Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.533
Κι αμα μ έκανες ιγκνόρ χεστηκε η φοράδα στ αλώνι, πάρε μπουλόν λέμε κακέΌσο ισχύουν τα επιχειρήματα του Σώρα άλλο τόσο ισχύουν και αυτα που κατεβάζεις εσυ απο το κεφάλι σου.
Οποτε λέγε εκει τα δικά σου και κανε και καμιά καρδούλα.
Κριτική ηταν όχι επίθεση. Αλλα τι να εξηγώ τώρα. Μηπως θα καταλαβεις ; εδω έχουμε σεντόνια με μπινελίκια
και εσύ λές σε εμάς οτι κάναμε επίθεση.
Μάλλον κοιμασαι όρθιος φίλε και πληρώνεις και ξενοδοχείο.
ΥΓ Μόνο τη πρώτη απάντηση διάβασα μετά την έκανα ιγκνόρ.... οι βόθροι αλλού οχι σε μένα.
Τα λέμε.
σούπερ καύλα είσαι, Έλενα
υπεροχη οπως παντα..
εχεις απόλυτο δικιο.Αυτο που πρέπει να πληρώσεις πρίν έρθει η κοπέλα.... καινούργιο φρούτο ;
Λέει οτι βάζει αυτο το κανόνα επειδη σέβεται αυτήν και εμάς.... εμάς πως μας σέβεται δηλαδη δε καταλαβαίνω.
Εγω ξέρω κανονιζω με κάποια της λέω το νουμερο του ξενοδοχείου και έρχεται. Τα άλλα ειναι πολλα λόγια.
Αν θέλει έρχεται. Το σκηνικό με κάποιο γατόσκυλο που πρέπει να περιθάλψουμε εμείς ασχολίαστο. Αν ειναι δυνατόν να ζητάς απο πελάτες τέτοια πράγματα.
Προειδοποιώ απο πρίν επειδη ειδα και κάποια δείγματα (τι κάποια δηλαδη τέλοςπαντων) οξυθυμης συμπεριφοράς απο τα γραφόμενα... πως δεν θα απαντήσω σε εριστικό σχόλιο ή απάντηση απλά ετυχε να δω το θρέντ και μπήκα να γράψω την αποψη μου επειδη το φορουμ ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ και επειδη ειμαι και χρόνια στο άθλημα.
Οπότε σχόλιο του στύλ "Αμα δεν σ αρέσει να πάς αλλού..." όπως έγινε σε άλλο θρέντ μιας μασαζούς ... ε προφανώς και θα πάω αλλα γράφουμε και κανα feedback den einaι κακό.
Πάντως δεν μ αρεσαν αυτα που διάβασα ομολογώ. Θεωρω οτι ο πελάτης μπαίνει σε άσκοπη ταλαιπωρία.
Είχαμε ραντεβού στις 15.00 και σου είπα οπωσδήποτε να τηλεφώνησε θα στις 12.00 για επιβεβαίωση κι εσυ πηρες15.00 κι απαιτουσεσ να ερθω 17.00 μωρέ γαμημενε. Ένα αρχιδι θα πάρεις πίσω, γιατί κι εγώ ακύρωσα άλλον γιατί είχες δώσει 10 ευρώ για κλείσιμο date. Παρε ταρχιδια μ κι εσυ δώσε μου τα 60 ευρώ που έχασα από τον άλλον, άντε γαμησου αρχιδα. Δώσε τα 60 ευρώ εσυ που έχασα από τον άλλον και θα σου δώσω τα 10 πίσω. Τι είναι εγώ τσιράκι σου μηδενικό;εχεις απόλυτο δικιο.
εγω έτρεχα 3 χλμ το πρωι για να βρω paysafe για να την στείλω 9:30 το πρωι για ραντεβού που είχαμε κλείσει απο την προηγούμενη μέρα κατα τις 15:30. Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωι, αφου πρωτα τις ειχα στείλει την κάρτα, και το είχε κλειστο. την παίρνω τηλέφωνο στις 15:00 και δεν φτάνει που το ραντεβού πήγε στράφι και μου έφαγε και τα 10 € της paysafe, ειχε το θράσος να φωνάζει κιόλας.
YΓ: NAYOMI τα λεφτά μου πίσω!!
εχεις απόλυτο δικιο.
εγω έτρεχα 3 χλμ το πρωι για να βρω paysafe για να την στείλω 9:30 το πρωι για ραντεβού που είχαμε κλείσει απο την προηγούμενη μέρα κατα τις 15:30. Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωι, αφου πρωτα τις ειχα στείλει την κάρτα, και το είχε κλειστο. την παίρνω τηλέφωνο στις 15:00 και δεν φτάνει που το ραντεβού πήγε στράφι και μου έφαγε και τα 10 € της paysafe, ειχε το θράσος να φωνάζει κιόλας.
YΓ: NAYOMI τα λεφτά μου πίσω!!
Πηγαίνει γαμησου αρχιδακι φύγε από εδώ σε γράφω στ αρχιδια μ, τι λες δεν σε καταλαβαίνουμε ξαναγράψει το σε παρακαλώ . Για εξήγησε τη γνώμη σου επ ακριβώς παρακαλώ πολύΤύπε μη παρεξηγηθείς αλλα δικό σου το λάθος... για ποιό λόγο να το κάνεις αυτο ; επειδη εχει καχυποψία μήπως δεν πάς στο ραντεβού ;
αυτο γιατι να ειναι δικό σου πρόβλημα ; δεν το εκανα εγω αυτό... ουτε να με πληρώνανε οχι να πληρώσω κιόλας.
Αμ το άλλο ;;; εχω λεει ενα σκυλί που εχω δει τι ηταν αυτό... θέλει περίθαλψη... δωστε λεφτά.
Μου θυμίζει το "εχω εναν άρρωστο στο χωριό μπορεις να βοηθήσεις"
ασε ρε τύπε.... χθεσινοί είμαστε ; και καλα εκανα και εγραψα τη γνωμη μου εδω μεσα. Δε καταλαβα ; θα μας τσαμπουκαλεφτούνε κιόλας ;
δημοσιο ειναι το σάιτ οχι δικό της απλα εχει ένα θρέντ εδω μέσα που το επέτρεψαν οι συντονιστές. Θα υπάρχει και κριτική.
Σε όποιον δεν αρέσει -> ιγκνορ. Εγω μολις την είδα να βρίζει απο τη πρώτη πρόταση κιολας έκανα ιγκνορ. Δε χρειάστηκε άλλο μ΄ήνυμα.
Δε μασάμε απο τέτοια. Τον πελάτη θα τον σέβονται.
μαζί σου σε όλα,Επίσης να πω ότι μέχρι κρι τις γιορτές θα είναι 60 ευρώ στη Γλυφάδα οποίος θέλει, να κάνω κι εγώ γιορτές, να παρω φαγητά κλπ
Πως τα θες τα 10 ευρώ πίσω; Να στα στείλω με κούριερ η θες πείσειφ;15:30 είχαμε κλείσει το ραντεβου και δεν σε βρίζω. Θέλω και τόκο γιατί με αναγκάζεις να επαναλαμβάνομαι και τον χρόνο που χαλάω μπορώ να κάνω κάτι πιο εποικοδομητικό.
ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑΥΟΜΙ...
15:30 είχαμε κλείσει το ραντεβου και δεν σε βρίζω. Θέλω και τόκο γιατί με αναγκάζεις να επαναλαμβάνομαι και τον χρόνο που χαλάω μπορώ να κάνω κάτι πιο εποικοδομητικό.
ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑΥΟΜΙ...
Γιατί το έκαναν αυτό; Παρε νε τγλ τι έγινε;μαζί σου σε όλα,
βρίζεις πολύ βρε Αγάπη,δεν ξέρω πως να σου μιλήσω
πες μου εσυ.....
τα σκυλιά μου τα φώλιασαν έτσι έχω τροφή μπόλικη ,ξέρω οτι έχεις κ εσύ σκύλους
έχω κ φάρμακα κ κολάρα για τσιμπουρια ...
ν στ δώσω δεν εχω θέμα,
Έτσι άντε ρε από κει καλά κανείς μην έρχεσαι άντε ρε την πουτανα που βρίζειΑ συνεχίζει και σε βρίζει ;;; χαχαχα
δεν την βλέπω την ΕΧΩ ΙΓΚΝΟΡ !!!!
Ε δε θα βγαλεις άκρη να ξέρεις. Ετσι κάνει οταν δεν της αρέσει κάποια άποψη αρχιζει και βρίζει. Ωραίο επίπεδο.
Εκει φαινεται και ο χαρακτήρας κάποιου οταν δεν σε έχει αναγκη. Πχ δεν είσαι πελάτης της. Γιατι εγω δεν είμαι και δεν θα γινόμουν και ποτέ με αυτη τη συμπεριφορά. Εχω γνωρισει ιεροδουλες διαμάντια και με έχουν κανει πελάτη τους.
ΑΝΤΕ ΡΕ απο εκεί....
που να παρω?Γιατί το έκαναν αυτό; Παρε νε τγλ τι έγινε;
μαζί σου σε όλα,
πες μου εσυ.....
ν στ δώσω δεν εχω θέμα,
Παρε τηλπου να παρω?
ΟκΣε καπότες τα θέλω..
Θα σου έχουν μείνει μπόλικες αφου το μουνί σου θα έχει αραχνιάσει.. χαχαχα
Παρε ρε συ τηλ τι έγινε πεςμαζί σου σε όλα,
πες μου εσυ.....
ν στ δώσω δεν εχω θέμα,