Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 24.806
Μια όμορφη εργαζόμενη που χάνει το δίκιο της επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί το επάγγελμα της.Ποια είναι η κυρία; Την αγαπώ
Μια όμορφη εργαζόμενη που χάνει το δίκιο της επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί το επάγγελμα της.Ποια είναι η κυρία; Την αγαπώ
είστε επαγγελματίας? ένα τηλέφωνο?Ποια είναι η κυρία; Την αγαπώ
Μια όμορφη εργαζόμενη που χάνει το δίκιο της επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί το επάγγελμα
Αχαχαχαχαα, ρε τι ωραία είστε εδώ μέσα;είστε επαγγελματίας? ένα τηλέφωνο?
ναι αλλά να καταδεχθείτε και μια απάντηση ναι ή όχι.Αχαχαχαχαα, ρε τι ωραία είστε εδώ μέσα;
Για τη φανέλα παίζω. Δεν είμαι εδώ προς αναζήτηση ευκαιριών καριέρας.ναι αλλά να καταδεχθείτε και μια απάντηση ναι ή όχι.
ωραία να τα ξεκαθαρίζουμε εξαρχής αυτά για να προσπερνάω αδιάφορα το βυζί στην φωτογραφία.Για τη φανέλα παίζω. Δεν είμαι εδώ προς αναζήτηση ευκαιριών καριέρας.
Ναι, κάνε δουλειά σου. ?ωραία να τα ξεκαθαρίζουμε εξαρχής αυτά για να προσπερνάω αδιάφορα το βυζί στην φωτογραφία.
δεν ειναι σωστο να σπαμαρεις στο νημα της κοπελας.ανοιξε ενα δικο σου και εκει μπορουν ολοι οι παικτες να πουν τις αποψεις τους,οπως και εσυ να μιλησεις για σενα.κανε την κινηση,ενα οφελος θα το εχεις,οποιο και να ειναι.Ναι, κάνε δουλειά σου. ?
Καταρχάς χαλαρώστε. Εγώ έκανα σχόλιο στην κυρία και απευθύνθηκα στην κυρία. Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας. Η συζήτηση λήγει εδώ.δεν ειναι σωστο να σπαμαρεις στο νημα της κοπελας.ανοιξε ενα δικο σου και εκει μπορουν ολοι οι παικτες να πουν τις αποψεις τους,οπως και εσυ να μιλησεις για σενα.κανε την κινηση,ενα οφελος θα το εχεις,οποιο και να ειναι.
ολοι μας χαλαροι ειμαστε κυρια μου.αναλογιστητε και γιατι ειμαστε εδω μεσα.οχι απαραιτητα σε αυτο το νημα.Καταρχάς χαλαρώστε. Εγώ έκανα σχόλιο στην κυρία και απευθύνθηκα στην κυρία. Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας. Η συζήτηση λήγει εδώ.
Καταρχάς χαλαρώστε. Εγώ έκανα σχόλιο στην κυρία και απευθύνθηκα στην κυρία. Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας. Η συζήτηση λήγει εδώ.
Απλά μάλλον πιστεύετε ότι έχετε την αποκλειστικότητα των σχολίων σε δημοσίευση γυναίκας, απλά και μόνο επειδή σας κρέμεται ένα ζευγάρι αρχίδια. Μια έκφραση αγάπης ή ένα support δεν έβλαψε κανέναν ποτέ, οπότε ακόμα κι αν σας χαλάω την πιάτσα, sorry not sorry.ολοι μας χαλαροι ειμαστε κυρια μου.αναλογιστητε και γιατι ειμαστε εδω μεσα.οχι απαραιτητα σε αυτο το νημα.
κλασσική κίνηση καινούργιας σέμι προ.δεν ειναι σωστο να σπαμαρεις στο νημα της κοπελας.ανοιξε ενα δικο σου και εκει μπορουν ολοι οι παικτες να πουν τις αποψεις τους,οπως και εσυ να μιλησεις για σενα.κανε την κινηση,ενα οφελος θα το εχεις,οποιο και να ειναι.
κυριε συναδελφε,μου βαζετε δυσκολα.δεν τα γνωριζω αυτα.σεμι τι ειναι?κλασσική κίνηση καινούργιας σέμι προ.
Βάζει μια φώτο που θα τραβήξει την προσοχή στο προφίλ, γράφει σε θρέντ που κινείται για να την δουν, δηλώνει απλό μέλος για να μην προκαλέσει από την unfair διαφήμιση σε θρέντ αλληνής, θα κόψει κίνηση γενικά και όταν νιώσει έτοιμη και ασφαλής θα σταλούν τα πμ με τις λεπτομέρειες στα μέλη που θα έχει ξεδιαλέξει για ασφαλή.
Εντάξει ρε φίλε,δεν είπε κάτι κακό η κοπέλα...οχι λαθος κανετε.να σχολιαζεται και εσεις και οποια αλλη κυρια,μετα χαρας,αλλα μπορειτε να κανετε και αυτο που σας ειπα πιο πανω
καινούργιες πουτάνες που βολιδοσκοπούνε το επάγγελμα και θέλουν να βρέξουν σιγά σιγά τα πόδια με λίγους πελάτες πριν βουτήξουν με το κεφάλι.κυριε συναδελφε,μου βαζετε δυσκολα.δεν τα γνωριζω αυτα.σεμι τι ειναι?
το βυζί δικό της?νταξει μαγκες η ειρηνη δνε ειναι σεμι προ ουτε προ ουτε φιφα
οπωτε δεν υπαρχει λογος να δινεται συνεχεια