Νέα

Γνώμες για ηλεκτρικό scooter

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 686
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
223
Πόντοι
616
Καλημερα συντροφια. Θα χρειαστω ενα ηλεκτρικο scooter απο αυτα που πανε ως 45km και τα οδηγεις με διπλωμα μοτοποδηλατου (δεν ειναι για μενα ειναι για φιλη μου). Επειδη εχω μεσανυχτα παρακαλω τα φωτα σας. Εχει δει τα Sym και τα E-Ride. Ακουω προτασεις. Για τιμες ως 2000 (αρχικη χωρις την επιδοτηση).

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.764
Πόντοι
736
Καλημερα συντροφια. Θα χρειαστω ενα ηλεκτρικο scooter απο αυτα που πανε ως 45km και τα οδηγεις με διπλωμα μοτοποδηλατου (δεν ειναι για μενα ειναι για φιλη μου). Επειδη εχω μεσανυχτα παρακαλω τα φωτα σας. Εχει δει τα Sym και τα E-Ride. Ακουω προτασεις. Για τιμες ως 2000 (αρχικη χωρις την επιδοτηση).
Ούτε και εγω έχω ιδέα αλλά αν θες ρίξε μια ματιά στα βίντεο αυτού του καναλιού στο οποίο υπάρχουν αρκετές παρουσιάσεις απο ηλεκτρικά scooter , ενδεικτικά βάζω ένα βίντεο με scooter

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
15
Like
3.093
Πόντοι
1.436
Ανάλογα τη αποστάσεις θέλεις να κάνεις φίλε...
Για μένα πεταμένα λεφτά...
Καλύτερα πάρε στη κοπελιά ένα με βενζίνη 50αρι να πάει και κάπου ποιο μακρυά που λέει ο λόγος χωρίς να έχει άγχος μη μείνει από μπαταρία...
Χώρια ότι είναι ψευτικα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
19.494
Πόντοι
3.796
Να παρει κατι καλυτερο,σε Yamaha Honda

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.301
Πόντοι
15.931
Blue shark 1860 euro 30ah battery κεντρικό μοτέρ αυτονομια 60 χλμ

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.254
Πόντοι
201
Να έχεις στα υπόψιν, ότι για να πάρεις οποιοδήποτε ηλεκτρικό (αυτοκίνητο ή μηχανάκι), χρειάζεται πιστοποιητικό ότι είσαι ομοφυλόφιλος.
Το εκδίδεις από το ΚΕΠ με γνωμάτευση πρωκτολόγου.
Καλοτάξιδο να είναι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.342
Πόντοι
2.306
Να έχεις στα υπόψιν, ότι για να πάρεις οποιοδήποτε ηλεκτρικό (αυτοκίνητο ή μηχανάκι), χρειάζεται πιστοποιητικό ότι είσαι ομοφυλόφιλος.
Καλοτάξιδο να είναι.
Γι’ αυτο εχουν πριζα τα ηλεκτρικα τυπε?
ειναι υπονοουμενο?:confused::confused:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.822
Πόντοι
206
Καλοτάξιδο να είναι.
Τα ίδια ακριβώς έλεγα και εγώ. Μέχρι που μπήκα σε ηλεκτρικό αμάξι των 27.000 και εντυπωσιάστηκα αρκετά. Αλλά ακόμα είμαι επιφυλακτικός λόγω της μικρής αυτονομίας και του χρόνου που απαιτεί η φόρτιση

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
15
Like
3.093
Πόντοι
1.436
Τα ίδια ακριβώς έλεγα και εγώ. Μέχρι που μπήκα σε ηλεκτρικό αμάξι των 27.000 και εντυπωσιάστηκα αρκετά. Αλλά ακόμα είμαι επιφυλακτικός λόγω της μικρής αυτονομίας και του χρόνου που απαιτεί η φόρτιση
Φίλε μου δυστυχώς δεν έχει προδιαγραφές η Ελλάδα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα....
Δεν μπορείς να πας πουθενά.Θα σκέφτεσαι τα πάντα,να βάλεις 5 άτομα,να το φορτώσεις,να τρέξεις,αντε και πόση μπαταρία μου έμεινε.. κ.τ.λ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.370
Πόντοι
10.336
Τυπε αυτες τις 2-3 φορες που πετυχα στον δρομο ηλεκτρικο σκουτερ, απο τυχη δεν τον πηρα μαζι μου.

Εγκλημα οτι πωλουνται αυτα τα αρχιδακια, ειναι σαν τα πατινια αλλα τρεχουν ακομα περισσοτερο. Δεν κανουν θορυβο, οποιος σου βγει απο στενο στην εχει δωσει και σε κλαιει η μανα σου. Το οτι οι οδηγοι δεν εχουν καν διπλωμα ειναι ακομα πιο ακραιο, σε μια χωρα που φιγουραρει στις πρωτες θεσεις σε τροχαια στην ευρωπη.

Εσυ αντι να πεις στην φιλη σου να μαζεψει λεφτα και να παρει αμαξι, κανεις και ερευνα αγορας για το τι μοντελο νεκροφορα θα της προτεινεις...

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.092
Πόντοι
446
Τυπε αυτες τις 2-3 φορες που πετυχα στον δρομο ηλεκτρικο σκουτερ, απο τυχη δεν τον πηρα μαζι μου.

Εγκλημα οτι πωλουνται αυτα τα αρχιδακια, ειναι σαν τα πατινια αλλα τρεχουν ακομα περισσοτερο. Δεν κανουν θορυβο, οποιος σου βγει απο στενο στην εχει δωσει και σε κλαιει η μανα σου. Το οτι οι οδηγοι δεν εχουν καν διπλωμα ειναι ακομα πιο ακραιο, σε μια χωρα που φιγουραρει στις πρωτες θεσεις σε τροχαια στην ευρωπη.

Εσυ αντι να πεις στην φιλη σου να μαζεψει λεφτα και να παρει αμαξι, κανεις και ερευνα αγορας για το τι μοντελο νεκροφορα θα της προτεινεις...
Πήρα έναν μαζί μου με την μηχανή. Αγκαλιά δικάβαλο ηρθε

manos251

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
0

NOOS: Δοκιμάζουμε πρώτοι το ελληνικό ηλεκτρικό scooter που αλλάζει τους κανόνες​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom