Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
τυπε , μαλλον μπερδευεις τον τοτε αρχηγο της ευπ με αυτον που στα <<ΑΒ>> προσφερει και του πουλιου το γαλαΠως τον λεγανε ρε ψηλε?<<βασιλικοπουλο>> παιχτη . αντιναυαρχος εα και πρωην αρχηγος γεν

http://[URL unfurl="true"]www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=138693&format=.jpg[/img[/URL]]
[/quote]      Αυτό το λείψανο θα τα έβαζε με τους τούρκους και θα  βγαίναμε νικητές?    :2funny: :2funny: :2funny: :banghead: :banghead: :banghead:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.831
Πόντοι
41.129
νεα Ιμια και οχι μονο ...πιστευω αυτην την φορα θα παρουν και κατι δε θα αφησουν μονο γκριζες ζωνες!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για καθείστε ρε παλικάρια...γιατί διαβάζω για πολέμους κλπ.
εμείς δεν είμαστε ΕΕ ακόμα; Η Τουρκία είναι;
αν γίνει πολεμος το ευρώ δεν θα πάει άπατο; η ΕΕ δεν έχει συμφέρον να μπει μπροστά;

δεν έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες αλλά και πάλι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης είναι...

γμτ την πανακώλα τους...

Ποιος είναι ο λάθος χειρισμός της κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποιος είναι ο λάθος χειρισμός της κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα?

1) Κατά την άποψη του Μοϊκανού όλοι είναι λάθος και αυτός σωστός.

2) αυτό είναι κυβερνητικό ζήτημα και ο Μοϊκανός δεν έχει καμμία ευθύνη

Από 1 και 2 συνάγεται ότι η κυβέρνηση έκανε λανθασμένο χειρισμό....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χαχαχαχαχααα!!Αυτοί είμαστε ρε παιδιά,δεν το έχετε πάρει χαμπάρι??Θλίψη και απογοήτευση για άλλη μια φορά.Σίγουρα δεν είμαι υπέρ της κλιμάκωσης,αλλά το να την κάνεις με ελαφρα,βασιζόμενους στους μεγάλους που ΤΩΡΑ τυχαίνει να είσαι μαζί τους,δεν είναι και ότι καλύτερο...Από την άλλη,θα πάω και σπίτι μου σε λίγο...Μια χαρά!καλό ΣΚ σε όλους και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-όσο μπορείτε-....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαχαχαχαχααα!!Αυτοί είμαστε ρε παιδιά,δεν το έχετε πάρει χαμπάρι??Θλίψη και απογοήτευση για άλλη μια φορά.Σίγουρα δεν είμαι υπέρ της κλιμάκωσης,αλλά το να την κάνεις με ελαφρα,βασιζόμενους στους μεγάλους που ΤΩΡΑ τυχαίνει να είσαι μαζί τους,δεν είναι και ότι καλύτερο...Από την άλλη,θα πάω και σπίτι μου σε λίγο...Μια χαρά!καλό ΣΚ σε όλους και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-όσο μπορείτε-....
τυπε ο ρεππας δεν παιζει.....γαμαει....καλο ΣΚ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως επειδη ειμαι πιασμενος απο χτεσινες κραιπαλες θα πιασω ξαπλωστρα γιατι δεν μπορω να κοιταω προς τα πανω αλλιως....

αν δω τουρκο ειδοποιαω......τι τηλεφωνο να παρω;το κινητο του ρεππα; :grin:

Επισκέπτης
παντως επειδη ειμαι πιασμενος απο χτεσινες κραιπαλες θα πιασω ξαπλωστρα γιατι δεν μπορω να κοιταω προς τα πανω αλλιως....

αν δω τουρκο ειδοποιαω......τι τηλεφωνο να παρω;το κινητο του ρεππα; :grin:
Αν έχει γουάι φάι η παραλία στείλε pm στο λάκη.
Σε 10' θα τους έχει γαμήσει με τα γκάνια του..

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Πόσο μαλάκας είσαι επιτέλους; Με τέτοια ζώα σαν και εσένα και στις δυο πλευρές πως να μη συνεχίζουν οι πόλεμοι (από παράφραση του Σελίν στο "ταξίδι στην άκρη της νύχτας");

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πόσο μαλάκας είσαι επιτέλους; Με τέτοια ζώα σαν και εσένα και στις δυο πλευρές πως να μη συνεχίζουν οι πόλεμοι (από παράφραση του Σελίν στο "ταξίδι στην άκρη της νύχτας");
Μίλα καλύτερα γιατί κολλητοί δεν είμαστε...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μία στις εκατό να γινόταν πόλεμος που αργά ή γρήγορα κάτι χοντρό θα συμβεί δεν γίνεται συνέχεια να αποφεύγουμε τις εντάσεις. Εκεί να δω πόσοι θα φύγουν την πρώτη μέρα από τη χώρα. ερεεεε γλέντια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εβlepa ολη την κουστωδια να πηγαινει σημερα στο υπουργικο συμβουλιο...εβλεπα τις σκατοφατσες τους οπου στα ματια τους διαγραφεται η ρεμουλα και το μηδενικο αγχος,χαμογελακια και χαρτοφυλακας αγκαζε και σκεφτομουν ρε μαλακα, μ αυτους ο θεος να βαλει το χερι του..αυτοι θα διαχειριστουν πολεμικο επεισοδιο??σου εμπνεουν απιστευτη ανασφαλεια..

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εβlepa ολη την κουστωδια να πηγαινει σημερα στο υπουργικο συμβουλιο...εβλεπα τις σκατοφατσες τους οπου στα ματια τους διαγραφεται η ρεμουλα και το μηδενικο αγχος,χαμογελακια και χαρτοφυλακας αγκαζε και σκεφτομουν ρε μαλακα, μ αυτους ο θεος να βαλει το χερι του..αυτοι θα διαχειριστουν πολεμικο επεισοδιο??σου εμπνεουν απιστευτη ανασφαλεια..

:thumbsup:
étsi, αφού μας πήδηξαν την ζωή....... ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δε χρειάζεται να είμαι κολλητός σου για να σου μιλάω καλύτερα. Ίσα ίσα, επειδή σε βλέπω σαν εχθρό μου σε βρίζω.
Απλά σε αγνοώ..Τραγούδα μόνος σου....και μετά πήγαινε να μας ξαναβρίσεις να ξελαμπικάρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom