Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.182
Ξανθό μουνι τρελό γαμησι
Καλημέρα!...καλημέρα!!!
καλημέρα γλυκειά γυναικάρα...καλημέρα!!!
μετά το μπινιλικι κοτσαρει να μας γλυκανει...καλημέρα!!!
Κάντηνα πανυγηρικά άμα δεν σ αρέσει, παρακμιακέ της σειράς, θα πας και θα γράφεις εκεί που περνούν αυτές οι αρχιδιές, κουμάντο εκεί που σε παίρνει, εδώ πέφτει κλωτσομπουνίδι σε νταβάδες και καλά θα κάνει η πουτάνα ότι θέλω εγώ, θα σου γαμήσω στο βρισίδι, μην ξαναγράψεις τις αρχιδιές σου εδώ, στ αρχίδια μας τι θες εσύ, να πας αλλού. Άιντε πρωί πρωί με τον κάθε θείο
Πουτανα γαμημςνο εσύ θες ψυχίατρο κι εγκλεισμο παλιαρχιδο, χειριστικο νταβατζη μέσα, στη φυλακή μουνοπανο. Μην ξαναγράψεις ψυχασθενη. Τολμά να έρθεις ναδεισ τι κλωτσοσκαμπιλα θα φας, που νομίζεις θα με διατάζει εμένα. Εκεί που σε παίρνειΔεν ειναι δικό σου το σάιτ τύπισα. Κατα τα άλλα εισαι για ραντεβού στο ψυχίατρο και το κατάλαβα πρίν γράψω. Περαστικά.
Οσο για τα κλωτσομπουνίδια... πρόσεξε μη σκίσεις κανα καλσόν. Φοβηθήκαμε τώρα.
Είναι γενικά αρκετά άνανδρες οι άνευ αιτίας επιθέσεις σε γυναίκες, και μάλιστα εργαζόμενες στο σεξ, που είναι γενικά εξαιρετικά εκτεθιμένες στα βίτσια και την κακοδαιμονία του καθενός. Αν δεν μπορείς, ακόμα κι αν θεωρείς ότι σε κάτι συγκεκριμένο έχεις δίκιο, να κάνεις απλά πίσω και να αφήσεις το κορίτσι στην ηρεμία του, όντως πήγαινε κάπου αλλού. Μόνο τον έξυπνο θες να κάνεις; Δεν τον κάνεις έτσι.Δεν ειναι δικό σου το σάιτ τύπισα. Κατα τα άλλα εισαι για ραντεβού στο ψυχίατρο και το κατάλαβα πρίν γράψω. Περαστικά.
Οσο για τα κλωτσομπουνίδια... πρόσεξε μη σκίσεις κανα καλσόν. Φοβηθήκαμε τώρα.
Είναι γενικά αρκετά άνανδρες οι άνευ αιτίας επιθέσεις σε γυναίκες, και μάλιστα εργαζόμενες στο σεξ, που είναι γενικά εξαιρετικά εκτεθιμένες στα βίτσια και την κακοδαιμονία του καθενός. Αν δεν μπορείς, ακόμα κι αν θεωρείς ότι σε κάτι συγκεκριμένο έχεις δίκιο, να κάνεις απλά πίσω και να αφήσεις το κορίτσι στην ηρεμία του, όντως πήγαινε κάπου αλλού. Μόνο τον έξυπνο θες να κάνεις; Δεν τον κάνεις έτσι.
. Μπράβο μουνι κι εγω σ έχω γραμμένο στ αρχιδια οπότε αντε αλε από εδώΤρία πουλάκια κάθονταν.......
Εκεί ειναι τα μηνύματα μπορεί εύκολα κάποιος νοήμων να διαπιστώσει εάν έκανε επίθεση κάποιος
και σίγουρα όχι εγώ.
Απλά δε μπορώ να διαβάζω κουλά και να μη σχολιάζω. Δημόσιο ειναι το σάιτ.
Προφανως και την έχω ήδη ιγκνόρ γιατι δε γουστάρω να διαβάζω βόθρους της καθεμίας αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.
ισχύουν τα όσα περί ανανδρείας έγραψα - μην ξεχνάς ότι η Έλενα είναι επώνυμη και με τηλέφωνο ενώ εσύ ανώνυμοςΤρία πουλάκια κάθονταν.......
Εκεί ειναι τα μηνύματα μπορεί εύκολα κάποιος νοήμων να διαπιστώσει εάν έκανε επίθεση κάποιος
και σίγουρα όχι εγώ.
Απλά δε μπορώ να διαβάζω κουλά και να μη σχολιάζω. Δημόσιο ειναι το σάιτ.
Προφανως και την έχω ήδη ιγκνόρ γιατι δε γουστάρω να διαβάζω βόθρους της καθεμίας αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.
Ευχαριστω πολύισχύουν τα όσα περί ανανδρείας έγραψα - μην ξεχνάς ότι η Έλενα είναι επώνυμη και με τηλέφωνο ενώ εσύ ανώνυμος
ισχύουν τα όσα περί ανανδρείας έγραψα - μην ξεχνάς ότι η Έλενα είναι επώνυμη και με τηλέφωνο ενώ εσύ ανώνυμος