Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.104
Όχι , λεω σσσσς, όπως κάνουμε όταν γουστάρουμε κάτι πολύ ….σσσσσσσςΕίπα κάτι κακό ;;
Όχι , λεω σσσσς, όπως κάνουμε όταν γουστάρουμε κάτι πολύ ….σσσσσσσςΕίπα κάτι κακό ;;
Όχι , λεω σσσσς, όπως κάνουμε όταν γουστάρουμε κάτι πολύ ….σσσσσσσς
Όχι , λεω σσσσς, όπως κάνουμε όταν γουστάρουμε κάτι πολύ ….σσσσσσσς
Και τι να πούμε στο μήνυμα; Καυλαντα; Θα κανονίσουμε από το μήνυμα;Καλησπέρα Έλενα ! Γιατί δεν μπορούμε να στείλουμε μήνυμα ;; Θέλω κάτι να ρωτήσω !
Θα μπορούσαμε ναι! Αλλά θέλω κάτι να σε ρωτήσω και δεν θέλω να το γράψω φάτσα φορά λόγο σεβασμού ..Και τι να πούμε στο μήνυμα; Καυλαντα; Θα κανονίσουμε από το μήνυμα;
Πες το ρε δε μασάω . Μιλά δωΘα μπορούσαμε ναι! Αλλά θέλω κάτι να σε ρωτήσω και δεν θέλω να το γράψω φάτσα φορά λόγο σεβασμού ..
Καμία Χρηστοπαναγια δεν ρίχνεις ομωςΡε πουτανα γαμημενη καθυστερημενε παλιόψεττη. Μουνακι είσαι. Δεν θα κάτσω ν ασχοληθώ νε τον κάθε ξεφτίλα που κοιτάει να δυσφημήσει χωριό από τη Λαμία τσίρκο. Πήρες χθες 22.30 και σου είπα βάλε κάρτα γυφτουλα από σήμερα κι αύριο από 12.00;έως τις 12.30 ΠΑΡΕ ΣΥ κι όχι εγώ για επιβεβαίωση. Εγώ τι είχα ανοιχτό από τις 11 μουνοπανο, κι όλη μερα. Και δεν κάλεσες για επιβεβαίωση την ώρα που σου είπα. Καλείς 15.30 ενώ ήμουν στην αγορά ξαι σπείρεις να βρεθούμε στις 17.00. Σου είπα γιατί δεν κάλεσες στις 12.00; Κι απαντάς : εσυ γιατί δεν πήρες; ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ! Εγώ δεν καλω να παρακαλέσω αν θα έρθεις. Γι αυτό βάζω προκαταβολα για μουνια μουλωχτούς σαν κι εσένα. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ 15.30; Τη νόμιζες ότι όποτε θες θα καλείς και θα λες τις αρχιδιες σου για 10ευρώ;; Πηγαινε γαμησου. Κι επειδή δεν είναι κλέφτρα , όταν θα γίνεις άνθρωπος όχι μουλωχτά κι, παρε για ραντεβού και βάλει 20 ευρώ και τα υπόλοιπα 30+10, υπόλοιπο 50 συο ραντεβού θα τα δώσεις. Άντε γαμησου συκοφάντη.
Οκ φιλενάδα ειδα φωτό από αγγελίες σου και είσαι τρελό κομμάτι !! Φοβερό μα την αλήθεια !! Παρατήρησα όμως σε κάποιες φωτό μια ασυμμετρία στα βυζάκια ;;;Πες το ρε δε μασάω . Μιλά δω
Ποια είναι η φωτο βάλτην εδώ να τη δούμεΟκ φιλενάδα ειδα φωτό από αγγελίες σου και είσαι τρελό κομμάτι !! Φοβερό μα την αλήθεια !! Παρατήρησα όμως σε κάποιες φωτό μια ασυμμετρία στα βυζάκια ;;;
Λεω να μη βρίζω γιατί οι φίλοι μου μου λένε ότι γι αυτό δεν έχω δουλειά γιατί φοβούνται μην τους βαρέσω και δεν έρχονται γι αυτόν τον λόγοΚαμία Χρηστοπαναγια δεν ρίχνεις ομως
Αυτές οι αγγελίες είναι παλιές και νομίζω τις είχα σβήσει …τεσπα αυτές είναι πριν 5 χρόνια όταν έσπασε το ένθεμα κι έπαθα ζημιά και κόντεψα να την κάνω από μόλυνση κι έτσι έβγαλε το ένθεμα ο βλάκας ο γιατρός ο αχρηστοσ Ο ηλίθιος και το άφησε για 1,5 χρόνο τουλάχιστον έτσι ξαι ήθελε μετά λεφτά για να βάλει καινούριο. Μετά τα εφτιαξα πάλι και τωρα έχω καινούρια ενθέματα οκ και είναι ίσα.
Δεν με θέλει κανείς δεν ξέρω γιατίΑπλά ρωτάω κοπέλαρα μου ! Μη με παρεξηγείς !! Ακόμη κ έτσι είσαι φοβερό παιδί και στα λεφτά αυτά το δίνεις τσάμπα πραγματικά… απορώ πως κ δεν κάνουν ουρές!!
Βάλε φωτό να δούμε τώρα τις ΒΘΖΑΡΕΣΑυτές οι αγγελίες είναι παλιές και νομίζω τις είχα σβήσει …τεσπα αυτές είναι πριν 5 χρόνια όταν έσπασε το ένθεμα κι έπαθα ζημιά και κόντεψα να την κάνω από μόλυνση κι έτσι έβγαλε το ένθεμα ο βλάκας ο γιατρός ο αχρηστοσ Ο ηλίθιος και το άφησε για 1,5 χρόνο τουλάχιστον έτσι ξαι ήθελε μετά λεφτά για να βάλει καινούριο. Μετά τα εφτιαξα πάλι και τωρα έχω καινούρια ενθέματα οκ και είναι ίσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν με θέλει κανείς δεν ξέρω γιατί
Παρε 24 ωρεςΜανάρι μου σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά από δω κ πέρα !! Θα τα πούμε σύντομα εμείς μωράκι μου…. Απόψε μέχρι τι ώρα θα είσαι διαθέσιμη ;
Σ´αγάπησα τώρα να ξέρεις !!!Παρε 24 ωρες
Εγω νομιζω οτι εισαι και ψυχουλα αλλα και ψυχαρα!Σου είπα και πιο πάνω. Αν είχα ανάγκη να κλέβω 10 και 20 ευρώ, θα κρατούσα το ρολόι HUBLOT αξίας 7500 ευρώ. Όταν θελήσεις ραντεβού θα βάλεις 25 ευρώ oaysafe και ξαναπροσπαθήσε αντρίκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ είμαι ναυγαγιο;