Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 371
Τυπε μας κούρασες
Άσε μας κουκλίτσα μου !Τυπε μας κούρασες
![]()
Χαχαχα μπορειιιι![]()
ΜαναριΈργο τεχνης
Μωρο μ μηπως κανεις λαθος? Αξυριστη δε παιζει να ημουν πολες μερες ξεχασετο αυτο!!!! Αλα παρολα αυτα θα το δεχτω και θα χαρω να ξανα ερθεις φιλια μαναριΣυνάτηση μετά απο καιρο με την Νεφελη κλείσαμε ραντεβου πολυ εύκολα και πηγα.. πολύ ορεξάτη η μικρή γενικα, με ωραία στησίματα και πολυ καλή συμμετοχή εκτός απο το οτι δεν ανεβαίνει απο πανω. Έφαγα μια ξενέρα κάποια στιγμή που πήγα να την γλείψω μου ήρθε μια μυρωδιά σαν ιδρωμένη μασχάλη οπότε το απέφυγα και καλα εκανα στην τελική γιατι μετα απο λίγο ειδα οτι ηταν αξύριστη αρκετές μέρες. Ελπίζω να έτυχε και και να μην άρχισε να βαριέται η κοπέλα και να αφήνεται . θα επανέλθω κάποια στιγμή γιατί μέχρι τώρα ειναι απο τις καλύτερες επιλογές στην πόλη.
Αδερφέ αξύριστη ήταν η μασχάλη ή το Μουνακι της ? μυρωδιά δεν εντόπισα καμιά φορά παντός εγώ όσες φορές έχω πάει έχω κάνει παράπονο μόνο για την πολύ κολόνια που βάζειΣυνάτηση μετά απο καιρο με την Νεφελη κλείσαμε ραντεβου πολυ εύκολα και πηγα.. πολύ ορεξάτη η μικρή γενικα, με ωραία στησίματα και πολυ καλή συμμετοχή εκτός απο το οτι δεν ανεβαίνει απο πανω. Έφαγα μια ξενέρα κάποια στιγμή που πήγα να την γλείψω μου ήρθε μια μυρωδιά σαν ιδρωμένη μασχάλη οπότε το απέφυγα και καλα εκανα στην τελική γιατι μετα απο λίγο ειδα οτι ηταν αξύριστη αρκετές μέρες. Ελπίζω να έτυχε και και να μην άρχισε να βαριέται η κοπέλα και να αφήνεται . θα επανέλθω κάποια στιγμή γιατί μέχρι τώρα ειναι απο τις καλύτερες επιλογές στην πόλη.
Τέλειο στήσιμο.....!!![]()
Χαχαχα μπορειιιι![]()
Νεφέλη σε στέλνω μηνυμα και δεν απαντάς μωρο μουΜαναρι![]()
Τέλειο στήσιμο.....!!
Πολύ ντυμένη σε βλέπω τώρα τελευταία να ανεβάζεις φώτο και ανησυχώ. Μήπως έχεις πυρετό...;
Χαχαχα οχι μωρο μ μια χαρα ειμαιΠολύ ντυμένη σε βλέπω τώρα τελευταία να ανεβάζεις φώτο και ανησυχώ. Μήπως έχεις πυρετό...;![]()
Όπως και να'χει είσαι καύλα μωράκι μου! Ακόμη και ντυμένη...Χαχαχα οχι μωρο μ μια χαρα ειμαι![]()
Μαναρι μ εσυ ευχαριστωΌπως και να'χει είσαι καύλα μωράκι μου! Ακόμη και ντυμένη...![]()