Έχουμε ζητήσει πίσω όψη να δούμε αν κάηκε το ποπουδακι.Καλησπέρα τη παλεύεται τόση ζεστά??
Τι κάνετε
Θα έχουμε ;
Έχουμε ζητήσει πίσω όψη να δούμε αν κάηκε το ποπουδακι.Καλησπέρα τη παλεύεται τόση ζεστά??
Τι κάνετε
Σκέτη καύλα είσαι!!6999406623
Μας καύλωσες και εσύ!!! Θα μιλήσουμε σύντομα...6999406623
Λοκω όχιΤον δίνει το λοκω τελικά η κυρία;
Ανατολικά είναι όρια τουμπαΟ χωρος σου ειναι ανατολικα η κεντρο ?
Ωραίο μαύρισμα έκανες
ΕυχαριστώΩραίο μαύρισμα έκανες
Υπέροχο σωματάκι. Είπαμε το ραντεβου έχει δρομολογηθεί. Την επόμενη βδομάδα θα σκάσω μούρη (αν δεν έχεις καμιά περίοδο).
Θα χαρώ πολύ να Μ ρθειςΥπέροχο σωματάκι. Είπαμε το ραντεβου έχει δρομολογηθεί. Την επόμενη βδομάδα θα σκάσω μούρη (αν δεν έχεις καμιά περίοδο).
Ωραία η ενημέρωση συνάδελφε αλλά αν μου επιτρέπεις πήγες σε έναν γαμηστρώνα να γαμήσεις και όχι σαν ντεκορατερ εσωτερικών χώρων. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η καθαριότητα του χώρου. Αν και εγώ λόγω θερμοκρασιών επιλέγω να κάνω ντουζ με κρύο νερό θα πρότεινα στην Νεφέλη να βάλει εύκολα ένα ταχυθερμοσίφωνα για να μην έχουν παράπονα οι πελάτες.Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στην Νεφέλη
Εύκολη συννενόηση και εύκολη σχετικά πρόσβαση στον χώρο της κάπου κεντροανατολικα.με υποδέχθηκε μια όμορφη νεαρή κοπέλα με έναν απλό και όμορφο τρόπο λες και με ήξερε χρόνια
Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα μέχρι το τέλος .αφού μιλήσαμε λίγο με οδήγησε στο μπάνιο ,όταν βγήκα ήταν ολόγυμνη και αντίκρυσα ένα θαυμάσιο σφικτό κορμάκι.
Στον αγώνα τα δώσαμε όλα και οι δυο χωρίς μα και μου από την μεριά της λες και ήμουνα με την σύντροφό μου
Παίχτηκε ένας γύρος από την μεριά μου με μεγάλη άνεση χρόνου Θα την ξαναδώ σίγουρα σε μικρό χρονικό διάστημα
ΥΓ.στα μείον τώρα.
Δεν έχει ζεστό νερό αλλά λόγω εποχής λεπτομέρεια για μένα
Ο χώρος είναι τόσο απλός που κάπου με ξενέρωσε λιγο-ΟΧΙ βρώμικος -και της το είπα
Λίγο πιο ερωτικός να είναι ένα ντεκόρ ένας φωτισμός να γίνει πιο αισθησιακός ο χώρος
Η αλήθεια είναι ότι τσινισε λίγο αλλά επιμελώς το έκρυψε
Σε γενικές γραμμές όλα καλά κοπελιά θα τα ξαναπούμε συντομα
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά σε μένα η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά όπως τα λεπτά μικρά πραγματακια που μου έδωσε η κοπέλα και γι'αυτό θα ξαναπάωΩραία η ενημέρωση συνάδελφε αλλά αν μου επιτρέπεις πήγες σε έναν γαμηστρώνα να γαμήσεις και όχι σαν ντεκορατερ εσωτερικών χώρων. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η καθαριότητα του χώρου. Αν και εγώ λόγω θερμοκρασιών επιλέγω να κάνω ντουζ με κρύο νερό θα πρότεινα στην Νεφέλη να βάλει εύκολα ένα ταχυθερμοσίφωνα για να μην έχουν παράπονα οι πελάτες.