Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Να θες να ξεκαυλωσεις και η Έλενα να μην σ'αφήνει ?
Έτσι ακριβώς είναι το έχω δει και είναι τούμπανο σαν 20 χρόνου μοντέλοδεν το κρύβω, απλώς έτσι βγήκαν, άλλωστε είναι καινούριο και υπέροχο, βασικά είναι τέλειο, και δεν θέλω να μου το πειράξει κανένας ξανά, το προσέχω. Θα βγάλω κι άλλες προσεχώς και θα βάλω, γι αυτό είπα, αν ξέρει κανείς να βγάζει καλές όμως πραγματικά φωτό.
τι σημαίνει το έχεις δει. Και εμείς το βλέπουμε. Έχεις πάρει?Έτσι ακριβώς είναι το έχω δει και είναι τούμπανο σαν 20 χρόνου μοντέλο
Από πολύ πολύ κοντά έχω ανεβάσει και φωτό στις προηγούμενες σελίδεςτι σημαίνει το έχεις δει. Και εμείς το βλέπουμε. Έχεις πάρει?
Γιατί προκαλώ προβλήματα? Απλώς ενημερώνω ότι η ανοχή μου σε πουτανακια χαφιεδες τελος και στα τηλέφωνα προπάντων. Είπα ότι όποιος μου προκαλεί πρόβλημα στα τηλέφωνα θα τρωει πουτσα πλέον.ρε κορίτσι αλήθεια τώρα γιατί προκαλείς προβλήματα στον εαυτό σου?
αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...
προσωπικά, επειδή είμαι σίγουρος ότι άλλος γράφει κι όχι εσύ, βάλε του λίγο φρένο.
ή στον εαυτό σου αν και εφόσον εσύ του υπαγορεύεις...
Εγώ γράφω. Δεν θ ανέχομαι πλέον κανένα μουνι γαμημενο να μου κάνει τη ζωή μαύρη.Γιατί προκαλώ προβλήματα? Απλώς ενημερώνω ότι η ανοχή μου σε πουτανακθα χσφιεδες τελος και στα τηλέφωνα προπάντων. Είπα ότι όποιος μου προκαλεί πρόβλημα στα τηλέφωνα θα τρωει πουτσα πλέον.
Δεν πα να πει και σε Laborgini θα τον εμαμησω, να πάει να πάρει από κει που κάνουν αυτό, σε παρακαλώ τωραγιατί ρε κοριτσάρα, δηλαδή εάν σου πει ο άλλος να το κάνετε στο Mercedes G Wagen
ή και να σου δώσει 50 ευρώ εξτρά θα πεις προσβάλλομαι με υποβιβάζεις?
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι σωστοί άνθρωποι δεν έχουν να φοβουνται τίποτε από μενακορίτσι θα ξαναγράψω κάτι για 3η ή 4η φορά σε νήμα κοπέλας...
εδώ είναι το "μαγαζί σου". από εδώ βγάζεις χρήμα.
εκτός κι αν κάποιας πραγματικά σου μιλήσει απαξιωτικά και με αγένεια οπότε οκ κάνε του φασαρία (που και τότε κανονικά στον αντισθένη θα πρέπει να απευθυνθείς, όχι να βρίζεσαι) σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα πρέπει απλά να μην δίνεις σημασία. ή να απαντάς ήρεμα και απαξιωτικά ΧΩΡΙΣ όμως να βρίζεις και να πρκαλείς και σίγουρα χωρίς να βγάζεις ονόματα και τηλέφωνα, γιατί απλά ΤΟΤΕ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΚΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ - ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.
στο νήμα σου, δλδ στο μαγαζί σου, δεν θες φασαρίες.
οι μαλάκες και οι πιθανοί "αντίπαλοι" που θέλουν να σου κάνουν κακό, δεν παθαίνουν τίποτα πίσω από την ανωνυμία. και τα τηλ πιθανότατα πακιστανικά είναι...
εσύ όμως κάνεις εχθρούς, φοβίζεις ανθρώπους σοβαρούς, δημιουργείς μπαχαλο στην ίδια σου τη δουλειά.
και χωρίς να φταις (με βάση τα λεγόμενά σου πάντα).
το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να τους αποκλείσεις από το κινητό να μη σε ζαλίζουν ,κι εδώ μέσα - αν χρειαζεται - να δίνεις μία και μόνο μία έξυπνη-απαξιωτική απάντηση χωρίς όμως βρισίδια και απειλές.
αυτά και καλό βράδυ
Κουκλαρα αν θες δες τα μηνυματα σουΔεν πα να πει και σε Laborgini θα τον εμαμησω, να πάει να πάρει από κει που κάνουν αυτό, σε παρακαλώ τωρα
Εγω ξέρω να βγάζω καλές φωτογραφίες, καθώς ειμαι και ερασιτέχνης φωτογράφος.δεν το κρύβω, απλώς έτσι βγήκαν, άλλωστε είναι καινούριο και υπέροχο, βασικά είναι τέλειο, και δεν θέλω να μου το πειράξει κανένας ξανά, το προσέχω. Θα βγάλω κι άλλες προσεχώς και θα βάλω, γι αυτό είπα, αν ξέρει κανείς να βγάζει καλές όμως πραγματικά φωτό.
ποιός κρετίνος σου έσπασε το προηγούμενο βυζί κοριτσάραδεν το κρύβω, απλώς έτσι βγήκαν, άλλωστε είναι καινούριο και υπέροχο, βασικά είναι τέλειο, και δεν θέλω να μου το πειράξει κανένας ξανά, το προσέχω. Θα βγάλω κι άλλες προσεχώς και θα βάλω, γι αυτό είπα, αν ξέρει κανείς να βγάζει καλές όμως πραγματικά φωτό.
Δικαίωμα σου είναι να εργάζεσαι αυτις τις περίεργες μέρες που ζούμε, αλλά υπάρχει και η ατομική ευθύνη και η δική μου λογική λέει να τηρώ τα μέτρα και αυτά που μας λένε οι ειδικοί!!!Δεν ξέρω τι λέτε σεις, αλλά εγώ εργάζομαι κανονικά, όχι τηλεφωνικά μασλατια βέβαια, αν δεν δουλέψω θα πεινάσουμε. Άλλωστε ο ιός δεν τελειώνει άπαξ και σταματήσει η καραντινα.
δεν μου λες ρε κοριτσάρα, όταν ζήταγες πληροφορίες για το σκυλί σου, ήρθε κάποιος να σου πει 5 ευρώ η κάθε πληροφορία πόστ, αν θες?You can join me in my FANZ.GR profile. Σύντομα νέες καυλωτικές και σέξυ φωτό καθώς και βίντεο!
συγκλο..... Μου είπαν να φτιάξω προφίλ κι έφτιαξα, αν θέλει κάποιος να δει κάποιες όμορφες φωτό ή κάποιο βιντεάκι που δεν ανεβάζω εδώ, αλλά δεν μπορεί να έρθει ραντεβού, μπορεί να κάνει αυτό. Τί έπαθες τώρα. Kαι δεν μου αρέσει η λέξη ιερ...η που χρησιμοποιείς για μένα, σε παρακαλώ. Και δεν μου λες, τις άλλες τις έκραξες έτσι ή μόνο εμένα χιχι;δεν μου λες ρε κοριτσάρα, όταν ζήταγες πληροφορίες για το σκυλί σου, ήρθε κάποιος να σου πει 5 ευρώ η κάθε πληροφορία πόστ, αν θες?
η δουλειά σου είναι το σεξ, βγάζεις λεφτά από αυτό και τώρα θες να σου πληρώσουμε και την διαφήμισή σου ξεχωριστά. Σαν να μας δίνουν στο δρόμο φυλλάδια και να ζητάνε ένα ευρώ για να το πάρουμε.
Η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι απαράδεκτη πρακτική από ιερόδουλες, το κατακρίνω λόγω και έργω, δεν πρόκειται ποτέ να κλείσω ιερόδουλη που ζητάει λεφτά για φωτογραφίες.
Greed is one of the seven deadly sins.