Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κάτι σαν κανόνας στα μαθηματικά κ φυσική ένα πράγμα ε;;; :birdman:
Η δολοφονία αθώων παιδιών γίνεται από τον επιτιθεμενο στρατό....δυστυχώς όσο υπάρχουν στρατοί καλό είναι να έχουν όλοι.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και εμείς τους πετάμε σφαίρες και αυτοί τους πετάνε σφαίρες αν λιποτακτήσουν. Το ο,τι δεν είναι δίκαια η ζωή το ξέρουμε, αν όμως όλοι σαν και μένα ήταν δειλοί, δε θα υπήρχαν πόλεμοι.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και εμείς τους πετάμε σφαίρες και αυτοί τους πετάνε σφαίρες αν λιποτακτήσουν. Το ο,τι δεν είναι δίκαια η ζωή το ξέρουμε, αν όμως όλοι σαν και μένα ήταν δειλοί, δε θα υπήρχαν πόλεμοι.

κι εγώ αν ήμουνα Ρωσσίδα δεν θα είχα κυτταρίτιδα
κάτι εντός της σφαίρας του πραγματικού έχεις να μας πεις?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κι εγώ αν ήμουνα Ρωσσίδα δεν θα είχα κυτταρίτιδα
κάτι εντός της σφαίρας του πραγματικού έχεις να μας πεις?
κλααααααααααααααααψτε ελλεηνιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες  :2on1: :2on1: :2on1:

:2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ενδεχομένως να χαμε ωστόσο εκμετάλλευση των δειλών από άλλους καπάτσος. Τα πράγματα δεν είναι απλά και δεν είναι θέμα δειλίας ή μη.

Επισκέπτης

Στρατο πηγες ρε μαγκα ? Αν δεν πηγες καλα εκανες, ουτε εγω πηγα, δεν σημαινει οτι εισαι δειλος. Ασε καποιους να νομιζουν οτι ο στρατος τους κανει αντρες. Ιδεα δεν εχουν, οτι τους ειπαν λενε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στρατο πηγες ρε μαγκα ? Αν δεν πηγες καλα εκανες, ουτε εγω πηγα, δεν σημαινει οτι εισαι δειλος. Ασε καποιους να νομιζουν οτι ο στρατος τους κανει αντρες. Ιδεα δεν εχουν, οτι τους ειπαν λενε.
Θα με πεις πως τα κατάφερες κ δεν πήγες;;; :helpplea: :grin:

Δεν έχω καμιά όρεξη να πάω κ χέστηκα αν μετά θα με λένε αδερφή,γιοτά κ δεν ξερώ γω τι από κόμπλεξ που αυτοί έφαγαν την παπάρα κ γω όχι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε συ ομως ειπες οτι θα κατσεις να μας φτιαχνεις τις μπαμιες γιαχνι να τρωμε. ο νερουλος θα μας φτιαχνει καρδουλες απο το αμστερνταμ  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Δεν έχω καμιά όρεξη να πάω κ χέστηκα αν μετά θα με λένε αδερφή,γιοτά κ δεν ξερώ γω τι από κόμπλεξ που αυτοί έφαγαν την παπάρα κ γω όχι.
μα και τωρα που δεν εχεις παει, παλι τα ιδια σου λενε  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτουρι να σε βοηθησω να σου φυγει το αγχος? και στρατο να πας, παλι αδερφη θα σε λενε μετα και κατα τη διαρκεια  :2funny:

Επισκέπτης

Ρε συ τωρα απλα σε ρωτανε αν θελεις να υπηρετησεις, αν τους πεις οχι σε διωχνουν. Ουτε αδερφη θα σε πουν ουτε τιποτα.
Τοτε που πηγα εγω ηταν πιο δυσκολα. Νοσηλευτικα και 401 και 424. Ο λογος που το πηρα ηταν ψυχολογικα προβληματα λογο παρατεταμενης χρησης ναρκωτικων. Πουτσες μπλε δηλαδη. Αρκουσε να τους πεις οτι εισαι χρηστης και σε πιστευαν.
Αντε καληνυχτα, πολυ εκατσα αποψε......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε συ τωρα απλα σε ρωτανε αν θελεις να υπηρετησεις, αν τους πεις οχι σε διωχνουν. Ουτε αδερφη θα σε πουν ουτε τιποτα.
Τοτε που πηγα εγω ηταν πιο δυσκολα. Νοσηλευτικα και 401 και 424. Ο λογος που το πηρα ηταν ψυχολογικα προβληματα λογο παρατεταμενης χρησης ναρκωτικων. Πουτσες μπλε δηλαδη. Αρκουσε να τους πεις οτι εισαι χρηστης και σε πιστευαν.

Πήγαινε πες ότι γυαλίζει το μάτι σου και θες να θερίσεις κόσμο με το g3 :cheesy:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
αν ηταν ετσι ευκολο δεν θα πηγαινε κανεις ρε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom