pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θα μου απαντήσει κάποιος;;;Mετά θα ήθελα εξήγηση κ για την δεύτερη ημερομηνία 11-09-09,τί έπαιξε τότε;;;
Θα μου απαντήσει κάποιος;;;Mετά θα ήθελα εξήγηση κ για την δεύτερη ημερομηνία 11-09-09,τί έπαιξε τότε;;;
Διέγραψε ο ΓΑΠ τον "κινέζο" από τις λίστες υποψηφίων του 2009...Θα μου απαντήσει κάποιος;;;
o στρατιωτικός , είναι η δουλειά του αυτή, για αυτό τον πλήρωσε ο λαός, πρέπει να είναι έτοιμος να σκοτώσει, αν δεχθεί η χώρα του επίθεση. Εκτός και αν πιστεύεις πως αν δεχθεί ένας λαός επίθεση ακόμη και τότε δεν μπορεί να σκοτώσει ( όχι ότι αλλάζει κάτι). Μη κρίνεις τη στάση μιας ολόκληρης επαγγελματικής κατηγορίας από μια υπογραφή σε ένα φόρουμ. Αφού μιλάς με όρους λογικής, νομίζω καταλαβαίνεις τη δυσαναλογία
Απάντάω σε σένα γιατί έχεις επίπεδο και μπορούμε να κουβεντιάσουμε..Το "δεν ξεχνω" υπονοεί ότι δε θα ξεχάσω ποτέ την υποκρισία των πολιτικών εκείνη τη νύχτα των Ιμίων..Εκείνη τη νύχτα που ήμουν επικεφαλής πυροβολαρχίας στη φρεγάτα κι εμεινα όλο το βράδυ με 7 μποφωρ,στο κρύο,για να αντιμετωπίσω τον Τούρκο.Και δεν ξεχνώ ότι εφυγα σα βρεγμένη γάτα-χωρίς να ευθυνομαι-και μάλιστα όταν γυρίσαμε στο Ναύσταθμο ,τρεις αξιωματικοί απο το καράβι υπέβαλαν την παραίτηση τους...Το ότι δεν ξεχνάει μήπως είναι ότι πρέπει να ληφθεί πρόνοια και μέριμνα ώστε να μην επαναληθφεί το γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε συναδέλφους του? Και την επόμενη φορά μπορεί να είναι ο ίδιος ή κάποιος συμπολίτης του?
Απάντάω σε σένα γιατί έχεις επίπεδο και μπορούμε να κουβεντιάσουμε..Το "δεν ξεχνω" υπονοεί ότι δε θα ξεχάσω ποτέ την υποκρισία των πολιτικών εκείνη τη νύχτα των Ιμίων..Εκείνη τη νύχτα που ήμουν επικεφαλής πυροβολαρχίας στη φρεγάτα κι εμεινα όλο το βράδυ με 7 μποφωρ,στο κρύο,για να αντιμετωπίσω τον Τούρκο.Και δεν ξεχνώ ότι εφυγα σα βρεγμένη γάτα-χωρίς να ευθυνομαι-και μάλιστα όταν γυρίσαμε στο Ναύσταθμο ,τρεις αξιωματικοί απο το καράβι υπέβαλαν την παραίτηση τους...
Αφού το κατάλαβες..Πάλι καλά...Άρα λοιπόν, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν οι Τούρκοι και δε κρατάς καμία κακία απέναντί τους, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν αυτοί παρά μόνο τι έγινε εσωτερικά στην Ελλάδα.
Αυτό λες;
Κάτι σαν εκδίκιση για το 96 το βλέπεις;;;Διέγραψε ο ΓΑΠ τον "κινέζο" από τις λίστες υποψηφίων του 2009...
Δεν θα επρεπε να τον απασχολει τι εκαναν οι Τουρκοι? why?Άρα λοιπόν, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν οι Τούρκοι και δε κρατάς καμία κακία απέναντί τους, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν αυτοί παρά μόνο τι έγινε εσωτερικά στην Ελλάδα.
Αυτό λες;
Αφού το κατάλαβες..Πάλι καλά...
Τώρα είσαι υπερβολικός...καλά θα ήταν να μην υπήρχαν στρατοί,θα γλίτωνε η ανθρωπότητα,αλλά υπάρχουν κ το μίσος αδιακρίτως δεν είναι καλό πράγμα.ΟΚ, δεκτό. Αν και δυσκολεύομαι να σε πιστέψω, μπορεί να λες και την αλήθεια.
Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη αλλά συνεχίζω να σε μισώ, λιγότερο όμως, επειδή είσαι στρατιωτικός.
Δεν θα επρεπε να τον απασχολει τι εκαναν οι Τουρκοι? why?
το "δεν ξεχνω" ως τροπος για να μην ξεχασεις οτι ο γειτονας σου ειναι κακος και στην πρωτη ευκαιρια θα στην ξανακανει? κι αυτο κακο ειναι?Φυσικά και θα έπρεπε, και είμαι σίγουρος πως τον απασχολεί. Το να φοβάσαι μήπως ο γείτονάς σου είναι μαλάκας είναι πολύ σημαντικό.
Όμως το "δε ξεχνώ" οδηγεί σε άλλα θέματα, όπως το να τους μισούμε ή το να οδηγεί προπαγανδιστικές κινήσεις του στυλ: "πάμε να πάρουμε εκδίκηση".
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Τώρα είσαι υπερβολικός...καλά θα ήταν να μην υπήρχαν στρατοί,θα γλίτωνε η ανθρωπότητα,αλλά υπάρχουν κ το μίσος αδιακρίτως δεν είναι καλό πράγμα.
Τέλος να σου πω ότι στο πολυτεχνείο οι στρατιωτικοί συγκρατούσαν τους φασιστόμπατσους....
Πώς θα ήθελες να είχε εξελιχθεί εκείνη η νύχτα ψηλέ;Απάντάω σε σένα γιατί έχεις επίπεδο και μπορούμε να κουβεντιάσουμε..Το "δεν ξεχνω" υπονοεί ότι δε θα ξεχάσω ποτέ την υποκρισία των πολιτικών εκείνη τη νύχτα των Ιμίων..Εκείνη τη νύχτα που ήμουν επικεφαλής πυροβολαρχίας στη φρεγάτα κι εμεινα όλο το βράδυ με 7 μποφωρ,στο κρύο,για να αντιμετωπίσω τον Τούρκο.Και δεν ξεχνώ ότι εφυγα σα βρεγμένη γάτα-χωρίς να ευθυνομαι-και μάλιστα όταν γυρίσαμε στο Ναύσταθμο ,τρεις αξιωματικοί απο το καράβι υπέβαλαν την παραίτηση τους...
το "δεν ξεχνω" ως τροπος για να μην ξεχασεις οτι ο γειτονας σου ειναι κακος και στην πρωτη ευκαιρια θα στην ξανακανει? κι αυτο κακο ειναι?
Κάτι σαν κανόνας στα μαθηματικά κ φυσική ένα πράγμα ε;;;το "δεν ξεχνω" ως τροπος για να μην ξεχασεις οτι ο γειτονας σου ειναι κακος και στην πρωτη ευκαιρια θα στην ξανακανει? κι αυτο κακο ειναι?
Η δολοφονία αθώων παιδιών γίνεται από τον επιτιθεμενο στρατό....δυστυχώς όσο υπάρχουν στρατοί καλό είναι να έχουν όλοι.Μα δε κάνω διάκριση ανάμεσα σε αμυντικούς ή επιθετικούς στρατιωτικούς. Όλοι οι στρατιωτικοί είναι δολοφόνοι κατά τη γνώμη μου. Όλοι θα θέλουν να δολοφονήσουν ένα αθώο παιδί που απλά έτυχε και βρέθηκε στην απέναντι άκρη, είτε αυτή κάνει επιθετικό είτε αμυντικό πόλεμο.
Επίσης, όταν εγώ θελήσω να την κοπανήσω από τη χώρα για να σώσω τη ζωούλα μου σαν δειλός που είμαι, αυτοί θα με δικάσουν και θα με εκτελέσουν.
και καλα θα σου κανουν!!! τωρα σε θυμηθηκα!!! εισαι εσυ που ελεγες πως αν γινει πολεμος θα την κοπανησεις και θα αφησεις πισω γυναικα και παιδια γιατι πανω απο ολα εχεις τη δικη σου ζωη! Και δε σε νοιαζει αν θα τα σκοτωσουν, θα τα βιασουν ή τα καψουν!Επίσης, όταν εγώ θελήσω να την κοπανήσω από τη χώρα για να σώσω τη ζωούλα μου σαν δειλός που είμαι, αυτοί θα με δικάσουν και θα με εκτελέσουν.
Μήπως θες να ξυπνήσει και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς για να πάρουμε την πόλη κάφρε;
τυπε οταν λεμε επιθετικο στρατο?παιζει 4-3-3 με αναπτυξη απτα ακρα?Κάτι σαν κανόνας στα μαθηματικά κ φυσική ένα πράγμα ε;;;
Η δολοφονία αθώων παιδιών γίνεται από τον επιθετικό στρατό....δυστυχώς όσο υπάρχουν στρατοί καλό είναι να έχουν όλοι.
Μην δεν σχολιάσεις,θα σκάσεις!!!!τυπε οταν λεμε επιθετικο στρατο?παιζει 4-3-3 με αναπτυξη απτα ακρα?