Επισκέπτης
πως το λένε στο χωρίο σου?
Να σου πω πως το λενε στο δικο μου ?
πως το λένε στο χωρίο σου?
Ο πολιτικός δίνει εντολή,ο στρατιωτικός εκτελεί κ κρατάει το όπλο.
Ποιος βρίσκεται σε θέση ισχύος;;;;
Κάτι σαν κανόνας στα μαθηματικά κ φυσική ένα πράγμα ε;;;
Η δολοφονία αθώων παιδιών γίνεται από τον επιτιθεμενο στρατό....δυστυχώς όσο υπάρχουν στρατοί καλό είναι να έχουν όλοι.
υπάρχει και το αντίστροφο πάντως.
βλέπε το κίνημα στο Γουδή, το '67 ...
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και εμείς τους πετάμε σφαίρες και αυτοί τους πετάνε σφαίρες αν λιποτακτήσουν. Το ο,τι δεν είναι δίκαια η ζωή το ξέρουμε, αν όμως όλοι σαν και μένα ήταν δειλοί, δε θα υπήρχαν πόλεμοι.
Επίσης, όταν εγώ θελήσω να την κοπανήσω από τη χώρα για να σώσω τη ζωούλα μου σαν δειλός που είμαι, αυτοί θα με δικάσουν και θα με εκτελέσουν.
κλααααααααααααααααψτε ελλεηνιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςκι εγώ αν ήμουνα Ρωσσίδα δεν θα είχα κυτταρίτιδα
κάτι εντός της σφαίρας του πραγματικού έχεις να μας πεις?
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και εμείς τους πετάμε σφαίρες και αυτοί τους πετάνε σφαίρες αν λιποτακτήσουν. Το ο,τι δεν είναι δίκαια η ζωή το ξέρουμε, αν όμως όλοι σαν και μένα ήταν δειλοί, δε θα υπήρχαν πόλεμοι.
κι εγώ αν ήμουνα Ρωσσίδα δεν θα είχα κυτταρίτιδα
κάτι εντός της σφαίρας του πραγματικού έχεις να μας πεις?
κλααααααααααααααααψτε ελλεηνιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Θα με πεις πως τα κατάφερες κ δεν πήγες;;;Στρατο πηγες ρε μαγκα ? Αν δεν πηγες καλα εκανες, ουτε εγω πηγα, δεν σημαινει οτι εισαι δειλος. Ασε καποιους να νομιζουν οτι ο στρατος τους κανει αντρες. Ιδεα δεν εχουν, οτι τους ειπαν λενε.
ελλεηνιδοεντοπιστης τυπε.....29.99 ευρω απο την ΑΜΑΝ τελεσοπινγκΠως τα εντοπίζεις όμως αμέσως .... και πως δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω ...
Στρατο πηγες ρε μαγκα ? Αν δεν πηγες καλα εκανες, ουτε εγω πηγα, δεν σημαινει οτι εισαι δειλος. Ασε καποιους να νομιζουν οτι ο στρατος τους κανει αντρες. Ιδεα δεν εχουν, οτι τους ειπαν λενε.
μα και τωρα που δεν εχεις παει, παλι τα ιδια σου λενεΘα με πεις πως τα κατάφερες κ δεν πήγες;;;
Δεν έχω καμιά όρεξη να πάω κ χέστηκα αν μετά θα με λένε αδερφή,γιοτά κ δεν ξερώ γω τι από κόμπλεξ που αυτοί έφαγαν την παπάρα κ γω όχι.
Θα με πεις πως τα κατάφερες κ δεν πήγες;;;
Δεν έχω καμιά όρεξη να πάω κ χέστηκα αν μετά θα με λένε αδερφή,γιοτά κ δεν ξερώ γω τι από κόμπλεξ που αυτοί έφαγαν την παπάρα κ γω όχι.
παιχτουρι να σε βοηθησω να σου φυγει το αγχος? και στρατο να πας, παλι αδερφη θα σε λενε μετα και κατα τη διαρκεια
Θα με πεις πως τα κατάφερες κ δεν πήγες;;;
Ρε συ τωρα απλα σε ρωτανε αν θελεις να υπηρετησεις, αν τους πεις οχι σε διωχνουν. Ουτε αδερφη θα σε πουν ουτε τιποτα.
Τοτε που πηγα εγω ηταν πιο δυσκολα. Νοσηλευτικα και 401 και 424. Ο λογος που το πηρα ηταν ψυχολογικα προβληματα λογο παρατεταμενης χρησης ναρκωτικων. Πουτσες μπλε δηλαδη. Αρκουσε να τους πεις οτι εισαι χρηστης και σε πιστευαν.
Αντε καληνυχτα, πολυ εκατσα αποψε......
αν ηταν ετσι ευκολο δεν θα πηγαινε κανεις ρε....Ρε συ τωρα απλα σε ρωτανε αν θελεις να υπηρετησεις, αν τους πεις οχι σε διωχνουν. Ουτε αδερφη θα σε πουν ουτε τιποτα.
Τοτε που πηγα εγω ηταν πιο δυσκολα. Νοσηλευτικα και 401 και 424. Ο λογος που το πηρα ηταν ψυχολογικα προβληματα λογο παρατεταμενης χρησης ναρκωτικων. Πουτσες μπλε δηλαδη. Αρκουσε να τους πεις οτι εισαι χρηστης και σε πιστευαν.
Αντε καληνυχτα, πολυ εκατσα αποψε......