Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα....
Αν δεν προκαλεσεις δυσκολα σε πειραζουν... χωρις να ειναι και απολυτο αυτο.
        :) Ο  44χρονος  δεν    προκάλεσε   κανέναν  αλλά    τον ... "πείραξαν"    :helpplea:  Ποιος θα ήθελε να είναι στις πιθανότητες  ΤΟΥ ΜΗ  ... ΑΠΟΛΥΤΟΥ  έτσι γιατί γυαλισε στο  μάτι κάποιου η τσάντα, το κινητό, το ..., το ...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Εγω θα πω το εξης και θα αποχωρησω.Το κακο δεν εγινε σημερα,ουτε χτες,ουτε πριν 5 χροννια.Εγινε το 1992 απο τον ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ και τον ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.μεχρι τοτε κοιμομασταν με ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ χωρις να υπαρχει καν το αισθημα της ανασφαλειας.Απο το καταραμενο αυτο ετος ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ μεσα σε λιγους μηνες.ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΟΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ γεμισαν τις πλατειες.Εν συνεχεια ηρθαν τα παιδια απο το καζακσταν και την βουλγαρορουμανια.Τα τελευταια 10 χροννια εχει γινει το κεντρο Η ΜΕΚΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ.αυτα για να μην ξεχνιομαστε και για να μην ξεχναμε και αυτους που δηθεν ΔΗΛΩΝΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.
Συμφωνώ. Αλλά θυμίσου καλύτερα. Πριν από αυτούς ο παπούλιας έκανε άρση εμπολέμου με την αλβανία. Και άνοιξαν οι φυλακές του μπερίσα και του χότζα και μπήκαν τα πρώτα σκατά εδώ μέσα. Και τους έπερναν οι νεοέλληνες για δουλειά-δουλεία και τους κάναν πιο ζώα απ' ότι είναι. Αυτός μετά εξαργύρωσε την ιστορική εκείνη ενέργεια με την προεδρία...Μετά ήρθαν και τα άλλα κατακάθια που ανέφερες και το τελείωσαν το θέμα

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
αντε ρε φασιστα,τι ειναι αυτα που ποσταρεις;
Ελα ντε...!!! Καθόλου δεν ντρέπετε, το φασιστόμουτρο που βάζει το όνομα του Αλέξη στο στόμα του ;) ;).
Και ας λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. ;)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ. Αλλά θυμίσου καλύτερα. Πριν από αυτούς ο παπούλιας έκανε άρση εμπολέμου με την αλβανία. Και άνοιξαν οι φυλακές του μπερίσα και του χότζα και μπήκαν τα πρώτα σκατά εδώ μέσα. Και τους έπερναν οι νεοέλληνες για δουλειά-δουλεία και τους κάναν πιο ζώα απ' ότι είναι. Αυτός μετά εξαργύρωσε την ιστορική εκείνη ενέργεια με την προεδρία...Μετά ήρθαν και τα άλλα κατακάθια που ανέφερες και το τελείωσαν το θέμα

δεν το θυμαμαι για τον παπουλια αλλα δεν εχβω λογο να το αμφισβητησω.Το θεμα ειναι 20ετιας και οχι σημερινο.απλα σημερα με τους πακιστανοιρακινους στο κεντρο ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ και χωρις λεφτα στην αγορα το προβλημα ειναι πολυ πιο εντονο.Με λιγα λογια κατσε αδερφε μου να δουμε τα χειροτερα...

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! - ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
A ρε Ζακυνθος στη γη της επαγγελιας ειμαι, το εχω πει πολλες φορες και θα το λεω .Εδω δεν εχει συμβει ποτε και τιποτα,συν οτι μπορουμε να κυκλοφορουμε οτι ωρα θελουμε χωρις το φοβο μην μας επιτεθουν αλλοδαποι και μας σκοτωσουν !!Συμβαινουν βεβαια ληστειες και διαρρηξεις καμια φορα αλλα δεν εχουν σκοτωσει ποτε ανθρωπο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
A ρε Ζακυνθος στη γη της επαγγελιας ειμαι, το εχω πει πολλες φορες και θα το λεω .Εδω δεν εχει συμβει ποτε και τιποτα,συν οτι μπορουμε να κυκλοφορουμε οτι ωρα θελουμε χωρις το φοβο μην μας επιτεθουν αλλοδαποι και μας σκοτωσουν !!Συμβαινουν βεβαια ληστειες και διαρρηξεις καμια φορα αλλα δεν εχουν σκοτωσει ποτε ανθρωπο.
Δε σκοτωσε ρε ο ξιφιτας τον αλβανο?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
από το τζάντε είσαι σινιόρ φραντζέσκο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ανωδυνο το λενε?
αχαχαχ
ναι τυπε ανωδυνο :2funny:
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αν αρχισουν να καθαριζουν κοσμο εσυ θα εισαι ετοιμος?
URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
A ρε Ζακυνθος στη γη της επαγγελιας ειμαι, το εχω πει πολλες φορες και θα το λεω .Εδω δεν εχει συμβει ποτε και τιποτα,συν οτι μπορουμε να κυκλοφορουμε οτι ωρα θελουμε χωρις το φοβο μην μας επιτεθουν αλλοδαποι και μας σκοτωσουν !!

Εκτός από κάτι σκυλιά που τρώνε κότες.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δε σκοτωσε ρε ο ξιφιτας τον αλβανο?
Ναι πριν απο χρονια,  τοτε με την νικη της Αλβανιας επι της Ελλαδας με 2-1
ο Αλβανος πανυγηριζε και εβριζε την Ελλαδα σε ενα μπαρ ,καθοταν  κ ο ξιφιτας διπλα του
εσηκωθηκε και τον εσφαξε, αλλα  ηταν και μεθυσμενος!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μολις γυρισα απο ενα "αδειασματακι" στο μεταξι, και η τανα μου ειπε οτι το πρωι φαγαν πολυ ξυλο πακια , αρα-πακια και λοιπα αλλων φυλων

μεταξυ μας ,πολυ το χαρηκα
δεν ειμαι φυσικα υπερμαχος τετοιων μεθοδων , αλλα με τα ζωα δεν υπαρχει αλλη μεθοδος επικοινωνιας... ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μολις γυρισα απο ενα "αδειασματακι" στο μεταξι, και η τανα μου ειπε οτι το πρωι φαγαν πολυ ξυλο πακια , αρα-πακια και λοιπα αλλων φυλων

δεν ειμαι φυσικα υπερμαχος τετοιων μεθοδων , αλλα με τα ζωα δεν υπαρχει αλλη μεθοδος επικοινωνιας... ;)
τυπε η χ.α δεν εχει καπου εκει κοντα τα <<γραφεια>> της?
στην δηληγιαννη νομιζω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Για να πουμε και του στραβου το δικιο. Το ΠΑΣΟΚ τουλαχιστον (Χυτηρης?) ελεγχει τα πορνοκαναλα.

Δεν αφηνει να δειχνουν απ ευθειας μεταδοση τις μολωτοφ και τα σπασιματα οπως με τους ανεκδιηγητους Παυλοπουλους τον Δεκεμβρη που γιναμε ρεζιλι δειχνονας  σε 24ωρη βαση τα χαλια μας σε ολο τον κοσμο

ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΗΘΕΛΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ?

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

ποιοι τους το εριξαν το ξυλο σου ειπε η τανα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom