Νέα

Νέες ταχύτητες Π.Ο.Τ.Ε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μου δινει οτι εχω πληρωσει δηλαδη 2048/640.
αυτο εκρινα ως σημερα value for monay αυτο πηρα.
αυτο ομως δεν με δεσμευει σε τιποτα..
ηδη εκρινα οτι πλεον το καλυτερο value for monay ειναι πλεον τα 10mbit
οποτε αλλαζω και δεν εχω κανενα προβλημα

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα γνωρίζω αυτά που λές, δεν είναι κάτι καινούργιο....Και ξανα-επαναλαμβάνω, μπορεί να πάρω vivo πχ αλλά δεν θα έχω isdn και θα πρέπει να βάλω 2η γραμμή vivo.

Επίσης κάθε δίμηνο παίρνω περίπου 80-100 κλήσεις σε κινητά, οι χρεώσεις της vivo προς κινητά είναι μεγαλύτερες απο ΟΤΕ.Οπότε τι γλυτώνω? Να λέω πως δεν πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ και να με πηδά η vivo?
η βιβο αυτο που ο οτε σου ονομαζει isdn δληαδη 2 γραμμες στο δινει ετσι και αλλιως στο dsl phone.(2 διαφορετικα νουμερα χωρις ΚΑΜΜΙΑ  χρεωση)
τωρα για τα κινητα ολοι ξερουμε οτι τα κινητα συμφαιρει να τα παιρνουμε απο κινητο

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος μετις ταχυτητες.
Εγω με 1μβ ολη μερα που το αφηνω να κατεβαζει εχω αγορασει και εξωτερικο να προλαβαινω να αποθηκευω κιολας.
Ξεκινωντας απο εποχες μοντεμ 56κ σημερα εχω φτασει να εχω 100 gb μουσικη που ακουω ουτε τα 200μβ.
Πανω απο 4000 ταινιες-σειρες ολα σε divx και καθημερινα τα τελευταια χρονια κατεβαινουν τουλαχιστον 3-5 ταινιες ακομα.
Τι αν εχεις 1 η 8.Τη δουλεια σου την κανεις και μετο παραπανω.
Ναναι καλα το μαρκετινγκ του οτε και τα θυματα.
Καποιοι που δεν ειναι επαγγελματιες εχουν δει τις παροχες οπως βλεπουμε ενα αμαξι και το συγκρινουμε με την ψωλη μας.

elafis09

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω με 1μβ ολη μερα που το αφηνω να κατεβαζει εχω αγορασει και εξωτερικο να προλαβαινω να αποθηκευω κιολας.
Ξεκινωντας απο εποχες μοντεμ 56κ σημερα εχω φτασει να εχω 100 gb μουσικη που ακουω ουτε τα 200μβ.
Πανω απο 4000 ταινιες-σειρες ολα σε divx και καθημερινα τα τελευταια χρονια κατεβαινουν τουλαχιστον 3-5 ταινιες ακομα.
Καποιοι που δεν ειναι επαγγελματιες εχουν δει τις παροχες οπως βλεπουμε ενα αμαξι και το συγκρινουμε με την ψωλη μας.

Θα σε δω σε λιγο καιρο οταν θα θες να κατεβασεις blu-ray εαν θα μεινεις στο 1mbps

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν πλερωνω κανενα μουνοπανο παροχο γιατι ολοι μαλακιζονται μεχρι να ενεργοποιησουν τις αιτησεις(πανω απο 4 μηνες)και πιανω  FREE με wireless internet ολη μερα.Οσο αυτοι κοροιδεουν τον κοσμο θα παιρνουν τ`αρχιδια τους απο μενα

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καλα μεχρι να βγουν τα blue ray θαχουν ασπρισει τα αρχιδια μας στην ελλαδα.
Βλεπω χαλαρα για κανα χρονο ακομα τουλαχιστον τα divx να παιζουν κυριαρχο ρολο σε ολους.
Τωρα αν ειναι καποιος καμμενος και θελει να δει τα σπυρακια του σβαρτσενεγκερ στο τερμινατορ στην 42 πλασμα του τοτε ενταξει να τα σκασει να βαλει 10μβ να κατεβαζει blueray.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Και που τα αποθηκεύεις όλα αυτά; (γιατί υποθέτω ότι οι δίσκοι δε θα φτάνουν)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μακριά από τον Π.ΟΤΕ.Όχι πια δούλοι στο μονοπώλιο και στην κοροιδία.Και για εμάς στην επαρχία που βασανιζόμαστε ακόμη,που θα πάει καποια στιγμή(ελπίζω εώς το τέλος του έτους)θα υπάρξει κάλυψη στα ιδιόκτητα δίκτυα των εναλλακτικών παροχέων,ώστε να δούμε το φως το αληθινό.
Εγώ λοιπόν ήμουν για 2-3 χρόνια στον κόμβο της vivodi στα Χανιά και σε όλο το διάστημα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τις ταχύτητες(είχα ξεκινήσει κάποτε με την 256,όταν ανώτερη 384)και αρκετά ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση της.
Μέχρι τον Ιανουάριο που έκλεισε ο κόμβος της στα Χανιά απολάμβανα ταχύτητα κατεβάσματος 100-110 κbyte/sec χαλαρά και χτυπούσε 100άρες και σε τόρεντς η 1mbit.
Από το φεβρουάριο που ξαναενεργοποιήθηκε η συνδεσή μου,μέσω όμως του κκλώματος του οτέ στο 1mbit kαι πάλι,δεν έχω πιάσει ταχύτητα πάνω από 55/sec.Τη μισή ταχύτητα δηλαδή.Όσο για το αν προσπαθούν να σε εξυπηρετήσουν από τον οτέ,Έκανα παράπονα στη vivodi και μου είπαν ότι θα πούνε τα παραπονά μου στον οτε για να κοιτάξει αν υπαρχει πρόβλημα.Τι να το κάνω που με πήρε ο οτέ και μου είπε ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι δεν πειράζει που κατεβάζω με χάλια ταχύτητα?
Ας πάρω τα αρχίδια μου λοιπόν μεχρι να ρίξουν λεφτά η βίβο ή η Φόρθνετ(που θα το κάνουν ταυτόχρονα λόγω ανταγωνισμού)ώστε να στήσουν δίκτυο  και στην Κρήτη.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Έχοντας γεμίσει 200+ dvd και 4 σκληρους, ένα έχω να σας πω:
μην αποθηκεύετε!!!

είναι σχεδόν βέβαιο ότι τις ταινίες δεν θα τις ξαναδείτε ποτε.
για την μουσική, υπάρχουν παραπάνω πιθανότητες.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
μην αποθηκεύετε!!!

Εχοντας μαζεψει και γω καπου 800gb σε δυο σκληρους συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου.
Οσον αφορα τη συνδεση εδω και ενα χρονο ειχα στο γραφειο 2mbs και εκανα αιτηση την Τριτη για τα 8mbs και μου ειπαν οτι μεσα σε 7 μερες θα χει ενεργοποιηθει.Λογω που ειναι και η δουλεια μου τετοια και δεν μπορω να ξεμενω με τιποτα απ το Νeτ μακραν προτιμω ΟΤΕ.Με τα 2mbs(σε isdn γραμμη)σταθερα παντα κατεβαζα με καπου 210 και απο εξυπηρετηση οποτε χρειαστηκε ηταν αμεση και σωστη.Προς το παρον προτιμω ΟΤΕ.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Για τις ταινιες συμφωνω οτι σπανια τις ξαναβλεπουμε.Η μουσικη ομως ειναι αλλη περιπτωση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Aν θες να ξαναδεις καποια ταινια την ξανακατεβαζεις,σιγα μην αποθηκευεις τα παντα...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Και που τα αποθηκεύεις όλα αυτά; (γιατί υποθέτω ότι οι δίσκοι δε θα φτάνουν)

μην αποθηκεύετε!!!

Exω ενα φυλλο στη ντουλαπα αποκλειστικα για τις πομπινες κτις τσαντες μετα dvd.
Το καλο ειναι οτι εχω ενα οργανωμενο δυκτιο απο φιλους που πλεον διοχετευουμε σε γνωστους και μη,σαφως και ανευ πληρωμης οτι υλικο πλεον ειναι απαραιτητο για τον καθενα.
Περιττο να πω πως αυτο καταντα και ολιγο εκνευριστικο διοτι μετα γινεσαι αναγκαιος για παροχες τετοιου ειδους.
Πχ γραψε μου το λοστ,ροκυ κτλ.
Παραυτα δεν εχει σημασια αν θα ξαναδω το λοστ απο την αρχη,το αποθηκευω σε περιπτωση που καποια στιγμη καποιος θελησει να το δει οποτε κθα γλιτωσει τον κοπο του βιντεο κλαμπ.
Αυτο που δεν αποθηκευω παντως ειναι τα πορνο λογω απιστευτης επαρκειας :jerking: :grouphug:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν αντιλέγω, μπορείς να πάρεις και ένα Rack, και να κάνεις clusters με σκληρούς, για να έχεις τα πάντα, και να μπορείς να τα βρεις σφαιρα !!!
Αλλά έχω καταλήξει, ότι είναι χάσιμο χρόνου, και χρήματος (dvd, σκληροι δισκοι, τσάντες, θήκες)...για πράγματα που ίσως κάποτε να θες να ξαναδεις...
Έχω και καμιά χιλιάδα ταινίες και ντοκυμαντερ απο εφημερίδες επίσης, που είναι ζήτημα αν έχω προλάβει να δω το 5%..

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παιδια εχω αγανακτηση με τον ΟΤΕ εχω μια εβδομαδα που ειναι σηνεχεια low η σηνδεση 1m/b εχω και κατεβαζω με 12/sec-9/sec αδιανοητο για κρατηκο δικτιο...ΞΕΦΤΙΛΑ...

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
και ειμαι περιοχη Χαλκιδας(ξεχασα να το πω
).

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
και εαν ειναι αληθεια αυτο(conn-x 1024/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου  21,5)τη να πω απο 256Κbps να κατεβαζεις με 12Kbps και 9Kbps

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω παντως απο ενος φιλου το σπιτι με 2 mbps κατεβαζα με 150kb/s και εγω εξωτερικο με οπτικη ινα και 4 μεγαμπιτια κατεβαζω σταθερα με 520-500 kb/s  και το κορυφαιο......!μονο με 10 ευρω τον μηνα.....!!! να δω τωρα που θα κατεβω ελλαδα και θα βαλω νετ τι σκατα θα φαω και ποσο θα το χρυσοπληρωνω....!!!και πως θα κατεβαζω...!

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ξεφτηλα φιλε μου εχω σηχαθη!!αλλα μολις ερθει ο λογαριασμος για να πληροσω θα φανε μια ψωλια που θα ειναι ολοι δικι τους θα παω στον οτε και οσο καιρο δεν ειχα κανονικη σηνδεση θα μιοσουν τα λεφτα που ειναι να δοσω!!γιατι αν δεν το κανουν θα κοψω την σηνδεση και να πανε στο δυαλο τα μουνια η σηνδεση που εχω ειναι 6μηνη και εχει λυξη...θα την διακοψω αν χριαστει..και μαλων θα παω forthnet μου εχουν πει οτι ειναι καλητερη απο τον ΠΟΤΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom