Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 618
- Πόντοι
- 301
Και εγώ πέρασα στις 9:30 δεν υπήρχε τίποτα πουθενά
Δεν εχουν ωραριο.Τη προηγουμενη εβδομαδα πετυχα μια στη παλαια εθνικηΚύριοι δυστυχώς και γώ που κυκλοφορώ Ελευσίνα-Μεγάλο πεύκο μια φορά είχα πετύχει μια από τις νεαρές κοπέλες και την πρόλαβε ένα μύστης με ένα μαύρο BMW X5 γνωστός εδώ στα δυτικά και από τότε δεν έχω ξανά πετύχει καμία τους
Δεν εχουν ωραριο.Τη προηγουμενη εβδομαδα πετυχα μια στη παλαια εθνικη
Πάρα πολύ σωστός είσαι. προσοχή μεγάλη. πάντως και εγώ που είμαι κοντά στην περιοχή δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής.Πέρασα κ εγώ κατά τις 18:00 δεν είδα κάτι αλλά ίσως βγαίνουν άλλη ώρα.
Μόνο που κάποιος περναει καθημερινά από εκεί μπορεί να μας πει λεπτομέρειες. Όμως αφού το αναφέρουν κάποιοι σίγουρα γίνεται,
αλλα παιζουμε όμως παιδιά εκτός έδρας, θέλει προσοχή, δεν ξέρουμε τι άνθρωποι είναι,
που θα μας πάνε σε ποια καβαντζα , τι μπορεί να συμβεί.
Πρέπει να είμαστε σε θέση μάχης.
Για να είμαι ειλικρινής κ εγώ δεν είδα τίποτα, βέβαια δεν περνάω κ κάθε ημέρα.Παρασκευή βράδυ ήμουν και εγώ στα πέριξ. Νέκρα τα πάντα. Αστικός μύθος τα όσα ελέχθησαν κατά μεγάλη πιθανότητα.
Αν είναι 2-3 ίσως να προλαβαινουν άλλοι το φορτωμα.Για να είμαι ειλικρινής κ εγώ δεν είδα τίποτα, βέβαια δεν περνάω κ κάθε ημέρα.
Αλλα για να το γράψει ο φίλος που το ξεκινησε δεν μπορεί να είπε ψέματα σίγουρα κάτι είδε,μηπως βγαίνουν άλλη ώρα η έστω για λίγο βγάζουν κάνα ψιλό κ φεύγουν αμέσως.....σιγουρα κ αυτές θα φοβούνται.
Η αλλιώς να έπεσε καμία καταγγελία από κάνα κομπλεξικό κ τις εμασε η αστυνομία για εξακρίβωση κ τα σχετικά κ μαζεύτηκαν.