Συνάντηση Σάββατο μετά από συνεννόηση με την Νεφέλη. Καλωσόρισμα με πολυ όμορφη εμφανιση και καυτα φιλιά. Με έγδυσε στην κυριολεξία και πηδυξε πάνω μου. Την πηγα στο κρεβάτι κρατώντας την απο την καυλα κωλαρα τις. Αν δεν ήταν θέμα προφύλαξης θα την γαμουσα στα ορθια όπως την κρατούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Που πήρε μια πολύ δυνατή πιπα και με τρελανε με τις χιλαρες τις. Γλωσοφιλλα όλη την ώρα και πεξιμο με το μουνακι που έσταζε απο καυλα. Ο πουτσος μου είχε γίνει πέτρα, μου έβαλε με το στόμα το προφυλακτικό και στήθηκε στα 4ρα όπως γουστάρει πολυ να τον βάλω στο καυλωμενο μουνακι τις. Φωναζε και έσταζε το μουνακι τις υγρά, Δεν άργησε να χυσει και το καυλι μου, έμπαινε μεσα στην υγρή μουναρα τις δυνατά με τα χέρια τις να τα τραβαω και να μπαίνω μέσα τις. Εχυσα και κάναμε ένα γρήγορο ντουζ. Καθίσαμε στο κρεβάτι και πήρε τον πουτσο μου και τον σαλιωνε συνέχεια, την έγλυψα την μουναρα και τις έβαλα μέσα τα δακτυλα μου να την υγρανω ξανά, πεχτικαν πολλες στάσεις και ήρθε η ώρα τις καυλας που γουσταρω πολύ, τις έβαλα τον πουτσο μου στην υγρή κολοτρυπιδα τις, την έσκισα αρκετά και φώναζε απο καυλα, καθώς το γουσταρει πολυ. Εχυσε απο καυλα. Ο πουτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα. Μετα απο ώρα την σφηροκοπισα το μουνακι ξανα.. τραβουσα τα μακριά μαλλιά τις και τον έβαζα με δύναμη ξανα και ξανά. Το μουνι τις είχε γίνει εντελώς μουσκεμα και την έβαλα να ξαπλώσει και να τις τον χώσω μεσα απο πανω τις και γίναμε ένα.. πολυ δυνατο γαμησι, ατελείωτη καυλα. Όταν πληθυκαμε στο μπανιο κρατήθηκα γιατι ήθελα να την γαμησω μεσα στο μπανιο απο την καυλα μου. Αν δεν είχε άλλο ραντεβού θα την γαμουσα μεσα στο μπάνιο. Με πήρε αγκαλια-φιλιά καυτα στο στομμα... με δυσκολία έφυγα.... Ειναι το κοριτσι που θα μπορούσε να είναι η κοπέλα σου, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν ένα υπέροχο ραντεβου 1 ώρας. Νεφέλη μου σ'ευχαριστω πολυ,εισαι υπέροχη...