[Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες όλα όσα γράφονται εδώ για την Nayomi. Προσωπικώς έχω συνευρεθεί μαζί της 4-5 φορές, και μπορώ να έχω άποψη για αυτήν.
Κατ’ αρχήν να πω ότι η συμπεριφορά της και οι γνώσεις της, δεν έχουν καμιά σχέση με τα στερεότυπα που έχουμε στο κεφάλι μας για τα άτομα του επαγγέλματος της. Κατά την άποψη μου, μπορεί να «βάλει κάτω» πολλές άλλες ‘κυρίες’ που επειδή δεν κάνουν (εμφανώς….) το επάγγελμα της Έλενας-Βιβής, το παίζουν κάπως. Η Έλενα-Βιβή είναι ‘Επαγγελματίας’ που σέβεται τον κάθε πελάτη της και προσπαθεί να τον ικανοποιήσει.
Επί τέλους πρέπει και εμείς να σεβόμαστε την αξιοπρέπεια του καλού επαγγελματία, άσχετα με το επάγγελμα που κάνει και να επιβραβεύουμε τους καλούς, για να υπάρξουν μιμητές τους. Δεν είναι δυνατόν να τσαλαπατάμε λεκτικά ή με πράξεις, την αξιοπρέπεια και την δουλειά του άλλου και παράλληλα να μη μας αρέσει ο τρόπος που αντιδρά……..
Προκαταβολικά δε, σας λέω ότι δεν είμαι ούτε ‘προμότορας’ ούτε ‘νταβατζής’ της Έλενας. Έχω όμως βαρεθεί την συνεχή ‘δόξα της μετριότητας’ και την έλλειψη αλληλοσεβασμού. Την κοπέλα την ξέρω, και πιθανώς με θυμάται και αυτή, από τις 4-5 φορές που βρεθήκαμε. Αυτά
/quote]