Μετά από 50 χρόνια τι θα γίνει.Θα ξαναφυτρώσουν;Κάτι πιο δραστικό,να'χουμε την ησυχία μας,χώρο να απλωθούμε βρε αδερφέ;
Φιλαράκι, εγώ έχω πει την ιδέα μου. Να βομβαρδίσουμε όλο τον Μουσουλμανικό κόσμο. Αυτοί είναι χειρότεροι από τους Αμερικάνους. Τουλάχιστο ότι κάνουν οι Αμερικάνοι το κάνουν για τα λεφτά και μπορείς να υπολογίσεις τι θα κάνουν. Οι Μουσουλμάνοι είναι τρελοί. Τα κάνουν όλα για να πάνε στον παράδεισο και να πηδάνε 72 παρθένες.
Άραβες, Τούρκοι και Πέρσες να φύγουν από τον χάρτη. Μαλακίες περί Ισλαμικής κουλτούρας και αναγέννησης και μπούρδες δε τις δέχομαι από τη στιγμή που κάποιος σκύβει και προσκυνάει προς τη Μέκκα, καταμεσής του δρόμου πέντε φορές την ημέρα με ένα τουρμπάνι και αν πεις κάτι κακό για τον Αλλάχ έχουν ιερό σκοπό τους να σε σκοτώσουν. Ή είσαι πολιτισμένος ή όχι.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτοί οι κάφροι; Κάποιος υποστήριξε τους Παλαιστινίους επειδή λέει ότι κάνουν το κάνουν επειδή το Ισραήλ λέει δε τους δίνει γη. Όταν όμως έρχονται οι Παλαιστίνιοι και λένε πως καλά κάναν οι Τούρκοι αυτά που κάναν στην Κύπρο, τότε τι να πεις; Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους;
Όχι κύριε, δεν είναι έτσι. Ή θα ισχυρισθείς πως αυτό που έγινε στην Κύπρο είναι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται στην Παλαιστίνη και θα πάρεις το μέρος τους ή σκύψε και βγάλε το σκασμό. Αυτοί νομίζουν πως έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στον πλανήτη επειδή τους τα έχει δώσει ο Αλλάχ.
Ψόφο όλοι τους. Από τη Μαυριτανία και το Μαρόκο ως το Καζακστάν και την Ινδία, ως την Ινδονησία και τη Σαουδική Αραβία, όλοι σκότωμα, άντε, όχι σκότωμα, ίσως να τους κόψουμε τα παπάρια για να μην αναπαράγονται.
Τώρα που άδειασα την χολή μου φεύγω.