Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Απλά σε αγνοώ..Τραγούδα μόνος σου....και μετά πήγαινε να μας ξαναβρίσεις να ξελαμπικάρεις...
Αν με αγνοείς γιατί μου ζήτησες να σου μιλάω καλύτερα;

Εγώ να ξελαμπικάρω; Εσύ έχεις στην υπογραφή σου "ΔΕ ΞΕΧΝΩ" και μιλάς για μένα; Εσύ νομίζεις πως ανήκεις σε μια ανώτερη φυλή (επειδή έτυχε και γεννήθηκες εκεί) και πως οι άλλοι που δεν ανήκουν στη φυλή σου είναι μαλάκες.

Για πες κύριε, γιατί με την ίδια λογική οι Τούρκοι να ξεχάσουν τις δικές μας αποτρόπαιες πράξεις; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!! ΒΛΑΚΑ.

Είσαι διανοητικά κατώτερος από τον μέσο όρο του ανθρώπου και έχεις δύναμη στα χέρια σου. Αυτό σε κάνει επικίνδυνο.
Ξέρεις πια είναι η βλακεία; Πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν και στην Ελλάδα και στη Τουρκία άτομα που είναι το ίδιο ηλίθιοι σαν και εσένα και έχουν και αυτοί δύναμη και είναι επικίνδυνοι.

Σε μισώ όσο πιο πολύ μπορώ, και οπως ο Winston Smith, ελπίζω να "αδειάσω τις μπαταρίες του μίσους μου" πάνω σου όταν βρω την κατάλληλη στιγμή.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ψυχίατρος: Τὸ ἐπάγγελμα μὲ τὰς καλυτέρας προοπτικὰς σήμερον
Ειδες καμια φορά τι λαβράκια βγάζεις στα φόρουμ?μιλάμε ο τύπος πάει γραμμή για τα κάγκελα...Στην καλύτερη το Δαφνι...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ειδες καμια φορά τι λαβράκια βγάζεις στα φόρουμ?μιλάμε ο τύπος πάει γραμμή για τα κάγκελα...Στην καλύτερη το Δαφνι...

...η φυση έχει τον δικό της ...τρόπο να κρατάει τις ισοροπίες :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

...μπαταρίες του μίσους !!! :think:

μήπως διαβάζει λάθος βιβλία?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει λένε κ έχουν δίκιο....στα γαβγίσματα θα μείνει ο τούρκος.

Τώρα πόσο καλό είναι να χώσεις τον εβραίο στα παιχνίδια του αιγαίου αλλού παπά ευαγγέλιο.....

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Με διαφορά ο πιο λωλός του site  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
μπα όλοι οι αριστεροί/άπλυτοι ίδιοι είναι

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
αυτοι που είναι εντεταλμένοι σαφώς ναι εκτελουν εντολές, οι υπόλοιποι νεοχίπιδες είναι για δέσιμο. Τους βλεπεις στις πορείες με τα σανδάλια.....που πα ρε?  :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει λένε κ έχουν δίκιο....στα γαβγίσματα θα μείνει ο τούρκος.

Τώρα πόσο καλό είναι να χώσεις τον εβραίο στα παιχνίδια του αιγαίου αλλού παπά ευαγγέλιο.....

για το πρώτο δεν είμαι τόσο βέβαιος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου (ώστε να έχει και την "νομιμοποίηση" -μέσα σε πολλά εισαγωγικά το τελευταίο- μετά την λήξη του να εγείρει αξιώσεις προκειμένου να μην γενικευθεί το επεισόδιο)

για το δεύτερο συμφωνώ, μάλλον στο τέλος θα μας τον φορέσουν όλοι μαζί :zfuck:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
αυτοι που είναι εντεταλμένοι σαφώς ναι εκτελουν εντολές, οι υπόλοιποι νεοχίπιδες είναι για δέσιμο. Τους βλεπεις στις πορείες με τα σανδάλια.....που πα ρε?  :huh:
ναι ρεσυ που πανε?χαθηκε να βαλουνε ενα πραντα,μια αρβυλα,ενα ζευγαρι βερμαχτ ρε αδερφε,εσυ μεσιε τι παπουτσικο προτιμας?κανε μια προταση μπορει να σε ακουσουν...

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
αθλητικά ότι πρέπει για τρέξιμο !!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
λοιπον περα της πλακας ,οι τουρκοι ειναι εντελως λαος για τον πουτσο.Εχουν μπλεξει τωρα και σε μια μαστουρα -παραγω-καταναλωνω-επεκτεινομαι-αρα ΓΑΜΑΩ και προσπαθουν να το παιξουν μπαμπουλες-προστατες-υπερδυναμη...παλια τους τεχνη κοσκινο δηλαδη,γιατι απο τοτε που εμφανιστηκαν στο προσκηνιο τα ιδια σκατα κανουν...Παγια πολιτικη τους ειναι-ζηταω δεκα κανω μανουρα για 15 και στο τελος τσιμπαω 5 και ειμαι κερδισμενος-και ξανα μανα...το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις???? ΚΑΝΟΥΜΕ οτι μπορουμε για να το κανουμε πιο ευκολο για αυτα τα κοπροσκυλα
!αυτο το παραμυθι με τα πετρελαια αδυνατω να το καταλαβω....βουτυρο στο ψωμι των λιγδιαρηδων...ΑΣ υποθεσουμε στην καλυτερη των περιπτωσεων,μας αφηναν να τα βγαλουμε,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να το κανουμε?ποσα θα κερδισουμε?τιποτα μπροστα σε αυτα που κινδυνευουμε να χασουμε.ΒΕΒΑΙΑ οι ξενες πετρελαικες θα τρελοκονομησουν,αλλα εμεις τι κερδος θα εχουμε?
ΜΗ βιαστειτε να απαντησετε!Θυμηθειτε πριν πειτε το αυτονοητο,τι εγινε στον κολπο του μεξικου,τι εγινε στην αλασκα.ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ να χασουμε σε πιθανη μαλακια-γιατι γινονται παντα-το ΑΙΓΑΙΟ απο το οποιο αποκομιζουμε ενα σημαντικο κομματι του ΑΕΠ μεσω του τουρισμου????εχετε αντιληφθει σε τι τρελα μπαινουμε προσπαθωντας να βγαλουμε πετρελαιο μες την αυλη μας....
ΑΞΙΖΕΙ λοιπον τον κοπο για καποια δις Α)να δωσουμε πατημα στα μουνια διπλα για μανουρα
β)θα αντεξουμε οικονομικα εναν πολεμο?
Γ)τι κερδος πραγματικο θα εχουμε απο την εξορυξη αυτη σαν κρατος(μονο οι πετρελαικες θα κονομησουν),εμεις ψιχουλα αφου ουτε την ελαχιστη τεχνολογια δεν εχουμε για εξορυξη.
δ)αραγε το κερδος θα ειναι μεγαλυτερο απο την εξορυξη ,απο μια ενδεχομενη οικολογικη καταστροφη...ΤΑ νησια μας ειναι πανεμορφα και θα ειναι για παντα...οχι για λιγα χρονια.
ε)οσοι συμφωνειτε με την εξορυξη γιατι να μην κανουμε και κανα δυο πυρηνικα εργοστασια ρε αδελφε?
Εχω την εντυπωση οτι μπορουμε να βρουμε πλεον την ενεργεια σε πολυ καθαροτερες πηγες,απο το να λυσσαμε και να σκαβουμε τα παντα!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΑΣ πουμε οτι εχω μια πετρελαικη και οτι θα χεστω για 15 χρονια στο ταληρο απο την αοζ στο αιγαιο,δεν ειναι λογικο να γραφω στα παπαρια μου αμα εχω σπιτι στο ΣΕΝ ΜΠΑΡΤΣ και εξοχικο στα ΧΑΜΠΤΟΝΣ,τα ελληνικα νησια του αιγαιου?ΔΕΝ μπορει να χωρεσει το μυαλο το ποσο κοντοφθαλμοι και παπαρες ειναι οι πολιτικοι σε αυτην την γωνια του κοσμου... :headbang: :headbang:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Η αναφορά στις μπαταρίες του μίσους του Winston Smith είναι συμβολική με νόημα, αν δε ξέρετε τι είναι, πριν απαντήσετε, κάντε ένα google search καφρόπαιδα.
Αλλά λογικό είναι, πότε ακούσατε κάποιον στρατιωτικό που να έχει διαβάσει ποτέ βιβλίο; Μερικά βιβλία έχουν τον κίνδυνο να αλλάξουν έναν στρατιωτικό από το πρόβατο που είναι οπότε τα αποφεύγουν.

Να πει πάντως κάποιος πως εγώ πάω για το Δαφνί και εσείς αξίζει να μένετε έξω είναι το λιγότερο παράλογο.

1. Εσείς υπερασπίζεστε πως επειδή γεννηθήκατε στην Ελλάδα αξίζετε υπεροχή απέναντι στους Τούρκους. Πόσο παράλογο είναι αυτό; Αν γεννιόσασταν απέναντι, θα υπερασπιζόσασταν τους Τούρκους. Τα κριτήρια επιλογής σας είναι καθυστερημένα.

2. Εσείς δε ξεχνάτε θερμά επεισόδια (μάλλον, ξεχνάτε αυτά που δημιουργήσαμε εμείς και θυμάστε τα άλλα) και θέλετε να δώσετε ανθρώπινες ζωές για εκδίκηση. Οι σύγχρονες νευρολογικές έρευνες συνδυάζουν την εμμονή με χαμηλή εφυία.

3. Εσείς είστε διατεθειμένοι να δώσετε τη ζωή σας και εγώ είμαι ο παράλογος; Ρε την παλεύετε;

Υ.Γ. Η αναφορά είναι στο βιβλίο 1984 του Orwell.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Η αναφορά στις μπαταρίες του μίσους του Winston Smith είναι συμβολική με νόημα, αν δε ξέρετε τι είναι, πριν απαντήσετε, κάντε ένα google search καφρόπαιδα.
Αλλά λογικό είναι, πότε ακούσατε κάποιον στρατιωτικό που να έχει διαβάσει ποτέ βιβλίο; Μερικά βιβλία έχουν τον κίνδυνο να αλλάξουν έναν στρατιωτικό από το πρόβατο που είναι οπότε τα αποφεύγουν.

Να πει πάντως κάποιος πως εγώ πάω για το Δαφνί και εσείς αξίζει να μένετε έξω είναι το λιγότερο παράλογο.

1. Εσείς υπερασπίζεστε πως επειδή γεννηθήκατε στην Ελλάδα αξίζετε υπεροχή απέναντι στους Τούρκους. Πόσο παράλογο είναι αυτό; Αν γεννιόσασταν απέναντι, θα υπερασπιζόσασταν τους Τούρκους. Τα κριτήρια επιλογής σας είναι καθυστερημένα.

2. Εσείς δε ξεχνάτε θερμά επεισόδια (μάλλον, ξεχνάτε αυτά που δημιουργήσαμε εμείς και θυμάστε τα άλλα) και θέλετε να δώσετε ανθρώπινες ζωές για εκδίκηση. Οι σύγχρονες νευρολογικές έρευνες συνδυάζουν την εμμονή με χαμηλή εφυία.

3. Εσείς είστε διατεθειμένοι να δώσετε τη ζωή σας και εγώ είμαι ο παράλογος; Ρε την παλεύετε;

Υ.Γ. Η αναφορά είναι στο βιβλίο 1984 του Orwell.

η πέννα σου μοιαζει /φέρνει με τον Μπόλντη, πετάξου αν θες να συνομιλήσεις μαζί του γιατί μας κούρασε η εμμονή σου . :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
λοιπον περα της πλακας ,οι τουρκοι ειναι εντελως λαος για τον πουτσο.Εχουν μπλεξει τωρα και σε μια μαστουρα -παραγω-καταναλωνω-επεκτεινομαι-αρα ΓΑΜΑΩ και προσπαθουν να το παιξουν μπαμπουλες-προστατες-υπερδυναμη...παλια τους τεχνη κοσκινο δηλαδη,γιατι απο τοτε που εμφανιστηκαν στο προσκηνιο τα ιδια σκατα κανουν...Παγια πολιτικη τους ειναι-ζηταω δεκα κανω μανουρα για 15 και στο τελος τσιμπαω 5 και ειμαι κερδισμενος-και ξανα μανα...το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις???? ΚΑΝΟΥΜΕ οτι μπορουμε για να το κανουμε πιο ευκολο για αυτα τα κοπροσκυλα
!αυτο το παραμυθι με τα πετρελαια αδυνατω να το καταλαβω....βουτυρο στο ψωμι των λιγδιαρηδων...ΑΣ υποθεσουμε στην καλυτερη των περιπτωσεων,μας αφηναν να τα βγαλουμε,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να το κανουμε?ποσα θα κερδισουμε?τιποτα μπροστα σε αυτα που κινδυνευουμε να χασουμε.ΒΕΒΑΙΑ οι ξενες πετρελαικες θα τρελοκονομησουν,αλλα εμεις τι κερδος θα εχουμε?
ΜΗ βιαστειτε να απαντησετε!Θυμηθειτε πριν πειτε το αυτονοητο,τι εγινε στον κολπο του μεξικου,τι εγινε στην αλασκα.ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ να χασουμε σε πιθανη μαλακια-γιατι γινονται παντα-το ΑΙΓΑΙΟ απο το οποιο αποκομιζουμε ενα σημαντικο κομματι του ΑΕΠ μεσω του τουρισμου????εχετε αντιληφθει σε τι τρελα μπαινουμε προσπαθωντας να βγαλουμε πετρελαιο μες την αυλη μας....
ΑΞΙΖΕΙ λοιπον τον κοπο για καποια δις Α)να δωσουμε πατημα στα μουνια διπλα για μανουρα
β)θα αντεξουμε οικονομικα εναν πολεμο?
Γ)τι κερδος πραγματικο θα εχουμε απο την εξορυξη αυτη σαν κρατος(μονο οι πετρελαικες θα κονομησουν),εμεις ψιχουλα αφου ουτε την ελαχιστη τεχνολογια δεν εχουμε για εξορυξη.
δ)αραγε το κερδος θα ειναι μεγαλυτερο απο την εξορυξη ,απο μια ενδεχομενη οικολογικη καταστροφη...ΤΑ νησια μας ειναι πανεμορφα και θα ειναι για παντα...οχι για λιγα χρονια.
ε)οσοι συμφωνειτε με την εξορυξη γιατι να μην κανουμε και κανα δυο πυρηνικα εργοστασια ρε αδελφε?
Εχω την εντυπωση οτι μπορουμε να βρουμε πλεον την ενεργεια σε πολυ καθαροτερες πηγες,απο το να λυσσαμε και να σκαβουμε τα παντα!!!!

Στα ερωτήματα που βάζεις τι θα έλεγες να ξεκινήσεις πρώτα εσύ να δώσεις τις απαντήσεις? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom