Anonymous_skg
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Νεφέλη με τα ωραία σου σε ποια περιοχή είσαι?
Πολύς ντόρος για το τίποτα
"As you wish, beauty is in the eye of the beholder" ή όπως λένε και στο χωριό μου "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"Πολύς ντόρος για το τίποτα
Εγκυος εισαι μαναρι????????
Εγκυος εισαι μαναρι???????
Ρε πας καλά? Αν δε σ' αρέσω ψάξε αλλού μη πετάς όμως βλακείεςΕγκυος εισαι μαναρι????????
Αντιγράφω αυτολεξεί από άλλο νήμα και τονίζω, αυτά που σου έγραψαν οι:Ημαρτον ρε συ .... με αυτη την κοιλουμπα τι θες να καταλαβω?????????
Μονο εσυ και η Νικη η Βουλγαρα εχετε τετοια κοιλια!
Εκτονώσου ελεύθερα αδερφέ.... μην τα κρατάς μέσα σουΤι να κάνω; Αυτά μου βγήκαν!
Που να βρεις πλέον χήρες στο χωριό, κάτι γιαγιούλες μείνανε ... μία μάλιστα απ΄αυτές που ρωτήθηκε από ένα παλιόπαιδο, με πονηρό σκοπό .... "γιαγιά τι θα προτιμούσες άντρα ή μέλι;"... απάντησε.... " Έχω εγώ παλικάρι μου δόντια για μέλι;"... για άντρα πάντως ... το άφησε ανοιχτό το θέμα..... .
Δεν πήγες στην κυρά Κατίνα την χήρα του χωριού .
Άι τι πάθαμ..
Καλή δύναμη σε όλουςΚαλημέρες
... Πίνακας ζωγραφικής ...
Υπέροχα βυζάκια για ρουφηγμα..Καλημέρες
Μαύρα γράμματα σε μαύρο φόντο??? Πρωτοποριακό...Καλησπέρα παιδιά είχα συναντήσει με την Νεφέλη την προηγούμενη εβδομάδα η κοπέλα είναι πολύ ποιο όμορφη απο τής φωτογραφίες που ανεβάζει και ευγενέστατη. Στο κρεββάτι θέλει να σε ευχαριστήσει με το παραπάνω... θα την ξανά επισκεφτώ σίγουρα....
Εχει χώρο φίλε Ανατολικά"Δουλιτσα" γινεται σε χωρο του πελατη;μονο ξενοδοχειο; Ή μαζευεις τα ραντεβου σου κλεινεις χοτελ κ ολα καλα;
Τιμή?Συναντηση σημερα με το καυλακι!
Εστειλα μνμ,αμεση αποκριση,κανονισμα,λιγα διαδικαστικα για το που θα συνεβαινε η πραξη κ βουρ στο ψαχνο!
Με υποδεχτηκε η νεαρα καθως με ανεμενε μονο με το στριγκακι της ολοτσιτσιδη!
Τετοια υποδοχη δεν ξαναχα,απ ευθειας μου θυμισε κατι παλιες εποχες που τσαταρα κ μολις βλεπομασταν γλωσοφιλιαζομασταν,ετσι και με το πιπινακι.
Ριχτηκε αυτη απανω μου και γω σ αυτη,με τραβηξε στο δωματιο αφου προσφερθηκε να με τραταρει κατι να πιω αλλα δεν ειχα χρονο.
Οι καυλες μ ειχαν βαρεσει τιλτ!Πολλα "καλολογα" απο πλευρας της κατι που ειναι οσο και να πεις,ανευαστικο!
Κοντουλα η Νεφελη,μικρο βυζακι,πιρσιγκ στον αφαλο,υπερπετρα κορμακι κ λογα σπυρακια στο προσωπο σε κανουν να θες να το ξεκωλιασεις.
Εσκυψε στα τεσσερα παροτρυνοντας το να το γαμησω,πετρα η μεσουλα,μπατσες στα καπουλια και το τελειωμα ηρθε με αυτη απο πανω.
Ντουζακι,λιγη αγκαλιτσα,σοσιαλ καλο και δευτερος γυρος.
Εκει δεν τα καταφερα,της ειπα να το αφησουμε,λιγες αγκαλιες φιλια,μου ξανασηκωθηκε αλλα το αφησα.
Μ προτεινε πως τιμιο θα ηταν να μου κρατησει μια πιστολια,κατι που δεν δεχτηκα καθως την απασχολησα μια ωρα.
Πετυχημενο ραντεβου,καλο τυπακι η μικρη,ομως το κορμακι ειναι το δυνατο της σημειο καθως πετρα οπως ειναι σπαει και καρυδια αναμεσα στο κωλαρινι της.