πληροφορω ότι υπηρχε ψυχραιμια και περιφρουρηση. περασε ενας μελαμψος με το παιδαι του αγκαλια και τον συνοδευσαν μη γινει καμια μαλακια απο κανενα θερμόαιμο. δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

τελος, οταν ενα προβλημα αργει να λυθεί, το πράγμα παει αλλού

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Σημερα μετά τις 16:00, εχει συγκεντρωση στο σημειο εκεινο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ
Μαρεσεις. Αποστομωτικο επιχειρημα. Ολη η "ιδεολογια" ενος κομματος μιας συμμοριας σαν τη ΧΑ σε 10 λεξεις!!!

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μαρεσεις. Αποστομωτικο επιχειρημα. Ολη η "ιδεολογια" ενος κομματος μιας συμμοριας σαν τη ΧΑ σε 10 λεξεις!!!

ειναι η μεγαλυτερη αληθεια που γραφτηκε!Το χειροτερο οτι τα στενα κοντα στην ομονοια και την πλατεια βαθης ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Ο Φρόυντ θεωρούσε την επιθετικότητα ως μια πρωτόγονη ενόρμηση του ανθρώπου. Οι θεωρίες της μάθησης υποστήριζαν ότι ο άνθρωπος μαθαίνει μέσα από την παρατήρηση προτύπων να είναι βίαιος.  Και ο Ντουρκέιμ , στοχαστής της εποχής του Διαφωτισμού, πρέσβευε ότι το έγκλημα είναι  σύμπτωμα ασθένειας της κοινωνίας που νοσεί.
Όπως και να το δούμε, εγκληματικότητα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και δρουν σε οργανωμένες κοινωνίες.
Όταν όμως υπάρχει έξαρση της βίας ένα είναι σίγουρο.

[size=10pt]Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ[/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω ΔΕΝ υποστηριζω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με κανει μελος σε μια φασιστικη κοινωνια.

Πες μου τωρα ΠΩΣ θα εμποδισεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ολους αυτους τους τυπους που βγαινουν στα νησια ξεβρακωτοι.

Ξαναλεω,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

γιατί από πότε είναι φασιστικό να βγάλεις περιπολικά σκάφη και να τους εμποδίζεις να μπαίνουν στα χωρικά ύδατα και αν έχουν ήδη μπεί να τους ρυμουλκείς στα διεθνή και να τους αφήνεις εκεί?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ξερω οτι μπορω να μιλαω ελευθερα. το νοημα του σχολίου ήταν για τις απόψεις που εκφράστηκαν στο εν λόγω παλιό θρεντ

το οτι μενω διπλα εχει σχεση με την εννοια ότι εχω εξ ιδίας αντιλήψεως άποψη για το τι γίνεται. αυτο δε σημαινει ότι ειμαι προκατειλημμενος. προχθες τριτη απογευμα που ειχαν μαζευτει οι χρυσαυγίτες ημουν εκει. σας πληροφορω ότι υπηρχε ψυχραιμια και περιφρουρηση. περασε ενας μελαμψος με το παιδαι του αγκαλια και τον συνοδευσαν μη γινει καμια μαλακια απο κανενα θερμόαιμο. δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

τελος, οταν ενα προβλημα αργει να λυθεί, το πράγμα παει αλλού

ωραία αυτά που μας λες αλλά.
ούτε δικαστής είσαι
ούτε ανακριτής
ούτε εισαγγελέας
ούτε μπάτσος να συνοδεύεις άλλους πολίτες που δεν έχουν παραβιάσει τον ΚΠΔ

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Πηραν το αιμα πισω με εναν σφαγμενο βρωμο πακιστανο ?????  Κακως 20 την μερα πρεπει να σφαζουν.Μονο ετσι θα καθαρισει η Αθηνα.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Πίνω το κεφεδάκι μου μυρίζοντας Φυλής και γελάω μαζί σας.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μεταξυ σοβαρου και αστειου, αυριο εχω να παω σε μια υπηρεσια του ΙΚΑ στην πλατεια Θεατρου. Προβληματιζομαι ακομα και απο ποιο δρομο να παω ωστε να αποφυγω τυχον δυσαρεστες συναντησεις, ας προκειται και για πρωινη ωρα. Εκει καταντησαμε...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Μεταξυ σοβαρου και αστειου, αυριο εχω να παω σε μια υπηρεσια του ΙΚΑ στην πλατεια Θεατρου. Προβληματιζομαι ακομα και απο ποιο δρομο να παω ωστε να αποφυγω τυχον δυσαρεστες συναντησεις, ας προκειται και για πρωινη ωρα. Εκει καταντησαμε...
  Παρε κανενα φιλο σου παρεα γιατι μην γυρισεις σπιτι χωρις παντελονι.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Mπες απο τα παρασκηνια..
παντως ειναι φοβερο το ποσο υπερβαλει σαν λαος ο ελληνας..
των ακρων

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
προχθες τριτη απογευμα που ειχαν μαζευτει οι χρυσαυγίτες ημουν εκει. σας πληροφορω ότι υπηρχε ψυχραιμια και περιφρουρηση. περασε ενας μελαμψος με το παιδαι του αγκαλια και τον συνοδευσαν μη γινει καμια μαλακια απο κανενα θερμόαιμο. δεν ειναι ολοι οι αλλοδαποι κακοι. αλλά αυτοί που ειναι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαιω απ τα γέλια!!!!!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
  Παρε κανενα φιλο σου παρεα γιατι μην γυρισεις σπιτι χωρις παντελονι.

Απ την στιγμη μεσιε Φουφουτε που ο παραπανω κυριος υποστηριζει κατι τετοιο σε συνδυασμο με το "ας σκοτωσουμε 20 Πακιδες καθε μερα για καθαριοτητα", ειμαι πλεον ησυχος για την πρωινη μου εξορμηση! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom