Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 200
Έχει κρύο, τυπε.Με κάτι τέτοια θέλω να μετακομίσω Θεσσαλονίκη!
Έχει κρύο, τυπε.Με κάτι τέτοια θέλω να μετακομίσω Θεσσαλονίκη!
Δεν νομίζω να έχεις προνομιακές φίλε. Αντιθέτως νομίζω είναι παραπάνω όταν έρχεται σε χώρο σουΚαλημέρα Νεφέλη, εγώ θα σε καλέσω σε ξενοδοχείο, τα προγράμματα είναι ίδια εκτός και στον χώρο σου ή έχουμε προνομιακές τιμές εμείς που έχουμε και το κόστος δωματίου?
καλή συνέχεια σε ότι κι αν κανεις
Ακριβως γτ εσυς εχετσι το ξενοδωχειο εγω ομως εχω τη μεταφωρα μΔεν νομίζω να έχεις προνομιακές φίλε. Αντιθέτως νομίζω είναι παραπάνω όταν έρχεται σε χώρο σου
Σ απαντησαν ειδη αγαπηΚαλημέρα Νεφέλη, εγώ θα σε καλέσω σε ξενοδοχείο, τα προγράμματα είναι ίδια εκτός και στον χώρο σου ή έχουμε προνομιακές τιμές εμείς που έχουμε και το κόστος δωματίου?
καλή συνέχεια σε ότι κι αν κανεις
Σεξυ όπως πάντα. Εχω πειστεί εδω και καιρο να σε συναντήσω στη πρωτη ευκαιρία θα το κανονίσουμε. Τελος δεν αντέχω αλλο.
Σεξυ όπως πάντα. Εχω πειστεί εδω και καιρο να σε συναντήσω στη πρωτη ευκαιρία θα το κανονίσουμε. Τελος δεν αντέχω αλλο.
τι καυλα εισαι εσυ
παλιοημερολογιτισσα;
Πάνε στην πρώτη σελίδα του νήματος βρε....Καλησπέρα Νεφέλη πως μπορούμε να συνεννοηθούμε για συνάντηση;
Ήθελα να ήξερα πως κρατιέται εκεί πάνω ο φωτογράφος
Εισαι ενας εσυΑυτή η φωτο είναι μετά από σεξ με εμένα
Ευχαριστωω
ΧαχαχαχαχαΉθελα να ήξερα πως κρατιέται εκεί πάνω ο φωτογράφος
Που είναι αυτό το δωμάτιο ;Χαχαχαχαχα εχει καθρευτη απο πανω ρε αγαπη δε τον εβαλα να κανει κ ακροβατικα
Ξενοδοχειο ανδρομεδαΠου είναι αυτό το δωμάτιο ;