HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
σιμωστε κοσμε για φαΐ! Βάλε μαρι και συ καμία Φωτο να σε δούνε τα παιδιά.Να και οι αγαπούληδες!
σιμωστε κοσμε για φαΐ! Βάλε μαρι και συ καμία Φωτο να σε δούνε τα παιδιά.Να και οι αγαπούληδες!
πως δεν το έχεις κάνει?και αυτός είναι κι ο λόγος που εκμεταλλευόμεθα τα πάντα στο βωμό του κέρδους? εγώ γιατί δεν το κάνω?
Nayomi εχεις σκεφτει το μαλλι να το κάνεις ξανθο ???
Τη Nayomi την έχω γνωρίσει από κοντά με τα μαλλιά της να έχουν το χρώμα που έχουν τώρα. Δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω όταν ήταν ξανθιά, όμως έχω δει παλαιές φωτό της που ήταν ξανθιά. Νομίζω ότι τα πιο σκούρα μαλλιά, όπως τα έχει τώρα, της πάνε καλύτερα.
Έτσι είναι...Αλλά μία αλλαγή δεν θα ήτανε άσχημη ιδέα!
η nayomi μεσαστο δωματιο,δεν εχει ευκολο αντιπαλο για τα δεδομενα του αγοραιου ερωτα στην ελλαδα.
εμφανιση πολυ πανω του μεσου ορου.
διαθεση απο τις κορυφαιες.
υπηρεσιες επιπεδου city tour...
προσωπικα δεν την επιλεγω πλεον,αλλα για προσωπικους λογους.μην μπλεκετε λοιπον σε κυνηγι μαγισων,η κοπελα αξιζει σε σχεση με τις περισσοτερες που κυκλοφορουν εκει εξω.
αυτα...
ι μπορείς επίσης να ανοίξεις και δικό σου σάιτ, όπως έκανε η Άντζελα για το Φ104. (Άλλη αυτή! )
χαχαχαχαχα
λατρεύω τις elegant εκφράσεις σου!
με τιμά και μόνο που γράφεις εδώ για μένα. Αλοίμονο. Φυσικά και θυμάμαι!
Επειδή είναι το μόνο θρέντ που έχει κίνηση τς τελευταίες μέρες να κάτσω η θα φάω μπαν ?
Επειδή είναι το μόνο θρέντ που έχει κίνηση τς τελευταίες μέρες να κάτσω η θα φάω μπαν ?
δεν εχεις το βυζι για να κατσεις
δεν ειπε και τιποτα ξεχωριστο για να τον θυμασαι. α συστηθηκε οκταβιος. προφανως γιατι δε θελει να κανει τον προμοτορα οπως λεει, γιαυτο σου συστηθηκε με το νικ
Αστειεύεσαι; Που θα βρεις καλύτερα; Εδώ μείνε λέμε!
Το πολύ πολύ ν' ακούσεις κι εσύ κανένα μπηνελίκι από την "ιδιοκτήτρια" του θρεντ!
έχω όμως μυαλό
γτ ξεκιτρινίστηκες εσύ ?
ιδιο με το βυζι
την εβγαλες την κακια σου σκατοψυχη πολυτρυπα