PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 446
Επίσης άλλο το ποιος άρχισε και άλλο ποια το έδωσε έκταση εεε???
Συναδελφική αλληλεγγύη...
Αν εννοεις εμενα σε πληροφορω το προβλημα υγειας της καθε συναδελφισσας μου μπορει ανετα ν γινει κ δικο μου προβλημα.Επίσης άλλο το ποιος άρχισε και άλλο ποια το έδωσε έκταση εεε???
Μην ψοφησουμε ολες στο τελοςνα ψοφησει η κατσικα του γειτονα ...
στο μενου που προσφερεις κωλο εχει ...?Μην ψοφησουμε ολες στο τελος
Οχι καλε θα πεθανω χαχαχαστο μενου που προσφερεις κωλο εχει ...?
ψυχη βαθια ...Οχι καλε θα πεθανω χαχαχα
Οχι καλε θα πεθανω χαχαχα
Αυτο το εχουμε .. εχει τυχειΠλάκα θα έχει να σου ζητήσουν να τους μαγειρέψεις κιόλας...
Αυτο το εχουμε .. εχει τυχει
παρακινεις την συναδελφο σου να ανεβασει τις εξετασεις της καλο ειναι να το κανεις και στο δικο σου νημα για να ειναι ολοι σιγουρη οσοι θελουν να σε επισκεφτουνε ...Αν εννοεις εμενα σε πληροφορω το προβλημα υγειας της καθε συναδελφισσας μου μπορει ανετα ν γινει κ δικο μου προβλημα.
Οποτε το πιο σωστο βημα οταν ακουγονται σχολια γ μυρωδιες ειναι να γινονται εξετασεις. Δεν ντρεπομαι που σχολιασα αντιθετως ..
Η συναδελφικη αλλυλεγγυη δεν ειναι ν κανω τα στραβα ματια .. ν δεχτω οτι δεν επρεπε ν το σχολιασω δημοσια αλλα οχι κ ν περασει ετσι .
Εγω ειπα ν δειξει τις εξετασεις της .. δεν ειπα ν το κανει δημοσια . Ν το δειξει στο πελατολογιο της που ανησυχει κ γραφει σχολια για μυρωδιες. Ξαναλεω εχω σχολιασει παρα πολλες φορες σε ολα τα νηματα γ το θεμα των εξετασεων.. οι εξετασεις δινονται κατ ιδιαν στον πελατη κ μονο τοτε αποδυκνειεται κ ποιανου ειναι .. οι πελατες μου μεχρι τωρα οσοι το ζητησαν τις εχουν δει .. κ οποιος αλλος επιθυμει εδω ειμαι ..παρακινεις την συναδελφο σου να ανεβασει τις εξετασεις της καλο ειναι να το κανεις και στο δικο σου νημα για να ειναι ολοι σιγουρη οσοι θελουν να σε επισκεφτουνε ...
αν δεν εισαι διατεθειμενη να τις ανεβασεις μην προτεινεις για τους αλλους...
υ,γ
καλη ψυχη ειπαμε ...?
Δε μου λες....αν ανεβάσει, όπως έκανε και η Νεφέλη, που κι εγώ δε βρίσκω λόγο να το κάνει, εξετάσεις χωρίς όνομα, σημαίνει ότι είναι καθαρή?παρακινεις την συναδελφο σου να ανεβασει τις εξετασεις της καλο ειναι να το κανεις και στο δικο σου νημα για να ειναι ολοι σιγουρη οσοι θελουν να σε επισκεφτουνε ...
αν δεν εισαι διατεθειμενη να τις ανεβασεις μην προτεινεις για τους αλλους...
υ,γ
καλη ψυχη ειπαμε ...?
αυτο ειπες ...Εγω ειπα ν δειξει τις εξετασεις της .. δεν ειπα ν το κανει δημοσια . Ν το δειξει στο πελατολογιο της που ανησυχει κ γραφει σχολια για μυρωδιες. Ξαναλεω εχω σχολιασει παρα πολλες φορες σε ολα τα νηματα γ το θεμα των εξετασεων.. οι εξετασεις δινονται κατ ιδιαν στον πελατη κ μονο τοτε αποδυκνειεται κ ποιανου ειναι .. οι πελατες μου μεχρι τωρα οσοι το ζητησαν τις εχουν δει .. κ οποιος αλλος επιθυμει εδω ειμαι ..
μπορεις ν δειξεις τις εξετασεις σου εφοσον εισαι καθαρη
οχι ...Δε μου λες....αν ανεβάσει, όπως έκανε και η Νεφέλη, που κι εγώ δε βρίσκω λόγο να το κάνει, εξετάσεις χωρίς όνομα, σημαίνει ότι είναι καθαρή?
Δεν τους νοιαζει .. διοτι εγω τα προκαλεσα ολα.. ενδεχομενος εγω φταιω κ για το νερο π δε ειχε η νεφελη ..Δε μου λες....αν ανεβάσει, όπως έκανε και η Νεφέλη, που κι εγώ δε βρίσκω λόγο να το κάνει, εξετάσεις χωρίς όνομα, σημαίνει ότι είναι καθαρή?
Ε να σου στείλω κι εσένα τις τελευταίες εξετάσεις μου να ποστάρεις, να δούμε σε τι φάση είναι τα αρχίδια σου.Δεν τους νοιαζει .. διοτι εγω τα προκαλεσα ολα.. ενδεχομενος εγω φταιω κ για το νερο π δε ειχε η νεφελη ..
Δεν τους νοιαζει .. διοτι εγω τα προκαλεσα ολα.. ενδεχομενος εγω φταιω κ για το νερο π δε ειχε η νεφελη ..
Δεν έχω επισκεφτεί την Νεφέλη και δεν θέλω να πάρω θέση για το θέμα γενικά, απλά το συγκεκριμένο που λέει μπορεί να συμβεί 100%, το έχω συναντήσει με πρώην κοπέλα μου που είμαι απόλυτα σίγουρος οτι δεν ήταν θέμα απλυσιάς κτλ (σε φάση κάναμε μπάνιο μαζί και μετά υπήρχε ξανά αυτή η μυρωδιά).Λοιπόν θα αναφερθώ κύριος στον Gianni είναι ορμονικό υπάρχουν άνθρωποι που όταν ιδρώνουν μυρίζουν και όταν είμαι κοντά στης μέρες Μ να αδιαθετισω το σώμα Μ βγάζει αυτή τη μυρωδιά δεν έχει να κάνει με το μπάνιο ούτε με την υγιεινή περιοχής είμαι πεντακάθαρη απλά καμία φορά είναι ορμονικό και δε ξέρω πότε θα το πάθω συνήθως πριν τη περίοδο και όχι πάντα !!έχω πάει και σε δερματολόγο και Μ είπε είναι οργανικό δε μπορώ να κάνω κάτι. !!!!