SexyBeast
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Ωχ. Βάζεις φυτιλιές.^^^ τη διάβασα την κριτική και συμφωνώ πως είναι αντιπροσωπευτική της κοπέλας. Να δούμε αν θα της αρέσει το
Ωχ. Βάζεις φυτιλιές.^^^ τη διάβασα την κριτική και συμφωνώ πως είναι αντιπροσωπευτική της κοπέλας. Να δούμε αν θα της αρέσει το
συμφωνω μαζι σου φιλε μου.ακριβως οπως τα λες και με μενα ετσι ηταν.μερικα χρονια πριν.την ειχα συναντησει στο λακομπα.ξηγημενη σε ολα της.αλλα και απο εμφανιση πολυ ανω του μεσου ορου.πολυ γλυκο προσωπο και κορμι που θα ζηλευαν πολλες.ετσι μουρχεται να την ξαναδω οταν μπορεσω.Αδέρφια μην αγχώνεστε για εμένα. Η Έλενα είναι ξηγημένο παιδί...Είμαι σίγουρος ότι δεν με παρεξήγησε τώρα που με γνώρισε...(Καλά λίγο ίσως αλλά δεν πειράζει....να διατηρείται η λίμπιντο ψηλά)
Γιατί? Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο?άρα τελικά παιδιά milf είναι όπως είχα γράψει και εγώ!
σε τι?Γιατί? Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο?
άλλο να το λέμε εμείς άλλο να το λες εσύ λολάρα τελικά παιδιά milf είναι όπως είχα γράψει και εγώ!
Από μια MILF ?σε τι?
o καθένας με τα γούστα του!Από μια MILF ?
ναι όταν το λέω εγώ τρώω bullying, όταν το λέτε εσείς γράφετε την αλήθεια!άλλο να το λέμε εμείς άλλο να το λες εσύ λολ
Βασικά και εγώ....Δύο MILFo καθένας με τα γούστα του!
Εγώ ναι!
ε μα τώρα ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνηΒασικά και εγώ....Δύο MILF
Αλλα αυτής της Μεγάλης κατηγορίας
σαν την Έλενα δηλαδή
Εγώ ποτέ φίλε μου...ε μα τώρα ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη
όχι ίσα ίσα απλά αναφέρεις και εσύ την Έλενα μας ως milf και δεν ξέρω πως θα το πάρει!Εγώ ποτέ φίλε μου...
Απλά λέω τι μ αρέσει
Και αυτά είναι καθαρα υποκειμενικα θέματα...
Αν έμενα μ αρέσει το ψάρι και σένα το μοσχαράκι...δε σημαίνει ότι κάποιος απ τους δύο είναι λάθος
Δεν το είπα για να την προσβάλω...όχι ίσα ίσα απλά αναφέρεις και εσύ την Έλενα μας ως milf και δεν ξέρω πως θα το πάρει!
Απ όσο ξέρω μια χαρά κυρία είναι..απλά έχει αλλεργία στους μαλακές...σιγάμιλφ ξεμιλφ η κοριτσάρα είναι κορυφαία.
Αρκεί να μην τραβήξει κανείς την περόνη
είναι ανάλογα απο ποια πλευρά το βλέπει κάποιος!Δεν το είπα για να την προσβάλω...
Εξ άλλου παππούλης είμαι και εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απ όσο ξέρω μια χαρά κυρία είναι..απλά έχει αλλεργία στους μαλακές...σιγά
Το να είναι και να συμπεριφέρονται σαν νορμάλ άνθρωποι και οι δύο το προτιμώ...Αλλά μη βγει πάρα έξωείναι ανάλογα απο ποια πλευρά το βλέπει κάποιος!
Δεν ξέρω ποια απο τις δύο πλευρές(κοπέλα-πελάτης) είναι μαλάκες!
Πάντως η έξυπνη γυναίκα είναι εκείνη που μαζί της μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας και αυτή δεν το κάνει....
Μόνο 65 άτομα το βλέπουν τώραΤο να είναι και να συμπεριφέρονται σαν νορμάλ άνθρωποι και οι δύο το προτιμώ...Αλλά μη βγει πάρα έξω
ε ναι.μιλφ. αλλα κορφη.δεν το λεει κανεις απαξιωτικα αυτο.παντως οτι και να ειναι ,ειναι δυναμη.άρα τελικά παιδιά milf είναι όπως είχα γράψει και εγώ!
όχι μεταξύ μας πάντα δεν βγαίνει προς τα έξω!Το να είναι και να συμπεριφέρονται σαν νορμάλ άνθρωποι και οι δύο το προτιμώ...Αλλά μη βγει πάρα έξω