Νέα

Νεφέλη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Nefelh22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 245K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Μηνύματα
517
Κριτικές
108
Like
2.786
Πόντοι
3.036
Βρέθηκα για 2 μέρες στη Θεσσαλονίκη και είπα να δοκιμάσω τις πιο δημοφιλείς κοπέλες εδώ στις ανεξάρτητες. Έκλεισα ραντεβού τη μία μέρα με Νεφέλη και την άλλη με Νικόλ αλλά δυστυχώς έπρεπε να ακυρώσω τη δεύτερη γιατί η μέρα πήγε σκατά, και δεν προλάβαινα. Επίσκεψη λοιπόν στη Νεφέλη με εύκολη συνεννόηση, και μου έδωσε στοιχεία της περιοχής.
Ανοίγοντας η πόρτα είδα αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες. Μια κοπέλα συμπαθητική, με νεανικό και όχι ακόμα ώριμο σώμα, αλλά με καλή διάθεση. Με καλωσόρισε και μια και είχα κάνει ήδη το ντουζάκι μου προχωρήσαμε απ'ευθειας στο δωμάτιο. Κρεβάτι καθαρό, άνετο και η Νεφέλη βγαζοντας τα πορνοπαπουτσα χαμήλωσε στο 1.60
Γδυθηκα και αρχίσαμε τα γλωσοφιλλα, τις αγκαλιές και το μπαλαμουτι. Ξεκίνησε με τσιμπούκι, βαθύ, υγρό και με βρωμολογα ενδιάμεσα. Για να μην έχουμε πρόωρο τέλος, την ξάπλωσα για να γλύψω το μουνακι της. Δέχτηκε δάχτυλα μπρος και πίσω αδιαμαρτυρητα και φάνηκε να το απολαμβάνει (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια)
Την έστησα στα 4 και μπήκα μέσα της αρχικά χαλαρά και μετά λίγο πιο έντονα. Έπαιξε δάχτυλο στο κωλαράκι, το οποίο δεν πήρα (+50€) και χαστούκια στα κωλομέρια. Το τέλος με βρήκε σε αυτή τη στάση.
Ντουζάκι και από τους δύο και μετά από πολύ λίγη κουβέντα επιτέθηκε στο όργανο. Ξεκίνησε μια υγρή και ασταμάτητη πιπα, αλλά με την κούραση που κουβαλούσα δεν κατάφερα να τελειώσω 2η φορά. Παρόλα αυτά, αυτή συνέχιζε, επέμενε και δεν ήθελε να φύγω χωρίς 2η κατάθεση. Γύρισε σε 69 και μείναμε έτσι κανένα 15λεπτο τουλάχιστον. Το τέλος δεν ερχόταν, και σφυριξα τη λήξη του αγώνα.
Γενικά μια τίμια συνάντηση, που πιθανότατα θα επαναληφθεί σε επόμενη επίσκεψη στην συμπρωτευουσα (μετά που θα δω και τη Νικόλ)
 

panos139q

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Μηνύματα
8
Like
14
Πόντοι
0
Καλημερααα 23 σημερα λοιπον αντε χρονια μου πολλα
20240929_180927.jpg
Χρόνια πολλά Νεφέλη με υγεία
 
  • Like
Αντιδράσεις: pan85

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom