Τώρα τι σκατά γίνεται; Πιο είναι το status; Αν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο με την Κύπρο, θα εμπλακούμε;
Ξέρει κανένας τι σκατά περιλαμβάνει ένα θερμό επεισόδιο; Ακολουθούν και άλλα; Πότε θα σταματήσει η Τουρκία; Όταν πάρει όλη την Κύπρο ή μόνο τα κυριαρχικά δικαιώματα στις θάλασσες; Η Κύπρος δε καταλαβαίνει πως δεν έχει καμία ελπίδα από την Τουρκία; Αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση, που ζουν δηλαδή; Θέλουν να γίνει πόλεμος;
Προφανώς η Τουρκία δε θα το αφήσει έτσι, διάβασα στο
πως μιλάμε για πολλά λεφτά, κάπου
7.3 τρις ευρώ από τα κέρδη από τους φυσικούς πόρους.
Θέλουν μερίδιο και δε θα το αφήσουν έτσι να περάσει. Αν ξεκινήσει πόλεμος, τι ελπίδες έχουμε σαν κράτος, νομίζει κανένας πως θα εμπλακούν άλλοι να μας βοηθήσουν; Έχετε καμιά ιδέα τι στρατό έχει η Τουρκία;
Η Τουρκία είναι στην έκτη θέση, η Ελλάδα στην τριακοστή τρίτη και η Κύπρος.... δεν υπάρχει εκεί μέσα. Νομίζετε πως το Ισραήλ θα εμπλακεί σε κάποιον πόλεμο αν τα οικονομικά συμφέροντα που έχει δε θα υπερνικήσουν τις οικονομικές απώλειες λόγω πολέμου;
Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει περίπου την κατάσταση, π.χ. ο ADMIRAL, τον οποίο τον έχω βρίσει άπειρες φορές φαντάζομαι θα ξέρει κάτι τις από αυτά. Πως τα βλέπεις τα πράγματα; Και άσε στην άκρη εγωισμούς και εθνικές υπερηφάνειες. Μόνο αντικειμενικά γεγονότα.
Αν δε θες να απαντήσεις το καταλαβαίνω, ειδικά μετά από αυτά που σου έχω σούρει.