Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
o στρατιωτικός , είναι η δουλειά του αυτή, για αυτό τον πλήρωσε ο λαός, πρέπει να είναι έτοιμος να σκοτώσει, αν δεχθεί η χώρα του επίθεση. Εκτός και αν πιστεύεις πως αν δεχθεί ένας λαός επίθεση ακόμη και τότε δεν μπορεί να σκοτώσει ( όχι ότι αλλάζει κάτι). Μη κρίνεις τη στάση μιας ολόκληρης επαγγελματικής κατηγορίας από μια υπογραφή σε ένα φόρουμ. Αφού μιλάς με όρους λογικής, νομίζω καταλαβαίνεις τη δυσαναλογία

Για να θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά, να είναι δηλαδή έτοιμος να σκοτώσει, σημαίνει πως μπορεί να το κάνει. Πως δε βρίσκει κανένα άδικο στην όλη διαδικασία του πολέμου. Έχω διαφωνίες με τον αμυντικό πόλεμο αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο συζήτησης. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως θέλει και πληρώνεται για αυτό ακριβώς το λόγο.

Οι στρατιωτικοί σε όλο τον κόσμο είναι ίδιοι. Με εξαίρεση ίσως τους Ελβετούς που οι στρατιωτικές τους δυνάμεις είναι τελείως διαφορετικό πράγμα (προετοιμασία για αντάρτικο πόλεμο κλπ αλλά και εκεί έχω τις διαφωνίες μου, όπως είπα, θέμα άλλης συζήτησης).

Δε κατακρίνω λοιπόν ολόκληρο το στρατιωτικό επάγγελμα από μια υπογραφή, κατακρίνω όλο το στρατιωτικό επάγγελμα, όπως για παράδειγμα κατακρίνω όλους τους επαγγελματίες δολοφόνους (αν και αυτοί είναι πιο έξυπνοι από τους στρατιωτικούς, δε θα θυσιάσουν χιλιάδες ζωές επειδή τους το ζήτησε η χώρα τους).

Πέρα από την κατακραυγή που πρέπει να υπάρχει δίπλα στο όνομα στρατιωτικός, ο ADMIRAL αξίζει και παραπάνω επειδή "δε ξεχνάει". Τώρα, εσύ υποστηρίζεις πως το κάνει με καλό σκοπό, για να μη ξαναγίνει και να ζήσουμε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Σαν μια καλή αγαπημένη οικογένεια. Αυτό πιστεύεις; Εγώ νομίζω πως όποιος τονίζει πως "δε ξεχνάει" για οτιδήποτε δεν έχει καλούς σκοπούς αλλά προπαγανδιστικούς σκοπούς. Αλλιώς η πρόνοια του δε θα έπεφτε στη μνησικακία αλλά στην πρόληψη.

Αν βρίσκεις κάτι μη λογικό, πες μου, πάντως εσύ έχεις σίγουρα μια πιο λογική φωνή από τους υπόλοιπους.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το ότι δεν ξεχνάει μήπως είναι ότι πρέπει να ληφθεί πρόνοια  και μέριμνα ώστε να μην επαναληθφεί το γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε συναδέλφους του? Και την επόμενη φορά μπορεί να είναι ο ίδιος ή κάποιος συμπολίτης του?
Απάντάω σε σένα γιατί έχεις επίπεδο και μπορούμε να κουβεντιάσουμε..Το "δεν ξεχνω" υπονοεί ότι δε θα ξεχάσω ποτέ την υποκρισία των πολιτικών εκείνη τη νύχτα των Ιμίων..Εκείνη τη νύχτα που ήμουν επικεφαλής πυροβολαρχίας στη φρεγάτα κι εμεινα όλο το βράδυ με 7 μποφωρ,στο κρύο,για να αντιμετωπίσω τον Τούρκο.Και δεν ξεχνώ ότι εφυγα σα βρεγμένη γάτα-χωρίς να ευθυνομαι-και μάλιστα όταν γυρίσαμε στο Ναύσταθμο ,τρεις αξιωματικοί απο το καράβι υπέβαλαν την παραίτηση τους...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Απάντάω σε σένα γιατί έχεις επίπεδο και μπορούμε να κουβεντιάσουμε..Το "δεν ξεχνω" υπονοεί ότι δε θα ξεχάσω ποτέ την υποκρισία των πολιτικών εκείνη τη νύχτα των Ιμίων..Εκείνη τη νύχτα που ήμουν επικεφαλής πυροβολαρχίας στη φρεγάτα κι εμεινα όλο το βράδυ με 7 μποφωρ,στο κρύο,για να αντιμετωπίσω τον Τούρκο.Και δεν ξεχνώ ότι εφυγα σα βρεγμένη γάτα-χωρίς να ευθυνομαι-και μάλιστα όταν γυρίσαμε στο Ναύσταθμο ,τρεις αξιωματικοί απο το καράβι υπέβαλαν την παραίτηση τους...

Άρα λοιπόν, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν οι Τούρκοι και δε κρατάς καμία κακία απέναντί τους, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν αυτοί παρά μόνο τι έγινε εσωτερικά στην Ελλάδα.
Αυτό λες;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άρα λοιπόν, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν οι Τούρκοι και δε κρατάς καμία κακία απέναντί τους, δε σε ενδιαφέρει τι έκαναν αυτοί παρά μόνο τι έγινε εσωτερικά στην Ελλάδα.
Αυτό λες;
Αφού το κατάλαβες..Πάλι καλά...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Διέγραψε ο ΓΑΠ τον "κινέζο" από τις λίστες υποψηφίων του 2009...
Κάτι σαν εκδίκιση για το 96 το βλέπεις;;;

Μπααα δε θα το λέγα,ο ''κινέζος'' μια χαρά καθαρή την έβγαλε κ την βγάζει....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτό λες;
Δεν θα επρεπε να τον απασχολει τι εκαναν οι Τουρκοι?  :think: why?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αφού το κατάλαβες..Πάλι καλά...

ΟΚ, δεκτό. Αν και δυσκολεύομαι να σε πιστέψω, μπορεί να λες και την αλήθεια.

Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη αλλά συνεχίζω να σε μισώ, λιγότερο όμως, επειδή είσαι στρατιωτικός.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΟΚ, δεκτό. Αν και δυσκολεύομαι να σε πιστέψω, μπορεί να λες και την αλήθεια.

Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη αλλά συνεχίζω να σε μισώ, λιγότερο όμως, επειδή είσαι στρατιωτικός.
Τώρα είσαι υπερβολικός...καλά θα ήταν να μην υπήρχαν στρατοί,θα γλίτωνε η ανθρωπότητα,αλλά υπάρχουν κ το μίσος αδιακρίτως δεν είναι καλό πράγμα.

Τέλος να σου πω ότι στο πολυτεχνείο οι στρατιωτικοί συγκρατούσαν τους φασιστόμπατσους....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν θα επρεπε να τον απασχολει τι εκαναν οι Τουρκοι?  :think: why?

Φυσικά και θα έπρεπε, και είμαι σίγουρος πως τον απασχολεί. Το να φοβάσαι μήπως ο γείτονάς σου είναι μαλάκας είναι πολύ σημαντικό.

Όμως το "δε ξεχνώ" οδηγεί σε άλλα θέματα, όπως το να τους μισούμε ή το να οδηγεί προπαγανδιστικές κινήσεις του στυλ: "πάμε να πάρουμε εκδίκηση".

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Φυσικά και θα έπρεπε, και είμαι σίγουρος πως τον απασχολεί. Το να φοβάσαι μήπως ο γείτονάς σου είναι μαλάκας είναι πολύ σημαντικό.

Όμως το "δε ξεχνώ" οδηγεί σε άλλα θέματα, όπως το να τους μισούμε ή το να οδηγεί προπαγανδιστικές κινήσεις του στυλ: "πάμε να πάρουμε εκδίκηση".

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
το "δεν ξεχνω" ως τροπος για να μην ξεχασεις οτι ο γειτονας σου ειναι κακος και στην πρωτη ευκαιρια θα στην ξανακανει? κι αυτο κακο ειναι?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τώρα είσαι υπερβολικός...καλά θα ήταν να μην υπήρχαν στρατοί,θα γλίτωνε η ανθρωπότητα,αλλά υπάρχουν κ το μίσος αδιακρίτως δεν είναι καλό πράγμα.

Τέλος να σου πω ότι στο πολυτεχνείο οι στρατιωτικοί συγκρατούσαν τους φασιστόμπατσους....

Μα δε κάνω διάκριση ανάμεσα σε αμυντικούς ή επιθετικούς στρατιωτικούς. Όλοι οι στρατιωτικοί είναι δολοφόνοι κατά τη γνώμη μου. Όλοι θα θέλουν να δολοφονήσουν ένα αθώο παιδί που απλά έτυχε και βρέθηκε στην απέναντι άκρη, είτε αυτή κάνει επιθετικό είτε αμυντικό πόλεμο.

Επίσης, όταν εγώ θελήσω να την κοπανήσω από τη χώρα για να σώσω τη ζωούλα μου σαν δειλός που είμαι, αυτοί θα με δικάσουν και θα με εκτελέσουν.

Επισκέπτης
Πώς θα ήθελες να είχε εξελιχθεί εκείνη η νύχτα ψηλέ;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
το "δεν ξεχνω" ως τροπος για να μην ξεχασεις οτι ο γειτονας σου ειναι κακος και στην πρωτη ευκαιρια θα στην ξανακανει? κι αυτο κακο ειναι?

Αν δεν υποκινεί μίσος και ευκαιρία για επιθετικές νοοτροπίες όχι δεν είναι κακό, είναι ασφάλεια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάτι σαν κανόνας στα μαθηματικά κ φυσική ένα πράγμα ε;;; :birdman:

Μα δε κάνω διάκριση ανάμεσα σε αμυντικούς ή επιθετικούς στρατιωτικούς. Όλοι οι στρατιωτικοί είναι δολοφόνοι κατά τη γνώμη μου. Όλοι θα θέλουν να δολοφονήσουν ένα αθώο παιδί που απλά έτυχε και βρέθηκε στην απέναντι άκρη, είτε αυτή κάνει επιθετικό είτε αμυντικό πόλεμο.

Επίσης, όταν εγώ θελήσω να την κοπανήσω από τη χώρα για να σώσω τη ζωούλα μου σαν δειλός που είμαι, αυτοί θα με δικάσουν και θα με εκτελέσουν.
Η δολοφονία αθώων παιδιών γίνεται από τον επιτιθεμενο στρατό....δυστυχώς όσο υπάρχουν στρατοί καλό είναι να έχουν όλοι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και καλα θα σου κανουν!!! τωρα σε θυμηθηκα!!! εισαι εσυ που ελεγες πως αν γινει πολεμος θα την κοπανησεις και θα αφησεις πισω γυναικα και παιδια γιατι πανω απο ολα εχεις τη δικη σου ζωη! Και δε σε νοιαζει αν θα τα σκοτωσουν, θα τα βιασουν ή τα καψουν!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ! και με μαρτυρικο θανατο! οχι μονο μια σφαιρα στο κεφαλι!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Μήπως θες να ξυπνήσει και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς για να πάρουμε την πόλη κάφρε;

μη μιλας έτσι στο αγόρι μου!
άντε!
όταν μεγαλώσω θα με παντρευτεί
και θα φοράει και τη στολή
και θα περάσω και κάτω απ'τα σπαθιά!
λοιπόν κοφ΄το!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάτι σαν κανόνας στα μαθηματικά κ φυσική ένα πράγμα ε;;; :birdman:
Η δολοφονία αθώων παιδιών γίνεται από τον επιθετικό στρατό....δυστυχώς όσο υπάρχουν στρατοί καλό είναι να έχουν όλοι.
τυπε οταν λεμε επιθετικο στρατο?παιζει 4-3-3 με αναπτυξη απτα ακρα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom