Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 18.628
Εσενα σε πειραζ;Παντου χωνεσαι ρε
Εσενα σε πειραζ;Παντου χωνεσαι ρε
Κόλαση![]()
Απο της 1-9
αθηνα ποτε θα μας ερθεις;![]()
Απο της 1-9
Καλησπέρα! Για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να γράψω τόσα χρόνια. Οι περισσότεροι πολύ πιθανόν να μην το καταλάβουν... είμαι στο άθλημα απο την εποχή της εφημερίδας και πρόλαβα απο διαμερίσματα στην Μαρτίου με βασ. Όλγας γωνία. Μπότσαρη με Δελφών το 2010. Ακόμα και με την Νικολ στο ελεγκανσ και πάει λέγοντας... δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, ούτε να κερδίσω εντυπώσεις. Συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι, απλά για να καταλάβετε πως δεν είμαστε όλοι "βολεψάκιδες".Μέλος από το 2016 με 3 μηνύματα..... Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις από τότε τους όρους θα έβλεπες ότι θέλει τουλάχιστον 5 για να ξεκλειδώνουν τα πμ αλλά οκ, με το πάσο σου. Λογικά σε 6 ακόμα χρονακια θα έχεις τα 5.
Τι κωλάρα είναι αυτή ?!?!??!?!??!?![]()
Απο της 1-9
Καλησπερα αγορινα μην απολογησε!!!!! Εγω προσοπικα το καταλαβαινω οτι γοα διαφορους προσοπικους λογους μπορει να μην εχεις γραψει τοσα χρονια δσ μ πειραζει αυτο !!!Καλησπέρα! Για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να γράψω τόσα χρόνια. Οι περισσότεροι πολύ πιθανόν να μην το καταλάβουν... είμαι στο άθλημα απο την εποχή της εφημερίδας και πρόλαβα απο διαμερίσματα στην Μαρτίου με βασ. Όλγας γωνία. Μπότσαρη με Δελφών το 2010. Ακόμα και με την Νικολ στο ελεγκανσ και πάει λέγοντας... δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, ούτε να κερδίσω εντυπώσεις. Συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι, απλά για να καταλάβετε πως δεν είμαστε όλοι "βολεψάκιδες".
Αυτό έλειπε να σε πειράζει εσένα.Καλησπερα αγορινα μην απολογησε!!!!! Εγω προσοπικα το καταλαβαινω οτι γοα διαφορους προσοπικους λογους μπορει να μην εχεις γραψει τοσα χρονια δσ μ πειραζει αυτο !!!
Εδω να πω οτι δε χρειαζσται καθε φορα που ενα παλιο μελος και ενω δεν εχει πολλα μηνυματα πρεπει ν τον κρινουμε οταν θα σχολιασει κατι!! Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα!!
Κοιτα και σε αυτο εχεις δικιο ολη απο τη μερια μας εχουμε δικιο!!Αυτό έλειπε να σε πειράζει εσένα.
Εμάς πειράζει, που νιώθουμε μαλακές όταν ενημερώνουμε τύπους που δεν ενημερώνουν ποτέ.
Sorry κιόλας φίλε αλλά το να μην μπορείς να γράψεις, έστω κ για προσωπικούς λόγους αλλά να μπορείς να ρωτήσεις, δεν μου κολλάει. Μπορεί να κάνω κ λάθος, αλλά το μέλλον θα δείξει αν είσαι όπως είπες "βολεψάκιας" ή όχι ...Καλησπέρα! Για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να γράψω τόσα χρόνια. Οι περισσότεροι πολύ πιθανόν να μην το καταλάβουν... είμαι στο άθλημα απο την εποχή της εφημερίδας και πρόλαβα απο διαμερίσματα στην Μαρτίου με βασ. Όλγας γωνία. Μπότσαρη με Δελφών το 2010. Ακόμα και με την Νικολ στο ελεγκανσ και πάει λέγοντας... δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, ούτε να κερδίσω εντυπώσεις. Συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι, απλά για να καταλάβετε πως δεν είμαστε όλοι "βολεψάκιδες".
Εσυ ρε μαναρι παντα λες το ποιο σωστο στο τελοςSorry κιόλας φίλε αλλά το να μην μπορείς να γράψεις, έστω κ για προσωπικούς λόγους αλλά να μπορείς να ρωτήσεις, δεν μου κολλάει. Μπορεί να κάνω κ λάθος, αλλά το μέλλον θα δείξει αν είσαι όπως είπες "βολεψάκιας" ή όχι ...
Μωρο μ εσυ
Δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους. Όλοι έχουν τα θέματα τους. Άλλοι προσφέρουν πολύ άλλοι λίγο. Αλλά από account που είναι ματάκιδες, troll, κλώνοι ή απλά αρμεγουν info έχουμε γεμίσει.... Στην τελική δεν τον έβρισα κιόλας, απλά του είπα (λίγο ειρωνικά μεν), γιατί δεν μπορεί να στείλει.Εσυ ρε μαναρι παντα λες το ποιο σωστο στο τελος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρο μ εσυ
![]()
Απο της 1-9Χμμμ
Καλημεραακαι σημερα απο της 1-9
Καύλα είσαι!!!!Καλημεραακαι σημερα απο της 1-9
Ωραίο κρεμαστό σκουλαρίκι!Καλημεραακαι σημερα απο της 1-9
sexy bebeΚαλημεραακαι σημερα απο της 1-9