εχεις απόλυτο δικιο.
εγω έτρεχα 3 χλμ το πρωι για να βρω paysafe για να την στείλω 9:30 το πρωι για ραντεβού που είχαμε κλείσει απο την προηγούμενη μέρα κατα τις 15:30. Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωι, αφου πρωτα τις ειχα στείλει την κάρτα, και το είχε κλειστο. την παίρνω τηλέφωνο στις 15:00 και δεν φτάνει που το ραντεβού πήγε στράφι και μου έφαγε και τα 10 € της paysafe, ειχε το θράσος να φωνάζει κιόλας.
YΓ: NAYOMI τα λεφτά μου πίσω!!
Τύπε μη παρεξηγηθείς αλλα δικό σου το λάθος... για ποιό λόγο να το κάνεις αυτο ; επειδη εχει καχυποψία μήπως δεν πάς στο ραντεβού ;
αυτο γιατι να ειναι δικό σου πρόβλημα ; δεν το εκανα εγω αυτό... ουτε να με πληρώνανε οχι να πληρώσω κιόλας.
Αμ το άλλο ;;; εχω λεει ενα σκυλί που εχω δει τι ηταν αυτό... θέλει περίθαλψη... δωστε λεφτά.
Μου θυμίζει το "εχω εναν άρρωστο στο χωριό μπορεις να βοηθήσεις"
ασε ρε τύπε.... χθεσινοί είμαστε ; και καλα εκανα και εγραψα τη γνωμη μου εδω μεσα. Δε καταλαβα ; θα μας τσαμπουκαλεφτούνε κιόλας ;
δημοσιο ειναι το σάιτ οχι δικό της απλα εχει ένα θρέντ εδω μέσα που το επέτρεψαν οι συντονιστές. Θα υπάρχει και κριτική.
Σε όποιον δεν αρέσει -> ιγκνορ. Εγω μολις την είδα να βρίζει απο τη πρώτη πρόταση κιολας έκανα ιγκνορ. Δε χρειάστηκε άλλο μ΄ήνυμα.
Δε μασάμε απο τέτοια. Τον πελάτη θα τον σέβονται.