123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.606
- Πόντοι
- 1.446
Μας πέθανες πάλι ρε καυλάκι. Επίτηδες το κάνεις;Και σημερα με πολυ ορεξη
![]()
![]()
Μας πέθανες πάλι ρε καυλάκι. Επίτηδες το κάνεις;Και σημερα με πολυ ορεξη
![]()
![]()
Μας πέθανες πάλι ρε καυλάκι. Επίτηδες το κάνεις;
Καύλα είσαι κούκλα μου![]()
Χαχαχα μπορειιιι![]()
Υπάρχουν μέρες που δεν έχεις όρεξη;;![]()
Χαχαχα μπορειιιι![]()
Έρχεται η ώρα του Νεφελακι!!!![]()
Χαχαχα μπορειιιι![]()
Οχι ειμαι παντα καυλομενη με τοσο ωραιους αντρες που εχω εδω μεσα πως να ειμαι ησυχηΥπάρχουν μέρες που δεν έχεις όρεξη;;
Αντε αντε πως σε περιμενει αυτο το κωλαρακι ( ξες εσυ)Ερχαιται η ώρα του Νεφελακι!!!
Αχ αυτό το κωλαρακι καύλα ατελείωτη
Ευχαριστω ρε μαναρι μΚαύλα είσαι κούκλα μου![]()
Πάλι καλά. Νόμιζα ότι θα μου'λεγες ''πιπέρι στο στόμα παλιόπαιδο''Το πες και με φτιαξες![]()
Όταν το αποφασίσεις ενημέρωσε μας παπατζη Νο2Έρχεται η ώρα του Νεφελακι!!!
Αχ αυτό το κωλαρακι καύλα ατελείωτη
Αν το έχεις τόσο νταλκα θα την κάνω την ενημέρωσηΌταν το αποφασίσεις ενημέρωσε μας παπατζη Νο2
και καυλιαρα ναιΚαι σημερα με πολυ ορεξη
![]()
![]()
τι παιδι εισαι εσυ ΚΑΥΛΑ λεμε![]()
Χαχαχα μπορειιιι![]()
Ακουσεμε αρχικα αυτον που αποκαλεις παπατζη με εχει παρει και σε πληρωφωρο οχι μονο μια φοραΌταν το αποφασίσεις ενημέρωσε μας παπατζη Νο2
Αχ ρε μαναρι μ.εσυτι παιδι εισαι εσυ ΚΑΥΛΑ λεμε
ΑστέριΚαι σημερα με πολυ ορεξη
![]()
![]()
Άκουσε με .Ακουσεμε αρχικα αυτον που αποκαλεις παπατζη με εχει παρει και σε πληρωφωρο οχι μονο μια φορα
Ακουσεμε λιγο αγοριμα βγες απο το νημα μου γτ τη προηγουμενη φορα στο ξανα ειπα δεν θα μπαινεις να σχολιαζεις κανεναν πελατη μ!!! Αν δε σ κανουμε καληνυχτα αδερφε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ ρε μαναρι μ.εσυ
Άκουσε με .
1.Δεν απευθύνθηκα σε εσένα. 2.Το νήμα δεν σου ανήκει .
3. Θα σχολιάσω ότι γουστάρω στα πλαίσια των κανόνων του φόρουμ .Εσύ κοίτα τη δουλειά σου .
4.Αν σε θέσει οναγαπουλης σου εκπρόσωπο του τότε αντί να απευθύνομαι σε αυτόν θα απευθύνομαι σε εσένα .
5.Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες του φόρουμ τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία
Μαναρι μΑστέρι
Γιατί πεταχτηκες σαν π@@@τσα τότε ;Ξες κατι μιλα μονος σ δεν αξειζει να ασχοληθω με τη παρτη σ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαναρι μ![]()
Γτ ειναι το νημα μ και δε θελω ν γινεται τσιρκο μπορει να ειναι δημπσιο αλα το κορμι δικο μ μιλβσε για το κορμι μ και σ απαγορευω να μιλας για αυτο και να απαντας οτι νανεΓιατί πεταχτηκες σαν π@@@τσα τότε
Πρώτον ασχολείσαι . Δεύτερον δεν θα μου απαγορεύσεις να γράψω οτιδήποτε.Καταλαβε το επιτέλους .Γτ ειναι το νημα μ και δε θελω ν γινεται τσιρκο μπορει να ειναι δημπσιο αλα το κορμι δικο μ μιλβσε για το κορμι μ και σ απαγορευω να μιλας για αυτο και να απαντας οτι νανε
Και αμ θες γραψε κιαλο.δε θ ασψοληθω αλλο αντε τραβα τωρα παντου ανεπηθημητος εισαι