Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
η πέννα σου μοιαζει /φέρνει με τον Μπόλντη, πετάξου αν θες να συνομιλήσεις μαζί του γιατί μας κούρασε η εμμονή σου . :rockon:
Οι παρανοικοί ,αν τους δώσεις σημασία,πρώτα γίνονται επικίνδυνοι για τον εαυτό τους  και μετα για το κοινωνικό σύνολο..Μην ασχολείσαι,μην έχεις και τύψεις μετά...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δε μιλαω με βυσματα
χαχα καλο ε
δεν αποκαλυπτω πληροφοριες :p
μην ασχολειστε με μαλακιες, αμα ειναι να γινει πολεμος, δε θα μας προειδοποιησει καποιος.
Γιατι στο 211 ΤΕ τι ηταν εκεί?Δεν ειχε βύσματα?χαχαχαχα..!Εκει μέτραγε ποιος έχει το μεγαλύτερο βύσμα...οχι ποιος έχει απλά βύσμα!!!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οι παρανοικοί ,αν τους δώσεις σημασία,πρώτα γίνονται επικίνδυνοι για τον εαυτό τους  και μετα για το κοινωνικό σύνολο..Μην ασχολείσαι,μην έχεις και τύψεις μετά...

Θες να πεις πως εγώ είμαι πιο επικίνδυνος από εσένα; Που το στηρίζεις αυτό; Εγώ ποτέ δε θα ακολουθήσω μια διαταγή για να σκοτώσω οποιονδήποτε ενώ εσύ θα την ακολουθήσεις. Ποτέ δε θα σκοτώσω κάποιον, ποτέ δε θα αντιμετωπίσω κάποιον με κίνδυνο της ζωής μου. Πες με δειλό αλλά ο σκοπός είναι να ζήσω.

Μήπως κάνεις και θέλημα Θεού όπως η Ιωάννα της Λορένης; Μήπως σε εσάς τους στρατιωτικούς μιλάει ο Θεός απ'ευθείας;

Το ότι δεν είμαι παρανοϊκός είναι ολοφάνερο. Τίθεται απλά θέμα διαφωνίας. Απλά, εσείς που ακολουθείτε σαν πρόβατα αυτά που σας λένε κάποιοι άλλοι δε μπορείτε να σκεφτείτε λογικά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν σπέρνω μίσος δε το κάνω επίτηδες. Απλά εκφράζω το δικό μου μίσος για τα άτομα σαν τον admiral.

Ναι αλλά αν το επιχείρημά σου κατά αυτών είναι ότι βγάζουν μίσος και κάνεις και εσύ το ίδιο? Δεν αντιφάσκεις έτσι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θες να πεις πως εγώ είμαι πιο επικίνδυνος από εσένα; Που το στηρίζεις αυτό; Εγώ ποτέ δε θα ακολουθήσω μια διαταγή για να σκοτώσω οποιονδήποτε ενώ εσύ θα την ακολουθήσεις. Ποτέ δε θα σκοτώσω κάποιον, ποτέ δε θα αντιμετωπίσω κάποιον με κίνδυνο της ζωής μου. Πες με δειλό αλλά ο σκοπός είναι να ζήσω.

Μήπως κάνεις και θέλημα Θεού όπως η Ιωάννα της Λορένης; Μήπως σε εσάς τους στρατιωτικούς μιλάει ο Θεός απ'ευθείας;

Το ότι δεν είμαι παρανοϊκός είναι ολοφάνερο. Τίθεται απλά θέμα διαφωνίας. Απλά, εσείς που ακολουθείτε σαν πρόβατα αυτά που σας λένε κάποιοι άλλοι δε μπορείτε να σκεφτείτε λογικά.

Υπάρχει η βλακώδης άποψη ότι ο στρατιωτικός θέλει τον πόλεμο. Αν κάποιος δε θέλει τον πόλεμο αυτός είναι ο στρατιωτικός. Για τον απλό λόγο πως... σημαίνει πρόσθετη δουλειά για τον ίδιο! 
Σα να λέμε πως ο πυροσβέστης θέλει πολλές πυρκαγιές!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι αλλά αν το επιχείρημά σου κατά αυτών είναι ότι βγάζουν μίσος και κάνεις και εσύ το ίδιο? Δεν αντιφάσκεις έτσι?

Όχι, το επιχείρημά μου κατά αυτών είναι πως είναι έτοιμοι να σκοτώσουν χωρίς κριτική σκέψη. Μίσος μπορεί να έχει ο καθένας, αρκεί να μη προσπαθήσει να με σκοτώσει, όπως οι Μουσουλμάνοι για παράδειγμα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Υπάρχει η βλακώδης άποψη ότι ο στρατιωτικός θέλει τον πόλεμο. Αν κάποιος δε θέλει τον πόλεμο αυτός είναι ο στρατιωτικός. Για τον απλό λόγο πως... σημαίνει πρόσθετη δουλειά για τον ίδιο! 
Σα να λέμε πως ο πυροσβέστης θέλει πολλές πυρκαγιές!
Ο στρατιωτικός δε θέλει τον πόλεμο ε; Κοίτα την υπογραφή του ADMIRAL. Αυτό το "δε ξεχνώ" τι σημαίνει; Δε ξέρω αν για εσένα σημαίνει πως δε θέλει πόλεμο, εμένα μου φαίνεται πως αυτός ο αλήτης ψάχνει μια ευκαιρία για να θυσιάσει αθώες ζωές μόνο και μόνο επειδή "δε ξεχνάει".

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ούτε παράθεση δεν κάνω....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μήπως θες να ξυπνήσει και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς για να πάρουμε την πόλη κάφρε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφού νομίζεις πως είμαι παρανοϊκός μπορείς να μου εξηγήσεις τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι λογικοί συλλογισμοί μου;

τυπε οχι γιατι θα με μισησεις και ειμαι ανατριχιαρης σε τετοια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο στρατιωτικός δε θέλει τον πόλεμο ε; Κοίτα την υπογραφή του ADMIRAL. Αυτό το "δε ξεχνώ" τι σημαίνει; Δε ξέρω αν για εσένα σημαίνει πως δε θέλει πόλεμο, εμένα μου φαίνεται πως αυτός ο αλήτης ψάχνει μια ευκαιρία για να θυσιάσει αθώες ζωές μόνο και μόνο επειδή "δε ξεχνάει".

o στρατιωτικός , είναι η δουλειά του αυτή, για αυτό τον πλήρωσε ο λαός, πρέπει να είναι έτοιμος να σκοτώσει, αν δεχθεί η χώρα του επίθεση. Εκτός και αν πιστεύεις πως αν δεχθεί ένας λαός επίθεση ακόμη και τότε δεν μπορεί να σκοτώσει ( όχι ότι αλλάζει κάτι). Μη κρίνεις τη στάση μιας ολόκληρης επαγγελματικής κατηγορίας από μια υπογραφή σε ένα φόρουμ. Αφού μιλάς με όρους λογικής, νομίζω καταλαβαίνεις τη δυσαναλογία

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ότι δεν ξεχνάει μήπως είναι ότι πρέπει να ληφθεί πρόνοια  και μέριμνα ώστε να μην επαναληθφεί το γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε συναδέλφους του? Και την επόμενη φορά μπορεί να είναι ο ίδιος ή κάποιος συμπολίτης του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom