Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Για να θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά, να είναι δηλαδή έτοιμος να σκοτώσει, σημαίνει πως μπορεί να το κάνει. Πως δε βρίσκει κανένα άδικο στην όλη διαδικασία του πολέμου. Έχω διαφωνίες με τον αμυντικό πόλεμο αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο συζήτησης. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως θέλει και πληρώνεται για αυτό ακριβώς το λόγο.

Οι στρατιωτικοί σε όλο τον κόσμο είναι ίδιοι. Με εξαίρεση ίσως τους Ελβετούς που οι στρατιωτικές τους δυνάμεις είναι τελείως διαφορετικό πράγμα (προετοιμασία για αντάρτικο πόλεμο κλπ αλλά και εκεί έχω τις διαφωνίες μου, όπως είπα, θέμα άλλης συζήτησης).

Δε κατακρίνω λοιπόν ολόκληρο το στρατιωτικό επάγγελμα από μια υπογραφή, κατακρίνω όλο το στρατιωτικό επάγγελμα, όπως για παράδειγμα κατακρίνω όλους τους επαγγελματίες δολοφόνους (αν και αυτοί είναι πιο έξυπνοι από τους στρατιωτικούς, δε θα θυσιάσουν χιλιάδες ζωές επειδή τους το ζήτησε η χώρα τους).

Πέρα από την κατακραυγή που πρέπει να υπάρχει δίπλα στο όνομα στρατιωτικός, ο ADMIRAL αξίζει και παραπάνω επειδή "δε ξεχνάει". Τώρα, εσύ υποστηρίζεις πως το κάνει με καλό σκοπό, για να μη ξαναγίνει και να ζήσουμε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Σαν μια καλή αγαπημένη οικογένεια. Αυτό πιστεύεις; Εγώ νομίζω πως όποιος τονίζει πως "δε ξεχνάει" για οτιδήποτε δεν έχει καλούς σκοπούς αλλά προπαγανδιστικούς σκοπούς. Αλλιώς η πρόνοια του δε θα έπεφτε στη μνησικακία αλλά στην πρόληψη.

Αν βρίσκεις κάτι μη λογικό, πες μου, πάντως εσύ έχεις σίγουρα μια πιο λογική φωνή από τους υπόλοιπους.

Δεν είναι θέμα λογικής. Αν κάποιος πάει να σκοτώσει κάποιον ο άλλος θα αμυνθεί ανεξάρτητα αν σε κάποιον αυτό αρέσει ή όχι. Μπορεί να γίνει σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο Σημιτακος παντως ειναι στο 300 στρεμματων κτημα του στην Πελοπονησο και αραζει.....Εχει προσλαβει και δυο κινεζες και του κανουν μασαζ ολη μερα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μα δε κάνω διάκριση ανάμεσα σε αμυντικούς ή επιθετικούς στρατιωτικούς. Όλοι οι στρατιωτικοί είναι δολοφόνοι κατά τη γνώμη μου. Όλοι θα θέλουν να δολοφονήσουν ένα αθώο παιδί που απλά έτυχε και βρέθηκε στην απέναντι άκρη, είτε αυτή κάνει επιθετικό είτε αμυντικό πόλεμο.

Επίσης, όταν εγώ θελήσω να την κοπανήσω από τη χώρα για να σώσω τη ζωούλα μου σαν δειλός που είμαι, αυτοί θα με δικάσουν και θα με εκτελέσουν.

Ο τελευταίος που θέλει να δολοφονήσει αμάχους είναι ο στρατιωτικός. Και γενικά να εμπλακεί σε πόλεμο. Άλλο τι κάνουν παραστρατιωτικές και αντάρτικες οργανώσεις. ( η τι γινόταν παλιά). πχ οι farc ή οι τσέτνικ ή ουστάζι κλπ ή ο uck πρόσφατα κλπ.

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ο τελευταίος που θέλει να δολοφονήσει αμάχους είναι ο στρατιωτικός. Και γενικά να εμπλακεί σε πόλεμο. Άλλο τι κάνουν παραστρατιωτικές και αντάρτικες οργανώσεις. ( η τι γινόταν παλιά). πχ οι farc ή οι τσέτνικ ή ουστάζι κλπ ή ο uck πρόσφατα κλπ.
ή οι συμμορίτες του ΕΑΜ. Τους ξέχασες αυτούς τους δολοφόνους...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
 Βλεπε Καλαβρυτα-Διστομο και αλλου...

Και εκεί ήταν τα SS. Η Wehrmacht ποτέ δεν ενέκρινε αυτά που έκαναν οι ναζί και οι υψηλόβαθμοι το γερμανικού στρατού γενικά δεν πολυήθελαν τους ναζί( αυτοί είχαν μείνει στον Κάιζερ). Φυσικά ο Χίτλερ αυτούς τους εκκαθάριζε και φυσικά τους καπέλωσε.

Πάντως ο στρατιωτικός το μισθό του θέλει να πέφτει και να μη κάνει τίποτα. Εδώ δε θέλουν δύσκολες μεταθέσεις και καμιά δουλειά παραπάνω! Τι σε πόλεμο να πάνε τώρα!  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάντως ο στρατιωτικός το μισθό του θέλει να πέφτει και να μη κάνει τίποτα. Εδώ δε θέλουν δύσκολες μεταθέσεις και καμιά δουλειά παραπάνω! Τι σε πόλεμο να πάνε τώρα!  :2funny:
Τελικά τους πληρώνουμε τζάμπα ναι ή όχι,τί λέτε ιππότα;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τελικά τους πληρώνουμε τζάμπα ναι ή όχι,τί λέτε ιππότα;;;

εγώ σου λέω τι θέλουνε. πχ ο πυροσβέστης πολύ θα θελε να μην έχει πολλες πυρκαγιές. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα πάει αν υπάρξει. Ή ο τραυματιοφορέας να μη γίνονται πολλά ατυχήματα, ή ο γιατρός πολλες ασθένειες κλπ κλπ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγώ σου λέω τι θέλουνε. πχ ο πυροσβέστης πολύ θα θελε να μην έχει πολλες πυρκαγιές. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα πάει αν υπάρξει. Ή ο τραυματιοφορέας να μη γίνονται πολλά ατυχήματα, ή ο γιατρός πολλες ασθένειες κλπ κλπ
Με την διαφορά ότι στους στρατιωτικούς είναι στο χέρι τους αν θα έχουν δουλειά,αντίθετα με τα παραδείγματα που αναφέρεις. :grin:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Με την διαφορά ότι στους στρατιωτικούς είναι στο χέρι τους αν θα έχουν δουλειά,αντίθετα με τα παραδείγματα που αναφέρεις. :grin:

ναι σίγουρα
αν θα γίνει πόλεμος αύριο
το αποφασίζει ο λοχίας του πέμπτου τάγματος του τρίτου στρατοπέδου πίσω από τον Έβρο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι σίγουρα
αν θα γίνει πόλεμος αύριο
το αποφασίζει ο λοχίας του πέμπτου τάγματος του τρίτου στρατοπέδου πίσω από τον Έβρο
Αν δωθεί εντολή για πόλεμο κ η στρατιωτική ηγεσία πει όχι θα γίνει λες;;;

''Ένα άντρας με όπλο μπορεί να ελέξει 100 χωρίς'' Λένιν

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Αν δωθεί εντολή για πόλεμο κ η στρατιωτική ηγεσία πει όχι θα γίνει λες;;;

''Ένα άντρας με όπλο μπορεί να ελέξει 100 χωρίς'' Λένιν

η στρατιωτική ηγεσία είναι πολιτικές θέσεις
στην ελλάδα τουλάχιστον

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η στρατιωτική ηγεσία είναι πολιτικές θέσεις
στην ελλάδα τουλάχιστον
Πιο απλά: αυτός που έχει στα χέρια το όπλο πιστεύεις μπορεί να κάνει κουμάντο ή αυτός που θα τον διατάξει;;;

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Πιο απλά: αυτός που έχει στα χέρια το όπλο πιστεύεις κάνει κουμάντο ή αυτός που θα τον διατάξει;;;

πιο απλά προσπαθώ να σου πω
οτι αυτοί δεν είναι πλέον στρατιωτικοί αλλά πολιτικοί
αλλουνού παπά ευαγγέλιο
πως το λένε στο χωρίο σου?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πιο απλά προσπαθώ να σου πω
οτι αυτοί δεν είναι πλέον στρατιωτικοί αλλά πολιτικοί
αλλουνού παπά ευαγγέλιο
πως το λένε στο χωρίο σου?
Ο πολιτικός δίνει εντολή,ο στρατιωτικός εκτελεί κ κρατάει το όπλο.

Ποιος βρίσκεται σε θέση ισχύος;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom