Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.641
Τι πρωίΠρωί να ελπίζω η όχι;
Τι πρωίΠρωί να ελπίζω η όχι;
Ποσά δίνεις και τι ώρα;Αν εισαι διαθέσιμη πρωινή ωρα ρωτάω.
Ολες οι δουλειές έχουν τα σκατα τους αλλα αν βρεις τον ερωτα της ζωης σου σε έναν πελάτη δεν θα έκανες κάτι πέρα από την σχέση πελατη εργαζομενο;Σε καταλαβαίνω. Δεν είναι το ίδιο για κάποιον που βγάζει τα προς το ζην με κάποιον που αγοράζει γιατί θέλει να αισθανθεί όμορφα. Σκέψου τις πωλήτριες σε ένα μαγαζί, εμείς τρελαινομαστεχ που θ αγοράσουμε κάτι που γουστάρουμε κι ανεβαίνουμε ψυχολογικα, όμως οι πωλήτριες δεν συμμερίζονται τα αισθήματα μας τούτη τη στιγμή. Το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν τη δουλειά τους και να φύγουμε. Αν το σκεφτείς σε όλες οι δουλειές έτσι είναι οι εργαζόμενοι. Εμείς πάμε να μάθουμε τέννις η πάμε παραλία για την ευχαρίστηση μας, όμως οι εργαζόμενοι δεν νιώθουν το ίδιο με εμάς
Γιατί εσύ την είχες ερωτευτεί?Ολες οι δουλειές έχουν τα σκατα τους αλλα αν βρεις τον ερωτα της ζωης σου σε έναν πελάτη δεν θα έκανες κάτι πέρα από την σχέση πελατη εργαζομενο;
Η πλειοψηφία θα πει όχι αλλά δώστε μια ευκαιρία μπορεί να βγει καλο η κακο,να αγαπήσετε άνθρωπο δεν είναι έγκλημα να τον χάσετε είναι έγκλημα για μενα.
Είσαι ΜΟΥΝΑΡΑ…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...
Την συγκεκριμένη ναι, γιατί κάναμε χημεία, τα βρίσκαμε και την ειχα βοηθήσει λίγες φορές να βρει γιατρό για κάποια θέματα υγείας που ειχε τότε χωρίς να της δώσω οικονομική βοήθεια. Στις τελευταίες επισκέψεις άρχισε να με γουστάρει περισσότερο σαν άτομο και με παρακάλαγε να μείνω περισσότερο μαζι της αφιλοκερδώς για να της κάνω παρέα αλλα ειχα κουραστεί με την κυκλοθυμια της.Γιατί εσύ την είχες ερωτευτεί?
Κούκλα Ελενα και το καλύτερο παιδί.. όσοι σε γνωρίσουν από κοντά θα το καταλάβουν…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...
ρε φιλε συγνωμη αλλα .δεν φταιει αυτη ! εσυ φταις που παιζεις το παιχνιδι τηςεχεις απόλυτο δικιο.
εγω έτρεχα 3 χλμ το πρωι για να βρω paysafe για να την στείλω 9:30 το πρωι για ραντεβού που είχαμε κλείσει απο την προηγούμενη μέρα κατα τις 15:30. Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωι, αφου πρωτα τις ειχα στείλει την κάρτα, και το είχε κλειστο. την παίρνω τηλέφωνο στις 15:00 και δεν φτάνει που το ραντεβού πήγε στράφι και μου έφαγε και τα 10 € της paysafe, ειχε το θράσος να φωνάζει κιόλας.
YΓ: NAYOMI τα λεφτά μου πίσω!!
ρε φιλε συγνωμη αλλα .δεν φταιει αυτη ! εσυ φταις που παιζεις το παιχνιδι της
συγνωμη που στο λεω αλλα ενας εξυπνος ανθρωπος δεν θα μπει σε τετοια διαδικασια καρτες και αλλες παπαριες για ενα ραντεβου με μια του χωρου
ποιο σκυλί, τι λες, δεν ζήτησα χρήματα για σκυλί εγώ εδώ , σ παρακαλώ σταματα το τρολλ, μην ασχοείσαι μαζί μου, ούτε γω ασχολούμαι παράτα μεΕγώ θα έστελνα πάντως ένα 1000αρικο μέσω κάρτας για το καημένο το σκυλί που έγραψε. Οτι δεν έχει λεφτά να το περιθαλψει.
Καλά μιλάμε με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω χεστεί στα γέλια. Ταγαρι από τα λίγα.
Είναι που κατά τά άλλα φεύγουν και την έχουν ινγκορ.....Τύποι δεν είναι κσι πολύ αντρίκιο να την τσιγκλάτε...
Κορίτσι θυμώνεις και παίζεις το παιχνίδι τους χάνοντας το όποιο δίκιο σου
Ποσά δίνεις και τι ώρα;
ΧαχαχαΈλενα…, το’ χεις…
σιγα μη στα γυρισει αλλα με το συμπαθειο φιλε επαιξες κ εχασες που λενεδεν βλέπω να μου έχεις γυρίσει τα λεφτά από την προκαταβολή.
Γεια σου καύλαΓεια σας
Εμπιστευτηκες πουτανα?..εχεις απόλυτο δικιο.
εγω έτρεχα 3 χλμ το πρωι για να βρω paysafe για να την στείλω 9:30 το πρωι για ραντεβού που είχαμε κλείσει απο την προηγούμενη μέρα κατα τις 15:30. Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωι, αφου πρωτα τις ειχα στείλει την κάρτα, και το είχε κλειστο. την παίρνω τηλέφωνο στις 15:00 και δεν φτάνει που το ραντεβού πήγε στράφι και μου έφαγε και τα 10 € της paysafe, ειχε το θράσος να φωνάζει κιόλας.
YΓ: NAYOMI τα λεφτά μου πίσω!!