Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
72 τώρα. Λες γράφονται ενδιαφέροντα πράγματα ή περιμένουν 72 άτομα να απασφαλίσει η κοριτσάρα λολΜόνο 65 άτομα το βλέπουν τώρα
72 τώρα. Λες γράφονται ενδιαφέροντα πράγματα ή περιμένουν 72 άτομα να απασφαλίσει η κοριτσάρα λολΜόνο 65 άτομα το βλέπουν τώρα
Κατ αρχάς δεν είχα τη χαρά να την συναντήσω..Αλλά θα το πράξω λίαν συντόμως...όχι μεταξύ μας πάντα δεν βγαίνει προς τα έξω!
Άλλά γενικά είναι κακό να ξεχνάς την ιστορία γιατί αυτή έρχεται και επαναλαμβάνεται!
Και ευτυχώς πολλά μέλη εδώ (μαλάκες και μη) δεν έχουν ξεχάσει τις κατά καιρούς τρέλες που έχει γράψει!
verba volant, scripta manent
μαζί σου ως προς την τελευταία πρόταση αλλά δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι και θα το έχεις ζήσει στην καθημερινότητα σου, σηκώνουν άγκυρα πολύ πιο εύκολα απο κάποιους άλλους!Κατ αρχάς δεν είχα τη χαρά να την συναντήσω..Αλλά θα το πράξω λίαν συντόμως...
Παρ' όλα αυτά...πιστεύω ότι η Έλενα δεν είναι τρελή...
Η εντύπωση που έχω,είναι ότι ορισμένοι την προκαλούν....και το τραβάει ο οργανισμός τους το.μπινελικι ....
Ίσως επειδή εγώ συμπεριφέρονται πάντα όπως θα ήθελα να μου φέρονται...Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία κυρία
Στην υπογραφή της ρε παίχτη!Kαλησπέρα Έλενα τηλέφωνο σου πως θα μπορούσα να έχω?
Επειδή είμαι νέος στο σαιτ, που βρίσκω την υπογραφή άρα και το τηλέφωνο? Μια βοήθεια?Στην υπογραφή της ρε παίχτη!
Πηγαινε σε ενα ποστ της στις πισω σελιδεςΕπειδή είμαι νέος στο σαιτ, που βρίσκω την υπογραφή άρα και το τηλέφωνο? Μια βοήθεια?
βρες στις σελίδες πίσω τα ποστ της, μετράς τρία πόστ πάνω το πρώτο που αρχίζει από Κ στείλε πμ μετά τις 02:00amΕπειδή είμαι νέος στο σαιτ, που βρίσκω την υπογραφή άρα και το τηλέφωνο? Μια βοήθεια?
Εγώ τώρα τι να πω μπροστά στον Stratocaster, πραγματικά νιώθω πολύ λίγη μπροστά στην αγάπη που έδειξε γράφοντας ολ αυτά. Βέβαια αντκατοπτριζουν και το διάφανο ποιον του ανθρώπου που συνάντησα, και αναρωτιέμαι αν πράγματι αξίζω αυτά που γράφει και ο Stratocaster στην κριτική του, αλλά και όλοι εσείς. Βέβαια παρακαμπτω κι εθελοτυφλω στην έκφραση μιλφ - ξέρετε ότι με πειράζει- και στο ότι... Μην περιμένετε εμφάνιση μοντέλου. Αλλά επειδή ξέρω την έξαρση του χαρακτήρα μου παρόλο που σπάνια λανθανω ως προς την ουσία, θελω να υποκλιθω πραγματικά στο μελαλειο ψυχής του Stratocaster - ξέρει γιατι- αλλά και σε σας που ίσως κατανοείτε καμία φορά τις τρομερές εκφράσεις μου. Όσο για ALPULA δεν ξέρω γιατί γράφει εδώ... ΧιχιχιΚαλημέρα αδέρφια...Καλή σου μέρα Έλενα.. Παλικάρια μου..Συμβουλή...Να είστε αποφασιστικοί...καλέστε...Θα απαντήσει. Μπορεί νότια λόγω της κατοικίας της και όχι εύκολα προς κέντρο. Μην ξεγελαστείτε από το απότομο της φωνής της αρχικά.. Πρόκειται για μία από τις πιο αγνές ψυχές που έχω συναντήσει στα 15 (και βάλε) χρόνια της πορείας μου. Βρεθείτε μαζί της και θα νιώσετε άρχοντες.. (αν είστε και λίγο από μόνοι σας...Μην τα θέλουμε όλα δικά μας).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρέθηκα μαζί της χτες το βραδάκι...Δεν περιγράφω άλλο..Έρχεται κριτική...
Την έβγαλα γιατί έσπασε το ένα τηλ, να τη βάλω σ ένα άλλο και την έβαλα στην τσάντα και τώρα δεν τη βρίσκω.Άμα η γκαντεμιά σε κυνηγάει! Απόψε έχασα την κάρτα σιμ του κινητού. Αν πάρω την εταιρεια κινητής μπορούν να μου βγάλουν νέα με τον ίδιο αριθμό? Πω πω φρίκη και μόλις που έγραψε κριτική ο άνθρωπος να χω δουλειά. Λοιπόν αύριο οποίος θέλει ραντεβού μόνο με βεβαιότητα ας στείλει πμ να του δώσω άλλον αριθμό αν δεν τη βρω. Φρίκη. Παρακαλώ οποίος θέλει με βεβαιότητα ραντεβού.
Έλενα βγαίνει με κόστος 5 ευρώ εντός 2 λεπτών. Μπαίνεις μέσα στο κατάστημα με ταυτότητα, δίνεις στοιχεία και τσουπ έτοιμη.Την έβγαλα γιατί έσπασε το ένα τηλ, να τη βάλω σ ένα άλλο και την έβαλα στην τσάντα και τώρα δεν τη βρίσκω.
Αυτό προυποθέτει πως ειναι το κινητό στο όνομα της, γιατι υποθετω για τετοιες δουλειες τα κορίτσια μπορεί να έχουν και "πακιστανικα" νούμερα .Έλενα βγαίνει με κόστος 5 ευρώ εντός 2 λεπτών. Μπαίνεις μέσα στο κατάστημα με ταυτότητα, δίνεις στοιχεία και τσουπ έτοιμη.
Αυτό προυποθέτει πως ειναι το κινητό στο όνομα της, γιατι υποθετω για τετοιες δουλειες τα κορίτσια μπορεί να έχουν και "πακιστανικα" νούμερα .
Υ.Γ Έλενα έχεις p.m
Λοιπόν εγώ δε θα σε αποκαλέσω άλλη φορά ΜΙΛΦ θα σε λέω ένας " κοριτσαρος σωστός γεννιτσαρος " που λέει και το τραγούδι...Εγώ τώρα τι να πω μπροστά στον Stratocaster, πραγματικά νιώθω πολύ λίγη μπροστά στην αγάπη που έδειξε γράφοντας ολ αυτά. Βέβαια αντκατοπτριζουν και το διάφανο ποιον του ανθρώπου που συνάντησα, και αναρωτιέμαι αν πράγματι αξίζω αυτά που γράφει και ο Stratocaster στην κριτική του, αλλά και όλοι εσείς. Βέβαια παρακαμπτω κι εθελοτυφλω στην έκφραση μιλφ - ξέρετε ότι με πειράζει- και στο ότι... Μην περιμένετε εμφάνιση μοντέλου. Αλλά επειδή ξέρω την έξαρση του χαρακτήρα μου παρόλο που σπάνια λανθανω ως προς την ουσία, θελω να υποκλιθω πραγματικά στο μελαλειο ψυχής του Stratocaster - ξέρει γιατι- αλλά και σε σας που ίσως κατανοείτε καμία φορά τις τρομερές εκφράσεις μου. Όσο για ALPULA δεν ξέρω γιατί γράφει εδώ... Χιχιχι