Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Υποθετω οτι πουλας οτι εχεις στην αθηνα και φευγεις .....
Αν δεν εχεις τιποτα καθεσαι και τρως το αγγουρι ησυχα, σεμνα και ταπεινα...

Ισως λεω μαλακια αλλα τι αλλο να κανεις ?
κοιτα,
εαν πουλησεις πες το πατρικο και βγαλεις ας πουμε 200,000ε και εαν καποιος αυτες τις αποχες το αγορασει..
τον μηνα στο χωριο θα θελεις μια μεση τιμη 1300 οικογενειακως για να ζησεις και παλι με δικη σου παραγωγη (αυγα,τυρι,λαχανικα)
ετησιως λοιπον θελεις 1300 χ 12 = 15,600ε

οποτε 200,000 / 15,600 = περιπου 12 χρονια..
εγω που ειμαι κατω των 35 μετα τα 45 που θα σταματησει να λαδωνει το αντερακι τι θα κανω εκει?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και εγω που δεν εχω χωριο τι κανω;να ερθω μαζι σου;

Κι εγω δεν εχω χωριο φιλε μου αλλα αν παραζορισουν τα πραγματα θα την ριξω την ζαρια και οτι βγει.....

Εδω πεθαίνει η Αθήνα που να γυρίσει ο άλλος στη ηδη πεθαμένη επαρχία
Συμφωνω για την Αθηνα ....

Η επαρχια εχει μελλον αν το παρουμε αποφαση....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βίντεο ντοκουμέντο "προδίδει" τους δολοφόνους του 44χρονου
Σοφία Κατσαρέλη - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 12/05/2011 11:05 - Τελ. ανανέωση : 12/05/2011 12:05
μοιραστείτε το στο

* facebookFacebook
    * deliciousdel.icio.us
    * StumbleUponStumbleUpon

Ευκρινές οπτικό υλικό από τη δολοφονία του 44χρονου άνδρα, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την Τρίτη (10/05) έχει στα χέρια της η Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. “Όλα κράτησαν περίπου 15 δευτερόλεπτα...”, αναφέρει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, σημειώνοντας πως το πλάνο είναι αρκετά μακρινό, ωστόσο ευκρινές γι' αυτό που συνέβη.

Σχετικά links

* Ανατριχιαστική δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας για μια κάμερα
    * Επεισόδια στη γειτονιά του άτυχου 44χρονου με ακροδεξιούς (vid)
    * Συγκέντρωση στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 44χρονος (vid)

“Είναι σοκαριστικό. Φαίνονται όλα πολύ καθαρά. Από το βίντεο μπορούν να εξαχθούν καλές εικόνες των δραστών, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία αναζήτησης και αναγνώρισής τους”.

Μιλώντας στο “Βήμα” (12/05) ο αξιωματικός που έχει δει το βίντεο, που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, είπε πως “εικονίζονται τρία άτομα, που φαίνεται να προέρχονται από χώρα της βορείου Αφρικής, ίσως από την Αλγερία ή το Μαρόκο, να πλησιάζουν από πίσω τον άτυχο άνδρα, με στόχο να του αρπάξουν την τσάντα”.

“Είναι προφανές, ότι ήξεραν, τι είχε μέσα”, υπογράμμισε, αναφέροντας πως ο 44χρονος αντιστάθηκε και προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα του, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι και να καταρρεύσει σε αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο και καλυμμένο με κουκούλα, ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την Ηπείρου.

“Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια επίθεση”

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, που υπηρετούν στην περιοχή, επισημαίνουν ότι “τέτοιου είδους αιματηρή επίθεση με εν ψυχρώ δολοφονία Έλληνα πολίτη, για να του αρπάξουν μία τσάντα, δεν είχε σημειωθεί ξανά τα τελευταία χρόνια σε αυτήν την περιοχή”, γεγονός που καθιστά σαφές, ότι οι δράστες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Σε γειτονικό σημείο είχε σημειωθεί δολοφονία ενός αλλοδαπού μετά από καυγά σε μπαρ της περιοχής όπως εξάλλου έχουν υπάρξει και αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών, ενώ έχουν σημειωθεί αρκετές περιπτώσεις αρπαγών τσαντών με την απειλή μαχαιριού.

Καμίνης: “Σε λίγο η Αθήνα θα θυμίζει Βηρυτό του '70”

Σε προειδοποίηση ότι υπάρχει κίνδυνος η Αθήνα σύντομα να θυμίζει συνοικίες Βηρυτού της δεκαετίας του ’70 προχώρησε την Πέμπτη (12/05) ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή".

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι ώς τα τέλη Ιουνίου οι δημοτικοί αστυνομικοί θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε επιλεγμένες γειτονιές.

"Η εικόνα της Ομόνοιας είναι απαράδεκτη. Πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις, να φέρουμε φοιτητές, να επιδοτήσουμε το ενοίκιο, να δώσουμε κίνητρα να ξανανοίξουν τα καταστήματα, να δημιουργήσουμε θυλάκους ζωής στην πόλη", τόνισε.

"Οι δημοτικοί υπάλληλοι ούτε όπλο φέρουν ούτε εκπαίδευση έχουν ούτε να συλλάβουν μπορούν κανέναν. Μέχρι τέλος Ιουνίου ο δημοτικός αστυνομικός θα κάνει την εμφάνιση σε κάποιες επιλεγμένες γειτονιές.

Πρέπει να τονώσουμε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, το έχω τονίσει και στον πρωθυπουργό. Σε μεικτά κλιμάκια η δημοτική αστυνομία μπορεί να περιπολήσει", διευκρίνισε.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
κοιτα,
εαν πουλησεις πες το πατρικο και βγαλεις ας πουμε 200,000ε και εαν καποιος αυτες τις αποχες το αγορασει..
τον μηνα στο χωριο θα θελεις μια μεση τιμη 1300 οικογενεικως για να ζησεις και παλι με διακια σου παραγωγη (αυγα,τυρι,λαχανικα)
ετησιως λοπιπν θελεις 1300 χ 12 = 15,600ε

οποτε 200,000 / 15,600 = περιπου 12 χρονια..
εγω που ειμαι κατω των 35 μετα τα 45 που θα σταματησει να λαδωνει το αντερακι τι θα κανω εκει?
Σε καταλαβαινω απολυτα φιλε αλλα τι αλλο θα μπορουσες να κανεις ?
Οπως προειπα δεν ειναι κατι ευκολο αυτο....

Σιχαθηκα την αθηνα πια ......

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Οι  πάκηδες είναι βρωμεροί και άπλυτοι λόγω φτώχιας αλλά να σημειώσουμε ότι είναι φιλήσυχοι και πολύ φοβισμένοι. Τα καθήκια που τραβάνε φαλτσέτες έτσι για το τίποτα είναι περισσότερο οι άραβες αλβανοί ρωσοπόντιοι/γεωργιανοί, ρουμάνοι. Ας δούμε και λίγο τι γράφει o τύπος για τα αντίποινα.  

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν!
αν εσυ αυριο πρωι ζητησεις αποδειξη,δε γινεται να μην την παρεις.στα βενζιναδικα εδω και δεκαετιες σου διναν αναλυτικη;;

Tι συγκρίνεις βρε γελοίε; :cheesy: Σε λίγο θα μας πεις ότι περνάγαν το "φραπε" στο πριβέ στα ροφήματα για λιγότερο ΦΠΑ σαν το γνωστό ανέκδοτο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και εγω..μενω και σε κωλοπεριοχη..
Καλο κουραγιο φιλε... και να προσεχεις.

προσπαθα οσο γινεται να μην τραβας την προσοχη
και πιασε μερικες φιλιες με μερικους απο οσους ειναι γυρω σου ;)
(οχι πολλα πολλα ... απλα μια καλημερα καλησπερα)
Και η διπλωματια χρειαζεται μερικες φορες  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Οι  πάκηδες είναι βρωμεροί και άπλυτοι λόγω φτώχιας αλλά να σημειώσουμε ότι είναι φιλήσυχοι και πολύ φοβισμένοι. Τα καθήκια που τραβάνε φαλτσέτες έτσι για το τίποτα είναι περισσότερο οι άραβες αλβανοί ρωσοπόντιοι/γεωργιανοί, ρουμάνοι. Ας δούμε και λίγο τι γράφει o τύπος για τα αντίποινα.  
για να δω ποσο τσαμπουκαδες θα γινουν σε τιποτα ρωσομπραβονια...νταξ κανας πακης μοναχος ειναι μεζες...Προοιδοποιω παντως οτι μεσα, τους κανουνε τους ρωσους μπαλα του μπασκετ απο το ξυλο ΚΑΙ παλι δε μιλανε...για να δω ποσο μαγκες!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλο κουραγιο φιλε... και να προσεχεις.

προσπαθα οσο γινεται να μην τραβας την προσοχη
και πιασε μερικες φιλιες με μερικους απο οσους ειναι γυρω σου ;)
(οχι πολλα πολλα ... απλα μια καλημερα καλησπερα)
ε δεν βγαινω και εξω ντυμενος μπατμαν..
δεν θα κλειστω ομως και στο σπιτι μετα τις 9..ουτε θα κοιταω το ρολοι να επιστρεψω πριν βγουν παγανια τα σιχαματα..
ε καποια μερα θα γινει στραβη το γνωριζω..ο χρονος κυλα κατα μου..
απλως να δωσει ο θεος να με προστατεψει να μην κοψω φατσες οταν γινει κατι..αυτο μονο..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ε δεν βγαινω και εξω ντυμενος μπατμαν..
δεν θα κλειστω ομως και στο σπιτι μετα τις 9..ουτε θα κοιταω το ρολοι να επιστρεψω πριν βγουν παγανια τα σιχαματα..
ε καποια μερα θα γινει στραβη το γνωριζω..ο χρονος κυλα κατα μου..
απλως να δωσει ο θεος να με προστατεψει να μην κοψω φατσες οταν γινει κατι..αυτο μονο..
Μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα....
Αν δεν προκαλεσεις δυσκολα σε πειραζουν... χωρις να ειναι και απολυτο αυτο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πριν καιρο σφαξανε ενα παλικαρι περιπτερα απο τον οποιο ψωνιζα χρονια....1030 το βραδυ και μ εντονη κινηση εξω..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σαν γριες σε χωρια που τις ρωτας κατι και αφου σε κοιταξουν με εντονη επιφυλακτικοτητα σε ρωτανε ποιανου εισαι συ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Εδω πεθαίνει η Αθήνα που να γυρίσει ο άλλος στη είδη πεθαμένη επαρχία

η μονη στηριξη για τη χωρα θα προελθει και παλι απο την επαρχια οπως και σε ολες τις συμφορες.
Ο λογος ειναι απλος.
Στην επαρχια υπάρχει και μπορει να υπαρξει και περισσοτερο πρωτογενης παραγωγη αγαθων και μαλιστα στον ποιο κρισιμο τομεα για ολο τον κοσμο που ειναι η διατροφη.

Αυτο εννουσε εξαλου ο Παγκαλος οταν μιλησε για μη παραγωγικα αστικα κεντρα, αλλα οι παπαγαλοι και οι οικονομικα αναλφαβητοι μεγαλοδημοσιογραφοι πηραν αποσπασματα απο τις δηλωσεις του για να προκαλεσουν την "κατακραυγη"

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ναι αλλα 15 ευρω εχουν να δωσουν σε μπουρδελο να γαμησουν να δωσουν 1 ευρω να αγορασουν σαπουνι δεν εχουν;και δεν μιλαμε για σαπουνια και αρωματα απο τον hondo,λεω για το πρασινο που πουλανε η μπακαληδες,το ιδιο ισχυει και για αλλους μπιχλες ανεξαρτητα εθνικοτητος

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ναι αλλα 15 ευρω εχουν να δωσουν σε μπουρδελο να γαμησουν να δωσουν 1 ευρω να αγορασουν σαπουνι δεν εχουν;και δεν μιλαμε για σαπουνια και αρωματα απο τον hondo,λεω για το πρασινο που πουλανε η μπακαληδες,το ιδιο ισχυει και για αλλους μπιχλες ανεξαρτητα εθνικοτητος
βρωμάνε εκ φύσεως
και από αυτά που τρώνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom