ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
τώρα τα δεις πως είναι να δουλεύεις και να παίρνεις λεφτά στα χερια όχι να χασίς χρόνο για τίποτα.....και χωρίς προσφορα......
τώρα τα δεις πως είναι να δουλεύεις και να παίρνεις λεφτά στα χερια όχι να χασίς χρόνο για τίποτα.....και χωρίς προσφορα......
Τόσο καλύτερα είναι στον καινούριο σου χώρο;Αξίζει να τον επισκεφτώ;αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ εχο πολλα κεφιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εννοείτε αγάπη μου γλυκό :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τόσο καλύτερα είναι στον καινούριο σου χώρο;Αξίζει να τον επισκεφτώ;
καλημέρα αγόρια μου πολλά φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααα
καλησπέρα αγαπητέ μουΚαλημέρα κυρία μου !!
Γιατί τα λέτε αυτά τα πράγματα;; Αφού το 104 είναι το καλύτερο στούντιο
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα outcall πλέον;εννοείτε αγάπη μου γλυκό :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα αγόρια πολλά φιλια ,,και καλο μηνα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Kαλησπέρα κούκλα!Μπορούμε να σε βρούμε αποκλειστικά στα στούντιο ή και κάπου αλλού;καλησπέρα που είναι τα αγόρια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Αστειότητες..Ναι, μπορείς να τη βρεις στο σούπερ μάρκετ και το κρεοπωλείο της γειτονιάς της κάθε πρωί που πηγαίνει για ψώνια.
Την έχω πάρει παλιότερα σε άλλο στούντιο,που είχε διαφορετική πολιτική...Απλά ήθελα να μάθω αν η πολιτική είχε αλλάξει πλέον!Το λάθος μου φυσικά ήταν η δημόσια τοποθέτηση,σ'αυτο έχεις απόλυτο δίκιο τύπε!!Σε αστείες ερωτήσεις σαν τη δική σου τι περιμένεις; Αυτά τα πράγματα λέγονται δια ζώσης, κατά προτίμηση αφού πρώτα πας στο στούντιο και περάσεις 1-2 φορές μαζί της. Όχι δημόσια και δη μέσω ενός φόρουμ στο διαδίκτυο.