Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντε να σου πω τι θα γίνει. Θα βάλουν εμάς να φαγωθούμε με τους τούρκους. Θα πάρουμε και οι δύο τα @@ μας. Εβραίοι και αμερικάνοι το φιλέτο . Και δίνουν μερικά ψίχουλα σε κύπριους ( και ενδεχομένως ανεξάρτητους κρητικούς).
Ε ρε σενάρια που γράφω ε?
Λες;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ο Εβραίος (δόξα στο λαό του Ισραήλ γαμώ!) θα εμπλακεί μόνο στην περίπτωση των Κυπρίων. Στην περίπτωση του Καστελόριζου, δε τους νοιάζει.

Τώρα, όσο για τα άλλα, η άμυνα της Τουρκίας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τα F-16 τους δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από τα δικά μας. Αυτό για τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους δε το ξέρω, επίσης δε ξέρω για πιο λόγο να άφηναν οι Τούρκοι να τους ξεφύγει κάτι τέτοιο.

Όλα τα άλλα, ξαναρωτάω, νομίζεις δε τα έχουν λάβει υπ' όψιν τους;
Δεν ειπα πουθενα οτι θα εμπλακουν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ υπερ Ελλαδος Ισραηλ-Αμερικη και ΔΕΝ υπολογιζω σε αυτο. (υπερ Κυπρου και γεωτρησης ομως ναι)
Αναφερομουν μονο στις δυναμεις της Ελλαδας.

Ολα αυτα που ειπα τα γνωριζουν οι Τουρκοι γι'αυτο και δεν δοκιμαζουν κατι. Φωναζουν, απειλουν μηπως παρουν κατι διπλωματικα και για να κανουν εντυπωση στον Αραβικο κοσμο. Παρολα αυτα το λαθος ή η τρελα ειναι πιθανα οταν υπαρχει τοσο ενταση και τοσες δυναμεις στην περιοχη.

Αν υπερτερουσαν στρατιωτικα σε σημαντικο βαθμο, να εισαι σιγουρος οτι μια αποβασουλα θα μας την ειχαν κανει.

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εαν δε γίνει κατι να κόψουμε τον ταμπουκα της Τουρκίας τώρα σε 10 χρόνια από τώρα ο στρατός τους δε θα παίζεται. Λυπάμαι που το λέω αλλά ένα πολυ θερμό επεισόειο θα ήταν μόνο υπέρ μας. Εμείς ούτως ή αλλως χρεοκοπημένοι είμαστε και μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Τον τούρκο όμως να είναι εγκλωβισμένος και να έχει απέναντί του Ρωσσία-Ισραήλ και Αμέρική δε θα το ξαναβρούμε ποτέ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Το Βιετνάμ είχε άλλα θέματα, κυρίως με μια διχασμένη Αμερική πάνω στο θέμα.

Αυτό ήταν που εμπόδισε τους Αμερικανούς να βρούν το "κόκκινο μονοπάτι";

Ο Εβραίος (δόξα στο λαό του Ισραήλ γαμώ!) θα εμπλακεί μόνο στην περίπτωση των Κυπρίων. Στην περίπτωση του Καστελόριζου, δε τους νοιάζει.

Τους νοιάζει όμως το ποιά θα είναι η διαδρομή του αγωγού.

Τώρα, όσο για τα άλλα, η άμυνα της Τουρκίας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τα F-16 τους δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από τα δικά μας. Αυτό για τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους δε το ξέρω, επίσης δε ξέρω για πιο λόγο να άφηναν οι Τούρκοι να τους ξεφύγει κάτι τέτοιο.

Όλα τα άλλα, ξαναρωτάω, νομίζεις δε τα έχουν λάβει υπ' όψιν τους;

Όλα τα έχουν λάβει υπ΄όψιν τους. Το ότι το κάθε νησί μας είναι ένα αβύθιστο αεροπλανοφόρο, ότι έχει αρκετούς άνδρες και θα πρέπει να ρίξουν πανστρατιά για να επιχειρήσουν κατάληψη, ότι οι φραγές και οι ανασχέσεις που θα δεχθούν από το Ελληνικό Πυροβολικό θα είναι μεραρχιακού μεγέθους, λόγω του ότι το βεληνεκές των βλημάτων υπερβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις την περιοχή ευθύνης του κάθε τάγματος κ.λ.π.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Καταρχήν κερδίζουν όλοι έτσι. Αμερικάνοι και εβραίοι.Τα υπολείματα της Ελλάδας πάνε στο ρώσο, μια και ο αμερικάνος αρκείται στην κρήτη και τα πετρέλαια. η τουρκία ξανασυσπειρώνεται γιατί τώρα υπάρχουν διαλυτικές τάσεις.

Το 22 τι έγινε δλδ? Δε την έπεσε η ελλάδα με τις ευλογίες της αγγλίας στον τούρκο? Ξεκοκάλισε η γηραιά αλβιώνα τα πετρέλαια της μοσούλης και του κιρκούκ .Η τουρκία έγινε ένα αντι-ισλαμικό, αντι-αραβικό κράτος με ηγεσία τους τούρκους που έφυγαν από τα βαλκάνια (όπως ο κεμάλ) και με τη συνθήκη της λοζάνης πήραν τις περιουσίες των εύπορων ελλήνων και αρμένιων που έφυγαν. Ενώ παράλληλα κράτησαν τον έλεγχο στα εδάφη των κούρδων, αρμένιων , σύριων κλπ και ελέγχουν τις πηγές νερού τους.
Και στο γιουνανιστάν, τι είχες γιάννη τι ειχα πάντα :cheesy:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μετά από 50 χρόνια τι θα γίνει.Θα ξαναφυτρώσουν;Κάτι πιο δραστικό,να'χουμε την ησυχία μας,χώρο να απλωθούμε βρε αδερφέ;

Φιλαράκι, εγώ έχω πει την ιδέα μου. Να βομβαρδίσουμε όλο τον Μουσουλμανικό κόσμο. Αυτοί είναι χειρότεροι από τους Αμερικάνους. Τουλάχιστο ότι κάνουν οι Αμερικάνοι το κάνουν για τα λεφτά και μπορείς να υπολογίσεις τι θα κάνουν. Οι Μουσουλμάνοι είναι τρελοί. Τα κάνουν όλα για να πάνε στον παράδεισο και να πηδάνε 72 παρθένες.

Άραβες, Τούρκοι και Πέρσες να φύγουν από τον χάρτη. Μαλακίες περί Ισλαμικής κουλτούρας και αναγέννησης και μπούρδες δε τις δέχομαι από τη στιγμή που κάποιος σκύβει και προσκυνάει προς τη Μέκκα, καταμεσής του δρόμου πέντε φορές την ημέρα με ένα τουρμπάνι και αν πεις κάτι κακό για τον Αλλάχ έχουν ιερό σκοπό τους να σε σκοτώσουν. Ή είσαι πολιτισμένος ή όχι.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτοί οι κάφροι; Κάποιος υποστήριξε τους Παλαιστινίους επειδή λέει ότι κάνουν το κάνουν επειδή το Ισραήλ λέει δε τους δίνει γη. Όταν όμως έρχονται οι Παλαιστίνιοι και λένε πως καλά κάναν οι Τούρκοι αυτά που κάναν στην Κύπρο, τότε τι να πεις; Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους;

Όχι κύριε, δεν είναι έτσι. Ή θα ισχυρισθείς πως αυτό που έγινε στην Κύπρο είναι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται στην Παλαιστίνη και θα πάρεις το μέρος τους ή σκύψε και βγάλε το σκασμό. Αυτοί νομίζουν πως έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στον πλανήτη επειδή τους τα έχει δώσει ο Αλλάχ.

Ψόφο όλοι τους. Από τη Μαυριτανία και το Μαρόκο ως το Καζακστάν και την Ινδία, ως την Ινδονησία και τη Σαουδική Αραβία, όλοι σκότωμα, άντε, όχι σκότωμα, ίσως να τους κόψουμε τα παπάρια για να μην αναπαράγονται.

Τώρα που άδειασα την χολή μου φεύγω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εαν δε γίνει κατι να κόψουμε τον ταμπουκα της Τουρκίας τώρα σε 10 χρόνια από τώρα ο στρατός τους δε θα παίζεται. Λυπάμαι που το λέω αλλά ένα πολυ θερμό επεισόειο θα ήταν μόνο υπέρ μας. Εμείς ούτως ή αλλως χρεοκοπημένοι είμαστε και μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Τον τούρκο όμως να είναι εγκλωβισμένος και να έχει απέναντί του Ρωσσία-Ισραήλ και Αμέρική δε θα το ξαναβρούμε ποτέ

Το θέμα είναι να κουνηθεί να πάρει κάτι, να μην πάρει τίποτε και να ξημερώσουμε με διψήφιο αριθμό αεροπλάνων και 2-3 βαπόρια τους στο βυθό του Αιγαίου...

Ακόμη καλύτερο να βρεθεί απομονωμένος από τη διεθνή κοινότητα. Ότι ξεκίνησε μαλακία ΑΥΤΟΣ!

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και στην απέναντι πλευρά. Όλο προσπαθούν να σκοτώσουν τον Ερντοάν...

Ε, κάποτε θα το καταφέρουν, δεν μπορεί.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ψόφο όλοι τους. Από τη Μαυριτανία και το Μαρόκο ως το Καζακστάν και την Ινδία, ως την Ινδονησία και τη Σαουδική Αραβία, όλοι σκότωμα, άντε, όχι σκότωμα, ίσως να τους κόψουμε τα παπάρια για να μην αναπαράγονται.

Τώρα που άδειασα την χολή μου φεύγω.

Μάγκα είσαι διχασμένη προσωπικότητα έτσι; Δεν ξέρω εάν σου το έχουν πει...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και στην απέναντι πλευρά. Όλο προσπαθούν να σκοτώσουν τον Ερντοάν...

Ε, κάποτε θα το καταφέρουν, δεν μπορεί.

Οσο υπαρχει ο Ερντογαν, η Τουρκια θα συνεχισει να απομακρυνεται απο Αμερικη και να εχθρευεται το Ισραηλ.
Η απομονωση της Τουρκιας των τελευταιων 2 χρονων απο Αμερικη, Ισραηλ και Ευρωπη δεν ειναι επιτυχια της Ελλαδας, αλλα γκαφα ολικης απο τη ματαιοδοξια και τη θρησκοληψια του Ερντογαν και της παρεας του.

Οι κινησεις Ερντογαν φευγουν πια απο το επιπεδο της χαζομαρας και πανε στο επιπεδο της σχιζοφρενειας, ιδιως στο θεμα Ισραηλ.

Συμφωνω οτι με ενα θερμο επεισοδιο και αναλογη απαντηση απο μας, μονο κερδισμενοι βγαινουμε.
Ποιος σκοτωνεται να μου πεις ομως...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οσο υπαρχει ο Ερντογαν, η Τουρκια θα συνεχισει να απομακρυνεται απο Αμερικη και να εχθρευεται το Ισραηλ.
Η απομονωση της Τουρκιας των τελευταιων 2 χρονων απο Αμερικη, Ισραηλ και Ευρωπη δεν ειναι επιτυχια της Ελλαδας, αλλα γκαφα ολικης απο τη ματαιοδοξια και τη θρησκοληψια του Ερντογαν και της παρεας του.

Οι κινησεις Ερντογαν φευγουν πια απο το επιπεδο της χαζομαρας και πανε στο επιπεδο της σχιζοφρενειας, ιδιως στο θεμα Ισραηλ.

Συμφωνω οτι με ενα θερμο επεισοδιο και αναλογη απαντηση απο μας, μονο κερδισμενοι βγαινουμε.

Kαθόλου δεν απομωνόνεται ο Ερντογάν. Έχει φιλαράκια. Απλά δες και λίγο πιο ανατολικά στο χάρτη... ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν θυμάμαι.

Θυμάστε εάν ήταν με Γκιούλ (ίδιο κόμμα με Ερντοάν) ή με Ετσεβίτ που αναγκάστηκαν οι Αμερικανοί να κάνουν κύκλο και να μαζέψουν το στρατό από Τουρκία μεριά που δεν επέτρεψε το Κοινοβούλιό τους την αποβίβαση κάνοντας κύκλο και πηγάινοντας από κάτω;

Ήταν 2002 ή 2003; Στον Πόλεμο του Κόλπου ΙΙ. Είχαν αρχίσει από τότε τα όργανα Φίντο Ντίλντο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Kαθόλου δεν απομωνόνεται ο Ερντογάν. Έχει φιλαράκια. Απλά δες και λίγο πιο ανατολικά στο χάρτη... ;)

Κι ούλη τη Μπαρμπαριά προσεταιρίζεται...

Πιστεύω πολύ καλά το παίζει το χαρτί του...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι ούλη τη Μπαρμπαριά προσεταιρίζεται...

Πιστεύω πολύ καλά το παίζει το χαρτί του...

Ποια μπαρμπαριά μωρε? Σχιστομάτηδες, ύπουλοι, εργατικοί και πολυπληθείς σα τα μυρμήγκια και ανεβαίνουν αδιάκοπα και αθόρυβα . Α τρώνε και πολύ ρίζι.

Έχουν και παρέα . Το Πακιστάν και το Ιράν βρίσκονται ανάμεσα εξάλλου. ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[move]Kάτω οι πατρίδες,οι θρησκείες κ οι λοιπές πίπες!!!! :rockon:[/move]

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Μα ο Ερντογάν δε δίνει δεκάρα για την Ευρωπαϊκή ένωση, και η αλήθεια είναι, έτσι μπάχαλο που έχει γίνει, γιατί να δώσει δεκάρα; Μια χαρά τα καταφέρνει, έχει τρελή ανάπτυξη και πάει πολύ καλά.

Ένα θερμό επεισόδιο μάλλον θα το χάσουμε καθώς και όπως είπες, γιατί να χαθούν ζωές; Για να είναι η Ελλάδα σε καλύτερη μοίρα; Ξεχνάς πως η Ελλάδα πρέπει να υποστηρίζει τα συμφέροντά των πολιτών και όχι οι πολίτες τα συμφέροντα της Ελλάδας.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και δυο θέματα που έχω στο μυαλό μου.

1. Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος, φαντάζομαι πως αν η Κρήτη ήθελε να γίνει ανεξάρτητη, η υπόλοιπη Ελλάδα θα έστελνε στρατό, όπως π.χ. η Γεωργία στην Ωσσετία ή το Αζερμπαιτζάν εκεί με τo Ναγκόρνο Καραμπάχ. Όμως η Κύπρος έχει την ανεξαρτησία της. Ενώ λοιπόν εμείς δε κουνιόμαστε και δε χαράζουμε τα θαλάσσια σύνορά μας από φόβο μήπως μας πηδήξουν οι Τουρκαλαρέοι, η Κύπρος, με την ασήμαντη αμυντική παρουσία, προκαλεί την Τουρκία και βασίζεται στην Ελλαδίτσα. Στον πούτσο τους αυτοί. Γιατί εμείς να τους υποστηρίξουμε;

2. Αφού έχει πετρέλαια εκεί πέρα και αφού το ξέρουν και οι Τούρκοι και το ξέρουν και οι Έλληνες, γιατί δε συνεργάζονται και οι δυο; Γιατί δε μισθώνουν μια Τουρκική εταιρεία να κάνει δουλειά και να πάρουν και αυτοί το μερίδιό τους; Είναι τόσο δύσκολο; Θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, θα ομαλοποιηθούν οι εντάσεις και κυρίως: Κανείς δε θα χάσει την πολύτιμη ζωούλα του από πόλεμο.

Ακούγομαι τόσο παράλογος;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και δυο θέματα που έχω στο μυαλό μου.

1. Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος, φαντάζομαι πως αν η Κρήτη ήθελε να γίνει ανεξάρτητη, η υπόλοιπη Ελλάδα θα έστελνε στρατό, όπως π.χ. η Γεωργία στην Ωσσετία ή το Αζερμπαιτζάν εκεί με τo Ναγκόρνο Καραμπάχ. Όμως η Κύπρος έχει την ανεξαρτησία της. Ενώ λοιπόν εμείς δε κουνιόμαστε και δε χαράζουμε τα θαλάσσια σύνορά μας από φόβο μήπως μας πηδήξουν οι Τουρκαλαρέοι, η Κύπρος, με την ασήμαντη αμυντική παρουσία, προκαλεί την Τουρκία και βασίζεται στην Ελλαδίτσα. Στον πούτσο τους αυτοί. Γιατί εμείς να τους υποστηρίξουμε;

2. Αφού έχει πετρέλαια εκεί πέρα και αφού το ξέρουν και οι Τούρκοι και το ξέρουν και οι Έλληνες, γιατί δε συνεργάζονται και οι δυο; Γιατί δε μισθώνουν μια Τουρκική εταιρεία να κάνει δουλειά και να πάρουν και αυτοί το μερίδιό τους; Είναι τόσο δύσκολο; Θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, θα ομαλοποιηθούν οι εντάσεις και κυρίως: Κανείς δε θα χάσει την πολύτιμη ζωούλα του από πόλεμο.

Ακούγομαι τόσο παράλογος;
τυπε για το 1,μας εχουν χεσμενους εμας,εχουν τους εβραιους
εμεις ομως πρεπει να διαλεξουμε πλευρα

για το 2
γιατι καποιος πρεπει να συνεργαστει με το αμερικα
μονο ενας μπορει
there can be only one που ελεγε και ο μακλαουντ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom