ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Βασιλικόπουλος βρεεεεεεεε!!!!Πως τον λεγανε ρε ψηλε?
Βασιλικόπουλος βρεεεεεεεε!!!!Πως τον λεγανε ρε ψηλε?
τυπε , μαλλον μπερδευεις τον τοτε αρχηγο της ευπ με αυτον που στα <<ΑΒ>> προσφερει και του πουλιου το γαλαΠως τον λεγανε ρε ψηλε?<<βασιλικοπουλο>> παιχτη . αντιναυαρχος εα και πρωην αρχηγος γεν
http://[URL unfurl="true"]www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=138693&format=.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Αυτό το λείψανο θα τα έβαζε με τους τούρκους και θα βγαίναμε νικητές? :2funny: :2funny: :2funny: :banghead: :banghead: :banghead:
για καθείστε ρε παλικάρια...γιατί διαβάζω για πολέμους κλπ.
εμείς δεν είμαστε ΕΕ ακόμα; Η Τουρκία είναι;
αν γίνει πολεμος το ευρώ δεν θα πάει άπατο; η ΕΕ δεν έχει συμφέρον να μπει μπροστά;
δεν έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες αλλά και πάλι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης είναι...
γμτ την πανακώλα τους...
Ποιος είναι ο λάθος χειρισμός της κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα?
Νταξ ρε παιδια μη βαρατε κατι παρεμφερες θυμομουν....Βασιλικόπουλος βρεεεεεεεε!!!!
τυπε ο ρεππας δεν παιζει.....γαμαει....καλο ΣΚ....χαχαχαχαχααα!!Αυτοί είμαστε ρε παιδιά,δεν το έχετε πάρει χαμπάρι??Θλίψη και απογοήτευση για άλλη μια φορά.Σίγουρα δεν είμαι υπέρ της κλιμάκωσης,αλλά το να την κάνεις με ελαφρα,βασιζόμενους στους μεγάλους που ΤΩΡΑ τυχαίνει να είσαι μαζί τους,δεν είναι και ότι καλύτερο...Από την άλλη,θα πάω και σπίτι μου σε λίγο...Μια χαρά!καλό ΣΚ σε όλους και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-όσο μπορείτε-....
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Μήπως δούμε κανα F16 με την ημισέληνο να ειδοποιήσουμε?
Ούτε τα ραντάρ δουλεύουν??
Αν έχει γουάι φάι η παραλία στείλε pm στο λάκη.παντως επειδη ειμαι πιασμενος απο χτεσινες κραιπαλες θα πιασω ξαπλωστρα γιατι δεν μπορω να κοιταω προς τα πανω αλλιως....
αν δω τουρκο ειδοποιαω......τι τηλεφωνο να παρω;το κινητο του ρεππα;
χαχαχαχαχααα!!Αυτοί είμαστε ρε παιδιά,δεν το έχετε πάρει χαμπάρι??Θλίψη και απογοήτευση για άλλη μια φορά.Σίγουρα δεν είμαι υπέρ της κλιμάκωσης,αλλά το να την κάνεις με ελαφρα,βασιζόμενους στους μεγάλους που ΤΩΡΑ τυχαίνει να είσαι μαζί τους,δεν είναι και ότι καλύτερο...Από την άλλη,θα πάω και σπίτι μου σε λίγο...Μια χαρά!καλό ΣΚ σε όλους και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-όσο μπορείτε-....
Πόσο μαλάκας είσαι επιτέλους; Με τέτοια ζώα σαν και εσένα και στις δυο πλευρές πως να μη συνεχίζουν οι πόλεμοι (από παράφραση του Σελίν στο "ταξίδι στην άκρη της νύχτας");
Μίλα καλύτερα γιατί κολλητοί δεν είμαστε...Πόσο μαλάκας είσαι επιτέλους; Με τέτοια ζώα σαν και εσένα και στις δυο πλευρές πως να μη συνεχίζουν οι πόλεμοι (από παράφραση του Σελίν στο "ταξίδι στην άκρη της νύχτας");
Μίλα καλύτερα γιατί κολλητοί δεν είμαστε...
εβlepa ολη την κουστωδια να πηγαινει σημερα στο υπουργικο συμβουλιο...εβλεπα τις σκατοφατσες τους οπου στα ματια τους διαγραφεται η ρεμουλα και το μηδενικο αγχος,χαμογελακια και χαρτοφυλακας αγκαζε και σκεφτομουν ρε μαλακα, μ αυτους ο θεος να βαλει το χερι του..αυτοι θα διαχειριστουν πολεμικο επεισοδιο??σου εμπνεουν απιστευτη ανασφαλεια..
Απλά σε αγνοώ..Τραγούδα μόνος σου....και μετά πήγαινε να μας ξαναβρίσεις να ξελαμπικάρεις...Δε χρειάζεται να είμαι κολλητός σου για να σου μιλάω καλύτερα. Ίσα ίσα, επειδή σε βλέπω σαν εχθρό μου σε βρίζω.