Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ποιος σπιτωνει τουρκαλες;;;;
θελω πληροφοριες
ειναι αναγκη
παρακαλω...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παντως τυπε πολλα παρε δωσε με τον εχθρο εχεις
τουρκια πας,τουρκαλες σπιτωνεις
μπας και εισαι κατασκοπος?
8c56d289d3bd513fcf6ebb4b51150e8c.jpg

tourkia.jpg

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τώρα τι σκατά γίνεται; Πιο είναι το status; Αν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο με την Κύπρο, θα εμπλακούμε;
Ξέρει κανένας τι σκατά περιλαμβάνει ένα θερμό επεισόδιο; Ακολουθούν και άλλα; Πότε θα σταματήσει η Τουρκία; Όταν πάρει όλη την Κύπρο ή μόνο τα κυριαρχικά δικαιώματα στις θάλασσες; Η Κύπρος δε καταλαβαίνει πως δεν έχει καμία ελπίδα από την Τουρκία; Αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση, που ζουν δηλαδή; Θέλουν να γίνει πόλεμος;

Προφανώς η Τουρκία δε θα το αφήσει έτσι, διάβασα στο πως μιλάμε για πολλά λεφτά, κάπου 7.3 τρις ευρώ από τα κέρδη από τους φυσικούς πόρους.

Θέλουν μερίδιο και δε θα το αφήσουν έτσι να περάσει. Αν ξεκινήσει πόλεμος, τι ελπίδες έχουμε σαν κράτος, νομίζει κανένας πως θα εμπλακούν άλλοι να μας βοηθήσουν; Έχετε καμιά ιδέα τι στρατό έχει η Τουρκία;

Η Τουρκία είναι στην έκτη θέση, η Ελλάδα στην τριακοστή τρίτη και η Κύπρος.... δεν υπάρχει εκεί μέσα. Νομίζετε πως το Ισραήλ θα εμπλακεί σε κάποιον πόλεμο αν τα οικονομικά συμφέροντα που έχει δε θα υπερνικήσουν τις οικονομικές απώλειες λόγω πολέμου;

Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει περίπου την κατάσταση, π.χ. ο ADMIRAL, τον οποίο τον έχω βρίσει άπειρες φορές φαντάζομαι θα ξέρει κάτι τις από αυτά. Πως τα βλέπεις τα πράγματα; Και άσε στην άκρη εγωισμούς και εθνικές υπερηφάνειες. Μόνο αντικειμενικά γεγονότα.

Αν δε θες να απαντήσεις το καταλαβαίνω, ειδικά μετά από αυτά που σου έχω σούρει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι σε νοιαζει εσενα ρε τυπε? αφου ειπες θα με τ πρωτο μπραφ θα παρατησεις πισω γυναικα και παιδια και θα φυγεις... ε φυγε λοιπον να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τώρα που έγραφα για τα οικονομικά κέρδη που πρέπει να υπερνικήσουν τον πόλεμο, θυμήθηκα πως είχα διαβάσει πριν καιρό για τους πολέμους του μπακαλιάρου (cod wars), μια σειρά από αναίμακτες επιχειρήσεις μεταξύ Αγγλίας και Ισλανδίας πάνω στα δικαιώματα αλιείας της Ισλανδίας.

Τα λεφτά για καύσιμα που ξόδεψε η Αγγλία λέει για να φτάσουν τα πολεμικά πλοία στην περιοχή και να προστατέψουν κάτι ψαράδες που ψάρευαν εκεί πέρα, ήταν υπέρογκα.

Αν το Ισραήλ δει πως τα έξοδα του πολέμου με την Τουρκία, σαν σύμμαχός μας, δεν υπερτερήσουν έναντι των κερδών από τους φυσικούς πόρους, γιατί να εμπλακεί; Ίσα ίσα τώρα έχει και τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία. Μπορεί να υποχωρήσει και να σταματήσουν οι μαλακίες, που, νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτός είναι ο σκοπός της Τουρκίας πίσω από την απαίτηση της συγγνώμης τους Ισραήλ για τους Τούρκους "ακτιβιστές" (που πήγαιναν εκεί με σκοπό να γίνουν μάρτυρες - άλλοι μαλάκες αυτοί).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τώρα τι σκατά γίνεται; Πιο είναι το status; Αν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο με την Κύπρο, θα εμπλακούμε;
Ξέρει κανένας τι σκατά περιλαμβάνει ένα θερμό επεισόδιο; Ακολουθούν και άλλα; Πότε θα σταματήσει η Τουρκία; Όταν πάρει όλη την Κύπρο ή μόνο τα κυριαρχικά δικαιώματα στις θάλασσες; Η Κύπρος δε καταλαβαίνει πως δεν έχει καμία ελπίδα από την Τουρκία; Αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση, που ζουν δηλαδή; Θέλουν να γίνει πόλεμος;

Προφανώς η Τουρκία δε θα το αφήσει έτσι, διάβασα στο πως μιλάμε για πολλά λεφτά, κάπου 7.3 τρις ευρώ από τα κέρδη από τους φυσικούς πόρους.

Θέλουν μερίδιο και δε θα το αφήσουν έτσι να περάσει. Αν ξεκινήσει πόλεμος, τι ελπίδες έχουμε σαν κράτος, νομίζει κανένας πως θα εμπλακούν άλλοι να μας βοηθήσουν; Έχετε καμιά ιδέα τι στρατό έχει η Τουρκία;

Η Τουρκία είναι στην έκτη θέση, η Ελλάδα στην τριακοστή τρίτη και η Κύπρος.... δεν υπάρχει εκεί μέσα. Νομίζετε πως το Ισραήλ θα εμπλακεί σε κάποιον πόλεμο αν τα οικονομικά συμφέροντα που έχει δε θα υπερνικήσουν τις οικονομικές απώλειες λόγω πολέμου;

Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει περίπου την κατάσταση, π.χ. ο ADMIRAL, τον οποίο τον έχω βρίσει άπειρες φορές φαντάζομαι θα ξέρει κάτι τις από αυτά. Πως τα βλέπεις τα πράγματα; Και άσε στην άκρη εγωισμούς και εθνικές υπερηφάνειες. Μόνο αντικειμενικά γεγονότα.

Αν δε θες να απαντήσεις το καταλαβαίνω, ειδικά μετά από αυτά που σου έχω σούρει.
τυπε ενα θα σου πω....ο ελληνικος στρατος σε περιπτωση ενος μπαμ θα ισοπεδωσει την σμυρνη,θα καταστρεψει αμεσα τον μισο τουρκικο στολο και θα προελασει στην μιση ανατολικη θρακη.....δεν παιζει....γαμαει..... :grin: :grin:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τι σε νοιαζει εσενα ρε τυπε? αφου ειπες θα με τ πρωτο μπραφ θα παρατησεις πισω γυναικα και παιδια και θα φυγεις... ε φυγε λοιπον να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Πρώτα πρώτα, δεν έχω ούτε γυναίκα ούτε παιδιά. Δεύτερον, δε γίνεται να φύγω, θέλω, αλλά δε θα με αφήσουν. Αναγκαστικά ο μικρός sparkling θα πάρει όπλο και θα πάει στην πρώτη γραμμή και θα φάει σφαίρες, όπως και εσύ.

Λες και έχω κάτι να μοιράσω εγώ με τους Τούρκους. Λες και τους ξέρω. Δε μάχομαι προσωπική μάχη αλλά μια άγνωστη σε μένα μάχη, χωρίς κέρδος. Χωρίς να με νοιάζει. Μη ξεχνάς πως δε δίνω δεκάρα για την έννοια της πατρίδας. Έτυχε να γεννηθώ κάπου και δε δέχομαι πως γεννήθηκα με κανένα χρέος στους ώμους μου, ακόμα και αν η Ελληνική κοινωνία (όπως κάθε κράτος) υποστηρίζει πως έχω χρέος - και έχει πείσει και εσάς πως ισχύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom