Νέα

Πρώτη φορά σε σινεμά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NansyCd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.542
Πόντοι
456
Πρόσεχε τύπε γιατί κυκλοφορούν κάτι πούστηδες σαυτά τα σινεμά έχω ακούσει, μη σε στριμώξουν

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
113
Πόντοι
0
αναλογα που πασ κ τι ψαχνεισ αναλογα αυτο θα βρεισ αν πασ αθηναικον κ στο διπλa μεσ στην βρωμα θα βρεισ κατουρα σκατα στο δρομο μεσα στο σινεμα κ γεροντια να τα ξεκολιαζουν πακιστανοι κ αοματοι ! το 8 ταουν δε εχει συγκριση με αυτα οπωσ κ ο κοσμοσ του κ δε κανω ουτε προμοσιον ουτε κατι αλλο απλη προσωπικη εμπιρια ειναι κ σωστοι ανθρωποι πανε αλλα εχω βρει κ το ζευγαρι που ξεκολιαζεται στισ καμπινεσ ! τωρα γιακατι διαστημικα γαμησια με υπερτατεσ μουναρεσ κ ξεκολιασματα στην μεγαλη κενtρικη αιθουσα ποτε δεν το πετυχα κ ποτε δνε το ειδα σε καμποινεσ ναι κ ειναι μιa συγκεκριμενη κοπελα με ενα τυπο που παει ! αν δε ενοχλησεισ δνε σε ενοχλουνε καθαρο μεροσ κ εχει κ κροσ κ γκει κ στρειτ η μπαι ! οποτε διαλεγει ο καθενασ κ παιρνει !

Τελευταία τροποποίηση:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.482
Πόντοι
206
αναλογα που πασ κ τι ψαχνεισ αναλογα αυτο θα βρεισ αν πασ αθηναικον κ στο διπλa μεσ στην βρωμα θα βρεισ κατουρα σκατα στο δρομο μεσα στο σινεμα κ γεροντια να τα ξεκολιαζουν πακιστανοι κ αοματοι !
κατουρλια εχει σχεδον σε ολους τους τοιχους του ιδρυματος σκατα εχει μονο στις καβατζες που κοιμουνται οι αστεγοι,οι τουαλετες ειναι τοσο βρωμικες που μεχρι και αυτοι σιχαινονται να πανε ,δεν φταινε οι θαμωνες αλλα το ιδρυμα,για τον αοματο πακιστανο ρακοσυλλεκτη ειναι απτους φημισμενους γαμιας του μαγαζιου οπως ηταν και ο ινδος σκραπατζης που του ελειπε το μεχρι απτο καρπο και κατω,οταν πεθανε ειχε πεσει πολυ κλαμα στο ιδρυμα απτις παθητικες χηρες που εχασαν τον πουτσο του και το ιδρυμα εμεινε κλειστο σαν ενδειξη πενθους

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.482
Πόντοι
206
Ειμαι σε αυτο αρκετο καιρο!!!
Και χωρις οι αγγελιες μου να ειναι για επαγγελματικο λογο.
Μεγαλη ΨΕΥΤΙΑ αυτο το σαητ και με fake profil γεματο....
μυστη χαρη/χαρουλα αν δεν βαλεις φωτο με στρινγκαρα δεν θα βρεις γαμια,αυτες οι βρακες που φορας δεν ειναι σεξι

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
425
Πόντοι
21
μυστη χαρη/χαρουλα αν δεν βαλεις φωτο με στρινγκαρα δεν θα βρεις γαμια,αυτες οι βρακες που φορας δεν ειναι σεξι
Ρε αη FUCK OFF σου ειπα οτι εχω αναγκη αυτα τα ΚΟΛΩΜΕΡΗ που πανε οι υπολοιπη και οι υπολοιπες "BOT" του σαητ!!!@@
Υ.Γ. Ο Κομπλεξησμος σου φτανει στην Στρατοσφαιρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom